İlk kez yapacaksaniz partnerinize sakin ve soft bir iliski istediginizi soyleyin. Siz kasmayin yavas yavas olsun. İlk etapta aci olur bu iliskiye nasil girdiginizle alakali. Sonrasinda o aci gececek yerini zevk alacak
O şekilde olmaz canım iyice alışana kadar sert yaparsa sana zulüm olur ilişkide zevkler karşılıklıdır kendisi zevk alacak diye sana acı çektirmeye hakkı yok eğer o düşüncede birisiyse ilişkinizi tekrardan gözden geçir
Değmeyecek birisiyse yazık etme ilk olacak diyorsun ilişki sırasında zevk yerine acı verirse hep korkuyla bakarsın ilişkilere ilk ilişki unutulmaz çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İlk kez yapacaksaniz partnerinize sakin ve soft bir iliski istediginizi soyleyin. Siz kasmayin yavas yavas olsun. İlk etapta aci olur bu iliskiye nasil girdiginizle alakali. Sonrasinda o aci gececek yerini zevk alacak
Teşekkürler
Bu konuya birçok etken var ama öyle uzun süre acı çekeceğiniz bir şey yok.
Uzun süre acı değil. Seks esnasında acı duyumu kaç defadan sonra biter alışılır onu sordum
Ben de onu söylüyorum zaten. O esnada ilk alırken büyüklüğüne göre belki bir miktar acı hissedersiniz ama 5-10 saniye içinde olay tamamen zevke döner
İçine girene kadar acır ve hemen alışır sonrası hep zevk
Girdikten sonrası da acı devam ediyor partnerimin penisi büyük ve sert olmayı seviyor
O şekilde olmaz canım iyice alışana kadar sert yaparsa sana zulüm olur ilişkide zevkler karşılıklıdır kendisi zevk alacak diye sana acı çektirmeye hakkı yok eğer o düşüncede birisiyse ilişkinizi tekrardan gözden geçir
Teşekkürler konuşacağım
Değmeyecek birisiyse yazık etme ilk olacak diyorsun ilişki sırasında zevk yerine acı verirse hep korkuyla bakarsın ilişkilere ilk ilişki unutulmaz çünkü
Bu kişiler ve yapış şekli ile ilgili bir durum. Hiç acı yaşanmadan da çok yüksek oranlarda olan bir şey.
Kaç. Kez yaptınız ve hangi pozisyon da yapıyorsunuz
Aşkım bilmiyorum benim ilkimde misyoner denemiştik canım yanmıştı sonra kucağa geçtim öyle daha kolay oldu ikincide acımadı
Kucağındayken de kontrolü alıyor o kontrol edince yine acı duyuyorum
Kaç kere denediniz
3 kez
Aşkım sen hangi pozisyonda acı çekmiyorsun o şekilde başlayın ve sert davranmasın hemen zaten alıştıktan sonra sen sert istiyorsun 🤪
Konuşacağım evet teşekkürler
Eğer erkek işini bilet acele etmez kadını hazırlarsa hiç
Yaptıysan kendin alıştırma yapa bilirsın daha az acı için
Hayır ben niye yapayım yapan varken
Erkeğe göre değişir bu
10. günün şafağında tüm dertlerin son bulur
Eşim birkaç günde alışmıştı
Teşekkürler
Genelde 2-3 sefere kadar
Teşekkürler
Rica ederim hiç olmadı mı
Acı yok zaten hiç iyice sulanıp zevke geldiğinde