Çok ağrım var. Kendimi iyi hissetmiyorum o ise tekrar yapalım diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
11 ayÖncesinde kıvama getirse de, gerekli kayganlık sağlanmış olsa da, senin psikolojik olarak acaba ne kadar ağrı olacak kaygın birleşmeyi zorlaştırmıştır. Eşinin kalın olmasının da etkisi var. İlk ilişkiden sonra biz 5 ya da 6 gün ara vermiştik. Ağrısı 3 gün sonra geçmişti ama temkinli olmak adına beklemiştim. Yine de ilk girişte zorlanmak bi 3-4 ay sürdü
12 Yorumla
Soran11 ay3-4 ay mı sürdü nasıl yani?
- 11 ay
Evet. İçine girmek için her seferinde zorlanma. Sanki orada engel varmış gibi. Tamamen psikolojik. Vajinanın senin iraden dışında kendini kasması. Psikolojini iyi yönetmen lazım. Onu bekarken ne kadar arzuladığını hayal et mesela o anda. Ben bu anları hep bekledim diye düşün. Tekrar ilişki oldu mu o günden bu yana
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayİlişkide zorlama ve kuru kuru yapılan uzun vadeli sekste acı ve ağrı duyman çok normal , oyuzden , yeteri kadar ıslaklik olmadan cinsellige başlanmamali, ve sevişme süresini uzatmak gerekiyor, yeterli ıslaklık sağlanmazsa kayganlaştırıcı kullanmanızı tavsiye ederim, bu rahat ve konforlu bir ilişki yaşamanızı sağlar, ve acı cekmenizi önler , bir kaç gün ağrınız geçene kadar yapmayın , bir kaç gün ara verin böylesi daha sağlıklı olucaktir , birde kendini kasma olayın akışına bırak hiç bir şey düşünme cinsellikle çoğu sıkıntılarin başında piskolojik sebepler geliyor bilinç altına belki çocukluk döneminden itibaren bu korku endişe kaygı yerleşmiş oluyor ve buda cinsel birleşme sırasında kendinizi kasmanina sebep oluyor
14 Yorumla
Soran11 ayÇok guzel yazmışsınız teşekkür ederim
- 11 ay
EİG için teşekkür ederim 🙏💞
Soran11 ayRica ederim 🩷
- 11 ay
Rica ederim gülüm ne demek 🙋🥰
9 ayİlk cinsellik sonrası hafif bir sızı olabilir, bu bedeninin yeni bir hazza alışırken verdiği tepki gibi. O ince duyarlılık, o ilk dokunuşların ardından gelen küçük bir izdir aslında. Dinlenirken, sıcak duşun altında gevşemek ve bedenine nazikçe dokunmak iyileşmeni hızlandırır. Unutma, bu süreç ne kadar kısa olursa, bir sonraki ateşli buluşmana o kadar hızlı kavuşursun. Sabır ve şehvetle…
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayİlk cinsel birliktelik sonrası ağrı veya rahatsızlık, genellikle hafif ve kısa sürelidir. Çoğu kadında bu ağrı birkaç saatten birkaç güne kadar sürebilir. Eğer ağrı çok şiddetliyse, birkaç günden uzun sürüyorsa veya kanama, ciddi yanma gibi şikayetler varsa bir doktora görünmek önemlidir.
Ağrının nedeni genellikle vajinanın esnemesi ve hassasiyeti, yeterince kaygan olmama ya da stres olabilir. İyi bir ön sevişme ve korunma yöntemleri kullanmak ağrıyı azaltmaya yardımcı olur.
Her kadının deneyimi farklıdır, kendini dinlemek ve rahat hissetmek çok önemli. Eğer ağrı devam ederse, bir kadın doğum uzmanına danışmak en doğru adım olur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 11 aygeçer,.
00 Yorumla
11 ayilkinde alamamıştım ben içime acıya dayanıp cesaret edemedim kanama oldugunda bırakmıstık ve ağrım sızım olmadı sonrasında hatta bi kaç gün sonra hiç zorlanmadan sıfır acıyla devam ediyorsun zorlamamak gerekiyor aslında zorladığında ağrıyı geç yırtılıp hastanelik bile olabilirsin
62 Yorumla- 11 ay
👏🏻👏🏻
11 ayZaten seni güzelce ıslatmadan hazırlamadan ilişkiye girmiş. Senin ağrın olmaması gerek. Bunun üstüne bir de birdaha diye ısrar etmesi bencilliğinin seviyesini gösterdi.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
11 ayGeçti mi?
Kişiden kişiye değişen bir şey bu.
Vajina durumuna göre neredeyse hiç ağrı da olmayabilir. ya da hymen (kızlık zarı) komple kapalıysa ilişki bile gerçekleşemeyebilir ya da çok ağrılı olabilir...
11 Yorumla- 11 ay
Kanama v. s yoksa toparlayana kadar bir daha ilişkiye girme.
Kanama, şiddetli ağrı v. s varsa hala devam ediyorsa doktora görün derim.
İlişki keyif aldığın sürece güzeldir. Kendine travmalar yaşatıp cinsellikten soğuma.
Gerekirse partnerini değiştir.
Gizli Üye(30-35)11 ay6 yıllık evliyim hala ilk girişte ağrım oluyo maalesef 🥲
47 Yorumla
Soran11 ayPeki sonrasında zevk alıyor musun
Cevap sahibi11 ayOluyor alışman lazım
- 11 ay
Kalın ise öyle oluyor
Cevap sahibi11 ay@electrician_ Maalesef
- 11 ay
Benimde öyle oluryor ne kadar kalınlığı biraz git gel yapınca alışıyor ama
Cevap sahibi11 ay@electrician_ nasıl yani
- 11 ay
Girerken acıtıyor diyorlar
11 ayTecrübesiz partnerin iyi yapamamış seni demekki. Bu kadar acımı olur. Bir daha istiyor birde. Senin biraz dinlenmen lazım
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. 4 gün sonra cinselk yaşanır ilk geceden sonra kızlık zarı bozulmuş olduğu için acı olur ve iyileşmesi içinde 4 gün gerekiyor o sürede de ilişki olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAnlayış çok önemli. Anlayış göstermesi gerekli idi. Birde herkes de farklıdır. Kimisinde 2 gün biraz ağrı olur otururken bir yere sandalye vs. Kimisinde bir hafta sürer. Bende 2 gün otururken bir yere biraz ağrı hissettim sonra geçti.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayOe ya mk kuzum ya senin ağrın var o hâlâ seks derdinde mi bencil pislik bas tekmeyi mk şuna ya
23 Yorumla
Soran11 ayEşim 🥲
Cevap sahibi11 ayBoşa gitsin oe nı
- 11 ay
Saçma sapan konuşma bro ne boşaması!
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
11 ayAcele etmesin. Günler torbaya mı girdi? Eşin sonuçta bi kaç gün dinlen. Başka türlü tatmin et onu.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. İlk deneyim sonrası hassasiyet ve hafif ağrı birkaç gün sürebilir ama şiddetliyse ya da geçmiyorsa bir doktora görünmek iyi olur. Canın yanarken tekrar etmek zorunda değilsin, bedenin hazır olmadan devam etmek doğru değil.
00 Yorumla
11 ay1-2 gün sürebilir...
Kaslar "biz bu spora hazır değildik" der. 😅
Geçmezse, doktora git!
Filozof der ki : İlk kez her şey biraz acıtır cinsellik de, gerçekleri görmek de.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ağrı olmamalı.. eğee varsa partnerin beceriksizdir
10 YorumlaMerhaba, aslında birkaç gün ara vermek daha uygun olur,
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Normaldir biraz yavaş olmasını söyle..
Sende kendini kasma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saygı duysun 2-3 gün sonra yaparsınız çok mu yüklendi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayüstüne çok yüklenmiş. vajinan dar ve küçük oda ayı gibi. biraz zaman alır. ama pozisyon değiştirin
10 Yorumla
11 aysen kendini iyi hissetmiyorsan onun yaptığı bencillliktir. saçma sapan istekler... günler torbaya mı girdi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayİlk zamanlar ağrı hissiyatı çok normal, yavaş davranmasını iste bu durumda, sert gir çık yapmaktan kaçının bu ara
11 Yorumla
Cevap sahibi11 ayNe sıklıkta yapıyorsun ve ne zaman başladın
11 ayOtobüsle gidersen uzun sürer. Uçağı tercih et.
03 Yorumla- 11 ay
O ne demek ya
Soran11 ay@Zeyneptsunami benn de anlamadim
- 11 ay
Ağrı'ya gitmek istemiyor mu. Yanliş mi anladım ben yoksa.
Gizli Üye(36-45)11 ayİlkimde iki posta yapmıştı,
ertesi gün sabah kaşıklarimda ağrı vardı
55 Yorumla- 11 ay
Eşin mi?
Cevap sahibi11 ay@Zamanın_izinde hayır sevgilim
- 11 ay
İlk denemede iki posta çok değil mi? İkinciye nasıl izin verdin ağrın yok muydu?
Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. tecrübeli erkek ağrı yaptırmaz! sende ağrı yerine zevk alırsın. zevk aldığın için ağrıyı his etmezsin. :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kendini kastığın için ağrı olurç biraz serbest bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBir kac gun daha sonraki iliski icin 2 hafta ara vermek sağlikli olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayIlkinde cok zorlandiysaniz 3 gün sonra. Ama bir kac iliskiyi soft yapın...
10 Yorumla
11 ayağrı olmaz be tahriş olmuştur kur kuru soktuysa yanma hissi olur
00 Yorumla
11 ayKalın mıydı gerçi hiç görmediysen de kalın gelir sana yavaş yavaş alıştırarak yapmalydı
00 YorumlaHor kullanmış seni verme geçene kadar sonra sen kötü olursun 2 3 gün dinlen buz koy oraya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayBir kere kızlık bozdum kız 3 gün sonra durdu ağrısı geçti demişti
00 Yorumla
11 ayEger istersen Canının Acımaması için Yardımcı olabilirim
00 Yorumla
11 ayilk cinselikte sonra 3 gün cinselik 6aşanmaz kadinin vajinasi cok agri ve yer yer kanama olurbildigimiz kan gibi degil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Canın tatlı ondan
12 Yorumla
Soran11 ayOlmasın mı
11 aySende ona ağrı ver. Yapamayacağı pozisyon iste belli süre sonra ağrısı olur yapamaz
02 Yorumla
Soran11 ayHangi pozsyonlar?
- 11 ay
Aklıma gelmedi. Araştır, 1 saat aralıksız
elinle mastürbasyon yap sertleşir sancı yapar.
Gizli Üye(45 üstü)11 ay1 gün beklemeli Islanmak aslında bedenimizin doğal tepkisi
00 Yorumla
11 ayBencilmiş
90 Yorumla
11 ayZevkine odaklanırsan ağır hikaye
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayÇok zorlamış olabilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayBirkaç gün içinde geçer
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı.
11 ayİlkinde tekrar olmaz bikaç gün beklemek gerek
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir hafta on gün sürer
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayNe kadar oldu yapalı çok zorlama kendini
11 Yorumla- 11 ay
Geçmiştir artık
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bir kaç gün sürebilir
10 Yorumla
11 ayHard yaptıysanız normal
70 Yorumla
11 ayYani ağrı olur ilk baştan sonrasında ağrı olmaz ters ilişkiden mi bahsediyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
11 ayKocanmi bunu diyen
113 Yorumla
Soran11 ayEvet
- 11 ay
Adamin beklediği sey bu degilmi
Soran11 ayAnlamadım
- 11 ay
Bekarken senin hayalini kuruyor birakirmi hic
Soran11 ayAma canım çok yanıyor bir az anlayışlı olması lazım degil mi?
- 11 ay
Yaparken cokmu sert yapti
Soran11 ayZaten zar zor girdi içime. Softdu sonlara dogru sertleşti
- 11 ay
Yumusatmasi lazim di diliyle
Soran11 ayÖncesinde oral yaptı
- 11 ay
Cokmu buyuktu
Soran11 ay17cm miş
Soran11 ayNeden
- 11 ay
orada daha rahat konuşuluyor ondan
Gizli Üye(36-45)11 ayNormal bir kaç gün sürer ilişkiye girme geçer ağrıların
10 YorumlaDoktora danis
40 Yorumla
11 ayDeğişir bu durum zorlamaya göre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKişiden kişiye göre değişir bu, geçti mi şu anda mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
11 ayÖküze verirsen öyle olur
00 Yorumla
11 ayFazla sürmez zorlamistir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı.
11 ayYaş kaç
Sert bi ilişki mi oldu
Sağlıkçıyım01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayNe kadar bencil biri... Öküz.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySg de bencil adam.
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ay1-2 saat sürer
05 Yorumla
Soran11 ay2 gün oldu
Cevap sahibi11 ayÇok olmuş, şimdiye kadar tekrar yapman lazımdı.
Çok dar ve zorladı ise olabilir.
Cevap sahibi11 ayHala geçmedimi?
Soran11 ayHayir ağrım var
Cevap sahibi11 ayO kadarda olmaz başka birşeydir. Dr. gitmenizi tavsiye ederim.
1/2 güne kendine gelirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayAğır oluyorsa durmak gerekli.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayÇokmu kastin
24 Yorumla
Soran11 ayAslında kasmadım da niye böyle oldu anlmadım hiç böyle hayal etmemiştim
- 11 ay
İşte zorlamissin yoksa zevk alsaydın yasa kendini birkaaaydin olmazsi bisey
Soran11 ayNasıl yapayım ki 🥲
- 11 ay
Rahatla canım yaparken
Gizli Üye(25-29)11 ayılk yakınlasma degıl dımı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayNasıl s. kti ki bu kadar ağrı yaptı
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası