Cinsel Yaşam Bir erkek ilk seks yaptığı kadını unutur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 performansı aşırı kötü olsa bile 😂 Bir erkek ilk seks yaptığı kadını unutur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ayrıldıysam unuturum evet 0 0 Yorumla
SekWhiskey1 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Ben ilkini hala unutamadim ve aşırı iyi olan seksimi hala unutamadim iyiler ve ilkler unutulmuyor ilk grup yaptığım kadın da hala aklımda 😂🤭 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik çay kahve içmek gibi basit değil asla unutulmaz 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Cinsellik yaşayacağım kadar yakın olduğum bir kadını asla unutmam... 0 0 Yorumla
Fuska61 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 102% 10 ay Onu unutması, ikinci ilişki yaşadığı kadında son olacaktır 0 0 Yorumla
BadonunBabasi Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Unutur niye unutmasin ben hatirlamiyorum ilkini arada tatilde denk geldigim var o ayri 0 0 Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Sanmam bir daha denemek ister ama bu kadar ilgini çektiyse sevmişsin 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Unutmaz sonuçta şu kelimeyi sevmiyorum ama milli oldum onla diye de unutmaz 0 0 Yorumla
bthnn34 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay İlkler unutulmazda erken yaşlarda olursa hiç unutmaz travma olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Unutur sen verdin diye göklere mi çıkaracak tekmeyi bile koymuştur belki ahshsjs 0 2 Yorumla Soran 10 ay yoo valla çok iyi gidiyoruz ahahahahhaha Yorumla Cevap sahibi 10 ay Aynen 2 hafta sonra tekrar yaz Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Performans kotuyse daha cok akilda kalir 3 4 Yorumla dlooyy 10 ay Aynen öyle Yorumla Soran 10 ay performans berbat ötesi ilki 3 saniye 2. si 5 saniye sürdü Yorumla Luna44 10 ay Neeee Yorumla dlooyy 10 ay Yatağa girmene ya da dokunmana gerek kalmamıştır 😀😀Görünce boşalanlardan mış Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. unutmaz da ilk mi belli olmaz 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kötü seks yoktur uyumsuz seks vardır 0 0 Yorumla
Darkist344 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 450 cevap paylaştı. En iyi en kötü unutulmaz 😂😂 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. O kadına bağlı bir durum 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Unutur eğer hayatına açık kişi olursa 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hala aklımda 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Umutmayabilir 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Değişir 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. unutur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Unutmadım ben 0 1 Yorumla Cevap sahibi 10 ay şu an partnerin var mı peki bebeğim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
ayrıldıysam unuturum evet
Ben ilkini hala unutamadim ve aşırı iyi olan seksimi hala unutamadim iyiler ve ilkler unutulmuyor ilk grup yaptığım kadın da hala aklımda 😂🤭
cinsellik çay kahve içmek gibi basit değil asla unutulmaz
Cinsellik yaşayacağım kadar yakın olduğum bir kadını asla unutmam...
Onu unutması, ikinci ilişki yaşadığı kadında son olacaktır
Unutur niye unutmasin ben hatirlamiyorum ilkini arada tatilde denk geldigim var o ayri
Sanmam bir daha denemek ister ama bu kadar ilgini çektiyse sevmişsin
Unutmaz sonuçta şu kelimeyi sevmiyorum ama milli oldum onla diye de unutmaz
İlkler unutulmazda erken yaşlarda olursa hiç unutmaz travma olur
Unutur sen verdin diye göklere mi çıkaracak tekmeyi bile koymuştur belki ahshsjs
yoo valla çok iyi gidiyoruz ahahahahhaha
Aynen 2 hafta sonra tekrar yaz
Performans kotuyse daha cok akilda kalir
Aynen öyle
performans berbat ötesi ilki 3 saniye 2. si 5 saniye sürdü
Neeee
Yatağa girmene ya da dokunmana gerek kalmamıştır 😀😀
Görünce boşalanlardan mış
İlk değil en ler unutulmaz aslında
unutmaz da ilk mi belli olmaz
Zikmedigimizi unutmuyok ziktiğimizi nasıl unutak 😅
Yaparsam unutmam herhalde