Cinsel Yaşam Erkek ilk seviştiği kadını unutur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Aklına bile gelmiyordur kesin 😀 Erkek ilk seviştiği kadını unutur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. unuturum evet 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arkadaş ortamlarında meze olursun anca şöyle çaktım şöyle yaptım gibisinden 1 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 4 ay Devamlı seni anlatır durur ilk yaptığı kadını sağda solda 🥳 0 0 Yorumla
Shaldoncooper Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Unutmam la çok küçükken oldu tadı damağımda. seks bile denmez oral sadece ama bir tatlıydı 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hoşuna gittiyse unutmaz 1 0 Yorumla
ccgty2890 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Selamlar merhaba Çok iyi ise neden unutsun 1 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 4 ay Adını bile unuttum nerden gelsin aklıma 😄😄 0 0 Yorumla
Murattaylan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 4 ay Unutmaz dillere destan yapar anlatır herkese inan 0 0 Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 910 cevap paylaştı. Unutmaz asla 0 0 Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. Unutmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
unuturum evet
Arkadaş ortamlarında meze olursun anca şöyle çaktım şöyle yaptım gibisinden
Devamlı seni anlatır durur ilk yaptığı kadını sağda solda 🥳
Unutmam la çok küçükken oldu tadı damağımda. seks bile denmez oral sadece ama bir tatlıydı
İlkler hiç bir zaman unutulmaz birine verdin demek ki 🤣
Hoşuna gittiyse unutmaz
Emin ol unutmaz, ilkler hep farklıdır
Selamlar merhaba
Çok iyi ise neden unutsun
Unutur bakire değilse
İlkler hiç bir zaman unutulmaz
Adını bile unuttum nerden gelsin aklıma 😄😄
öyle bir kadın yok
Cok zevk aldigi kadini asla unutmaz
Neyi unutmuyor ki insan
Hayır