+1 yılseksin kadınlar üzerinde birçok faydalı etkisi vardır. Cinsel birleşme kalp hastalıkları ve kalp krizi riskini düşürür, meme kanseri olma riskini azaltır, uyumaya yardımcı olur. Ayrıca kadınların daha genç görünmelerini sağlar, vücut sağlığını artırır, adet döngüsünü düzenler, adet kramplarını hafifletir, depresyon riskini ve stres seviyesini azaltır, kendine güveni artırır.
14 Yorumla- +1 yıl
RUMUZ: KORKAK
kızım bu münasebetsiz insanlar, senin gibi bilgisiz kızlara bu tür korkuları salıyor, ondan sonra da mutsuz çiftler, bir türlü gerçekleşemeyen cinsel beraberlikler ortaya çıkıyor. Vaginismus sorunu gibi kadının, ruhsal nedenlerden fizyolojik olarak ilişkiye izin vermemesi şeklinde yaşanan sorunlar evliliği zora sokuyor. Şu bekaret zarı denen şey, incecik bir zar.
Manikür- pedikür yaptırırken bile insanın canı çok daha fazla acır da, neden bu zara takmışsınız, anlayamıyorum.
Kan geliyor, dedikleri kan ise, pembemsi, avuç içini bile doldurmayacak kadar bir şey.
Tabii kendini kasıp, korkular içinde çırpınırsan, o ilk gecenin heyecanını, sevdiğin erkekle bütünleşmenin mutluluğunu tadamazsın. Kendini olayın doğal akışına bırak, her şey yolunda gidecektir. Kimsenin sözüne de kulak asma, şu çevrene bir bakar mısın, her kadın bu ilki yaşamış... Hem kim gerdek gecesi yaşadığı acıdan ölmüş ki? - +1 yıl
Kvkdktkdohkkekt korkulacak birşey yok mesela arkadan versen 3-4 gün yürümekte oturmakta Otluk çekersin ama kizliğin bozulsa 5 dakika sonra gülüp koşup fotonun üstünde ziplayabilirsin 💁 bence kızlığını bozulmasindan değil de arkadan vermeye korkmak lazım :( çünkü o kadar sinir uçları var ki analda bilemezsin
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dinlediği saçma abartılı kızlık bozulma hikayelerine kafayı takıp cinselliği yaşamaya çalışanlar o acıyı hissederler ancak onun yerine zevke kendini bırakanlar bir iğne batması kadar hisseder o kadar..
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef ki veriyor. Biz iki gun ust uste denedik. Acidan öldüm. Kasılma yeter. Kasılırsan benim gibi olursun
51 Yorumla- +1 yıl
Kuru iken ugrasmustir
+1 yılDimi onune gelen konuşuyor :))
Bu durum kadından kadına değişir41 Yorumla- +1 yıl
Evet çünkü esnek olan var olmayan var:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılzarın ilk yırtılma anı acı veriyor evet ama korkulacka bir durum değil. 6 farklı kadın ilk birlikteliğini benimle yaşadı. sadece 1 tanesi çok acıdığını söyledi ve aşırı kanama oldu zaten doktora gittil zara bağlı damar varmış ve özel bir durummuş yani normalde olmazmış.
10 Yorumla
+1 yılçok az bir acı, ama acıdan daha çok kaygı ve korku
kaygı ve korku ne kadar az olursa acıda o kadar azalıyor.
söylemesi basit olsa da tek başına yapacağın pek bir şey yok ikinizin desteği ile bir kaç dakikada puff diye geçiyor.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen psikolojik olan acı durumu korkunun yerini terketmesi ile her şeyi unutturup baştan yaratan bir sürece bırakır ortamı ki meğer ne kadsr da boşmuş korkularım der güler haline.
10 Yorumla Kişiye göre değişir ama en iyi ihtimalle azda olsa acı vermesi çok olası tabi pembeli üyeler daha doğru açıklayacaktır😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu kadınlara sormalıydın bence, biz ne desek boş, ama veriyorsa da bu tatlı bir acıdır, sekste esas zevk acılı olması zaten
10 Yorumla
+1 yılErkek abazalığın verdiği etki ile önsevişme öpme vb yanı kadının tava gelmeden mevsuya başlarsa eziyet gibidir
10 YorumlaEvli biri olarak söylüyorum Sevgilin acemiyse canın çok yanar daha önce ilişki yaşadıysa az birşey canın yanar iğne batması gibi birşey his edersin
10 Yorumla
+1 yılPenisin büyüklüğüne ve vajinanın ıslaklığına göre acı durumu değişiyor. İnce bir penis ve kaygan bir vajina ise acı olmaz ama kalın olursa penis ister istemez acı olacaktır ve vajina tam ıslanmadıysa kuruysa acı katlanacaktır
10 Yorumla
+1 yılsinek ısırığı gibi bir acı olur sanırım sonrası zevkten dört köşe olursun
10 Yorumlailk değil üçüncü dördüncü vs vs kadınlar 2 3 ay sürekli acı çekerler zaten
10 Yorumlaacıdıgını soyluyorlar ama 17 yasındaydım kız 15 nıe 5 dk sonra belıme doladı bacaklarını cıkmayım dıye yalvardı
10 Yorumla
+1 yılKadından kadına değişir, bakire olmadığı halde her seferinde acı çeken de var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk cinsel birliktelikte Kadınlar kasıldığı için acı verir.
10 YorumlaHiç yapmadım ama izledim veriyor yani vermeyen görmedim
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle veriyor. Kızlığın bozulması zarın yirtilmasi falan acı verici
10 YorumlaSert olmazsan yavaş yavaş ıslata ıslata ve rahatlarsan kadın kendini kasmaz sa pek sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılEvet ister istemez acı veriyor alışınca da zevkin dibine vuruyor
10 Yorumla
+1 yılHem acu hem zevk hem heyecan veriyor. İyi ıslanır ve kızı rahatlatırsan acı bile hissetmeyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence verir ama bu acı erkeğin cinsel organının kalınlığına göre de değişebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Vajina güzel sulanması lazım ıslanmassa sıkıntı olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBora ilk giriş yeri alisanakadar
10 Yorumla
+1 yılVerir tabi ya vermez mi hiç
10 Yorumla
+1 yılBence verir
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Kiminle nasıl olduğu önemli
10 Yorumla
+1 yıleğer bu konuda tecrübe yoksa bilgi yoksa acı verir
10 Yorumla
+1 yılHayir aşırı zevk veriyor doğru ellerde
10 Yorumla
+1 yılİlk seferde veriyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTetanoz iğnesinden biraz daha hafif
10 Yorumlahayır vermiyor.
10 Yorumla
+1 yılYok vermez canim verir tabi buda soru mu
00 Yorumla