Kadınlar ilk seks yaptığı erkeği unutur mu?

Tecrubelerim ve gördüklerimden yola cikarsam buyuk cogunlugu unutmaz dini tabulari aileyi yikip bacak araladigi adami unutmaz ilkler unutulmaz belki aski sevgisi biter zamanla ama onda sonra sevistigi adamlayken o ilk yaptigi aklina gelir. Kadinlar saniyor ki her erkrk ataerkillikten penis boyundan kiyaslanmaktan dolayi bekaret istiyor yok oyle bir sey evlenecegim kisi gecmisi aklindan cikarmiyorsa sikinti ben kiskancim esimin bedenini birinin hakim olmasi bile beni geriyor. Şu an bakire kiz neredryse yok gibi 10 kizdan 7 si bakire degil kalan 3 den 2 si analci oralci 1 tanesi karakter olarak saglam.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de sunu belirtmek osterim kadinlarin cogu seksten zevk alamsa da erkek elsen kacmasin diye seks sunuyor anal oral yaoan biri zevk almiyor ama neden yapiyir istebu yuzden bilmiyorlar ki alacagini alan da topuklar gider. Meric olmayin beyler siz asla ikinci de olmayacaksiniz belki 12. Olacaksiniz sizi de cok sevdim asiktim yaptim diye kekleyecekler bir kere yapan her sevgilisiyle nasil olsa zar gitti doye yapar.
Kadınlar ilk seks yaptığı erkeği unutur mu?