Olur tabii ki, neden olmasın? Aramızda çekim varsa, ten uyumu anında hissediliyorsa, dudaklar dudakları çağırıyorsa, bedenler kendiliğinden yakınlaşıyorsa neden geri durayım ki? İlk buluşma demek, sadece sohbet edip kahve içmek demek değil ki… Bazen bir bakış, bir gülüş, bir dokunuş öyle bir elektriği çakar ki, devamı gelmemek için kendini zor tutarsın. Eğer hisler karşılıklıysa, istek içten geliyorsa, o gece hem tensel hem ruhsal bir bağ kurmak bence çok doğal ve doyurucu olur. Cinsellik zamanla değil, arzuyla, güvenle, hazla anlam kazanır. Önemli olan o an gerçekten isteyip istemediğin… İlk ya da beşinci buluşma, hiç fark etmez eğer vücudum “onu istiyorum” diyorsa, durmam.
İlk buluşmada cinsel temas yaşanması bir ilişkinin ilerleyip ilerlemeyeceğini tek başına belirlemez önemli olan tarafların bu yakınlaşmayı ne amaçla yaşadığı duygusal bağ kurulup kurulmadığı ve sonrasında nasıl bir iletişim sürdürüldüğüdür bazı ilişkiler hızlı başlasa da sağlıklı bir şekilde ilerleyebilir bazıları ise duygusal temelden yoksun olduğu için kısa sürede sona erebilir bu yüzden önemli olan karşılıklı saygı samimiyet ve beklentilerin net olmasıdır.
Zannetmiyorum ya onun niyeti zaten bellidir gibi geliyor bana.
Hiç tanımadan tamamen ilk buluşma yani tanışma için olanda zaten kesin de daha önceden iletişim ve belirli bir paylaşımı olma durumunda bile erken gibi...
2
17 Yorumla
Soran
10 ay
Bana sanki her erkek ilk defa sevgilisini canlı gördüğünde ona temas etmek hatta sevismek ister gibi geliyo neden bilmiyom🤣🤣🤣
Diğer özelliklerine bakmak gerek ilk bulusmada böyle şeyler olduysa karşılıklı olmuştur dolasiyla aynı soruyu karşı tarafta sorabilir. Önemli olan çekim ve tensel uyum dışında yaşam boyu siz kişisel ailesel ve toplumsal kültürel ve özellikleriniz diğer tarafla uyumlu olucaka mi
-son ilişkimde ikimizde İstanbul'da yaşıyorduk ilk buluşmada oldu hatta 1,5 yıl sürdü (kısa değildi) ilk buluşmada olur ya da olmaz demek kanun değil buna takılırsam şartlandırmış olurum kendimi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Tensel çekime bağlı biraz. Bazen ilk buluşmada öyle bir etkileşim oluyor ki sanki bir mıktanıs var da vücudumuz birbirini çekiyor gibi hissediyorum
Herhangi bir kadın tarif edemem, tarif etmek de doğru olmaz. Örnek vermek gerekirse; bazen biriyle görüşüyorum, belki 100 erkeğin hepsinin beğeneceği bir kadınla ancak hiç ilgimi çekmiyor. Bazen de öyle bir kadınla görüşüyorum, belki birçok erkeğin kesinlikle beğenmeyeceği bir kadınla, ama öyle bir his uyanıyor ki içimde, bir laf, bir koku ya da bunun gibi birkaç yapboz parçası birleşerek beni etkiliyor ve o an sadece biraz daha yaklaşmak ve tadına bakmak istiyorum onun. Buna da tensel çekim diyoruz sanırım. Herkesle olmuyor, kiminle olacağını da bilemiyoruz ama oluyor ve ilk buluşma da olsa karşı koymak çok zor oluyor.