Böyle konuşuyorsam işte iki ya da üç gün olduysa buluşmaya karar verdiysek tabii ki de hayır ama uzak mesafe ilişkisi varsa ben bu adamı tanıyorsam daha önce defalarca kez konuşarak ya da mesaj yoluyla bir şeyler yaptıysamdeki adamı seviyorsan yaşarım ilk buluşmada sorun değil çünkü aslında bizim bir geçmişimiz var
Libidomun yüksek olması ve erkek olmam bana önüme gelen kızla paralı veya parasız cinsellik yaşama hakkını vermez dinen zina olan bir faaliyette bulunamam
Kadın ve Erkek özellikle de hemcinslerim erkeğim bellisi yok kızlığım yok diyerek cinsellik yaşıyor buna kızıyorum
Bu gün sevgili olduğunuz veya ilişkiye girdiğiniz kişi yarın başkasının karısı veya kocası olacak
Bunu hafife alan umursamayan kişilere şunu da sormak istiyorum beni öncesi ilgilendirmez dediğiniz şeyler önemsiz ise neden evlendikten sonra önemli oluyor ne değişiyor evlendikten sonra da başkaları ile evde veya dışarda ilişkiye girmesi önceden yapmış olması ile aynı değilmi?
Kızın kızlığı gidiyor erkeğin bellisi olmuyor ama ikisi de sonuçta zina yapmış oluyor
Bana göre durum şöyle olmalı bir insan gerçekten kendi ayakları üzerinde durmaya başladığı zaman evlenmeli ve bir kişi ile bir sayfa açıp entrika hile yalan ve güvensizliğin ne olduğunu bilmeden gerçek sevgi ile tam kalpten bağlanarak bir ömür birlikte olmalı bu zaman gelene kadar da kimseyi kendine sevgili yapmamalı ve Evlendikten sonra eşin ile hangi fantezi yi yaşarsan yaşa cinselliğin dibine vur denemediğin şey kalmasın ama bunu yaptığın kişi helalin olsun ayrıca
Evlenmeden ilişki yaşamak dini inanç ve görüşlerime geleneklerime uymuyor Başkalarının düşünceleri de beni ilgilendirmiyor
O yüzden herkesi özgür inanç ve iradeleri ile baş başa bırakıyorum sevgiler hürmetler @Hayatİstanbul77
Olabilir, neden olmasın? İlk buluşmada seks yapınca partner hakkında olumsuz düşünülmesi, kişinin cinselliği nasıl algıladığı ile ilgili bir durum. Cinselliği, bekareti tabu veya zor erişilmesi gereken bir şey olarak gören birey partnerini hafif, basit görebilir, cinselliği insan doğasının parçası olarak gören birey partneri hakkında bu tip olumsuz yargılara varmayabilir. İlk buluşmada seks yapan kadını basit olarak görecek erkek, muhtemelen muhafazakar bir çevrede, cinselliğin ayıp, bekaretin evliliğe kadar korunması gereken bir şey olduğu öğretilerek yetişmiştir, partnerini de eş adayları arasında görmeyecektir. İlk buluşmada seks yapmak isteyen erkek hakkında "aklı fikri şeyinde, beni kullanmak istiyor" diye düşünen kadın da seksin, erkeğin haketmesi gereken bir ödül olduğunu, ödülü kazanması için çabalaması gerektiğini, kendi vajinasının çok değerli olduğunu düşünüyordur. Kendisi de istekli olsa bile, erkeğin kendisi hakkında olumsuz yargılara varabileceği kaygısıyla, elalem ne der kaygısıyla bu isteğini belli etmez. Uzun sözün kısası, yetişkin insanların ilk buluşmada seks yapması bence normal. Yapan kadın için de, erkek için de olumsuz düşüncem olmaz.
Muhafazakar olup bunu yapması yasamasi ne kadar dogrudur. Muhafazakar ise namusun sadecw kadina ait olmadığını bilmesi gerekmez mi? Bu nasıl çelişki böyle bende bunu anlamıyorum.
Muhafazakar dünya görüşündeyse ve kadın hem gönüllü ise, hem de bakire değilse yüksek ihtimalle balıklama atlar, sonra evlenmek için kızlığı sağlam olanı aramak üzere yoluna devam eder, veya f*ckbuddy olarak sürdürür.
Adil Yıldırım'ın kitabını okumuştum, hangi kitabıydı, hatırlayamıyorum. Adil Yıldırım diyor ki;ilk bir ay cinsellik yaşamayın. Buna binaen bende diyorum ki, kesinlikle ilk buluşmada cinsellik yaşanmamalı. Sonrasında kadın kendini kullanılmış hisseder. İnsan en mahremini, en özelini karşısındaki kişiyi tanımadan, ona yeterince güvenme den yaşamamalı.
kullanılmış ne çirkin bir bakış açısı. kadın erkek birbirlerini isterlerse birlikte olurlar ve iki taraf içinde keyif verici bir durumdur bu. cinsel ilişki kadının erkeğe hizmeti değildir ki kullanilma gibi bir durum olsun
@Master81 Kadına kendisini böyle hissettiren erkek. Adil Yıldırım kadının kendisini böyle hissetmesini istemediği için, sonrasında pişmanlık yaşamasını istemediği için bu tavsiyede bulunuyor biz kadınlara.
ben bu görüşe karşıyım. bir insan başka bir insana ne olacağını hissettiremez. özgüven sahibi bir kadına böyle davranmaya çalışan, bahsettiğiniz tarzda erkek tiplemeleri zaten bu şekilde yaşayan kadınların yanına yaklaşamazlar
İlk buluşmada sevişme olursa o ilişkiden aşk sevgi bekleme sonu olmaz bunu bilirim bunu söylerim öyle buluşma sevişme modunda devam eder ve bu hep periyodik aralıklar ile tekrarlanır durur sende kendini kandırırsın ve sevgilim var benim dersin sevgilin değildir o seks arkadaşındır o kadar ne düşünür demişsin ciddi bir adamsa seni gözünde basit yapar öylesini günlük yaşamayı tercih eden bir adamsa ve sen ilk buluşmada sevişirsen adamı hayli mutlu edersin buldum işte bir kadın der işine bakar iyide sevgili rolü oynar seni sonuna kadar kullanır etinden sütünden misali anlayacağın
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Duruma göre değişir.. Eğer öncesinde telefon ve mesajla ilişki belli bir konuma geldiyse, ilk reel randevuda cinsellik yaşanması ilişki akışına ciddi katkı verir. Kimseye de kötü hissettirmez. Aksi durumda değil cinsellik, ilk öpücük bile kolay olmayabilir. Elini tutmak, sarılmak, öpmek.. vs iletisi için birkaç randevu gerekir. Bunlar benim de geçmiş ilişkilerimde deneyimledigim durumlar. Her durumda cesur olup, çok ta acele etmeden demiri tavinda dövmek gerekir. Çok gecikince, tensel temas yaşamak daha da zorlaşıyor. Ben genelde ilk randevuda, dudağa kısa, masum bir merhaba öpücüğü kondurup, elini tutup beraber yürümeyi seviyorum. Bu küçük öpücük aslında ilk randevu stresini alıyor, iki taraf ta çok daha rahat oluyor.
@Hayatİstanbul77 Hemcinslerimin tipik "dar görüşlülüğü", ilk buluşmada "veriyorsa" hafiftir, basittir, yolludur, k*şardır vs yargılar genellemedir, bu yargılara varmak da erkeğin basitliğidir.
@Banker_Bilo şunu anlamıyorlar o kadına verdikleri bütün sıfatları onlarda taşıyor aslında çünkü kadinla bunu yapan kendisi, Namus sadece kadının değil erkeğinde
Namusun seksle ilgili bir kavram olarak algılanmaması gerektiğini idrak ettiğimizde toplum olarak biraz ilerleyeceğiz, kadın-erkek ilişkileri de normalleşecek.
Genel bir bakış açısı var haklısın ama en azından benim görüşümde bu yok, ilk buluşmada cinselliği yaşamak her iki kişinin isteği doğrultusunda yaşanırsa ardından bir basitlik değil bir yaşam isteği üzere özel anlar vardır.
Erkeklerin yüzde doksan dokuzu o cinsellikten sonra sana hayat kadını muamelesi yaparlar o yüzden asla gerek yok. Kendileri öyle olmaz ama biz oluruz ! Hiçbir erkek buna değmez
On yargilarimizdan kurtulursak hersey mümkün. Her iki tarafta ilişkiye başlamak konusunda kararlı veya her iki tarafta tek gecelik düşünüyorsa neden olmasın. İlk buluşmada seks kimseyi playboy ya da o... pu yapmaz. İstemişiz ve yaşamışız bu kadar net
Benim olmuştu öyle. Sonrasında hoşuma gitti. 1 ay kadar sevgili olarak takıldık ama sonra olmadı işte. Anlaşamadık. Yine de pişman değildi. Pişman olmasını gerektirecek kadar kötü bir tecrübe yaşatmadım çünkü lsdkfk
Şimdi arkadaşım birbirini iyice tanımadan güvenmeden yapılacak bir şey değil. Şayet karşımdakini tanıdım ne yapar ne yapmaz bilirim o zaman evet olur. Yani zaman geçmeli biraz.
Bu biraz karşılıklı cekimle alakalı, eğer enerji tutarsa ilki ya da ikincisi yok, yasanabilir, enerji tutmazsa buluşma sayısı 100 de olsa bir şey yasanmaz
adil yıldırımın da dediği bişey var 1 ay cinsellik falan yaşamayın sırtlanı görmek için ben hatta o süreye ekleme dahi yapılmasından tarafım eğer ciddi bişey isteniyorsa
Sonunda verince, sıkıntı yok yani, yav geçsinler bu düşünce oyunlarını, ayrıca kim ne yaşamak istiyorsa yaşasın, kim neyi kabul edecekse de etsin, safsata, anlamsız ve aykırı yaklaşımlar.
Ben varmadim bu kanıya, toplumun geneli kadın cinsellik yasiyorsa kolay jadin olarak görüyor kadını tabii bu bana göre yanlış çünkü kadın cinselligi tek başına yaşamıyor. Karşısında bir erkek var ama erkekler ne yazık ki bizim toplumumuzda sütten çıkma ak kaşık erkektir yapar ama kadın sorgulanır. Tuhaf bir durum. Tabii herkesi bir kefeye koymuyorum.
Ama toplumsan bir sorudan degil yasarmisin yasamazmisindan bahsettik bu kimseyi ilgilendirmez bir erkek ben bunu yaotim diye ovunuyorsa erkeklik degil insanliktan suphelenilmeli ben boyle karakterde olanlara karsiyim ama senin yazdigina ise evet kadinda cinsellik ister erkekte yasar yasamaz kendi secimi kimsenin soyliyecek sozu olmaz saygi duymali herkes hayatinda kendine karsi sorumludur bence daha itesi yom
Bakış açısı değişen erkeği yanımda hiç tutmadım arzu ettiysem yatarım yattım diye o... pu olmuyorum o gözle bakan önce kendisine bakacak ben yanımdaki erkek kaç kadınla yatmış yâda ilk yanastigimda hemen atladı diye yargilamiyorum onunda buna hakkı yok