Selam sabah 😅
Öpüşmek cinsellik midir¿
"yok sevgilimle ilk buluşmada öpüşmem, yok niyeti cinselliktir bilmem ne.." sjdj Öpüşmek dahi istemeyen biriyle olur mu?

Selam sabah 😅
Öpüşmek cinsellik midir¿
"yok sevgilimle ilk buluşmada öpüşmem, yok niyeti cinselliktir bilmem ne.." sjdj Öpüşmek dahi istemeyen biriyle olur mu?

Öpüşmek kadın için sevgi, duygu, aidiyet nişanesiyken erkek için öncelikle cinsel istekten ileri gelir. Sen duygu hissetmediğin hiçbir erkekle öpüşmek istemezsin. Erkeğin senle öpüşmek istemesi kadın olman ve solunum yapman yeterlidir. Sana karşı o erkeğin bir duygu hissetmesi gerekiyor
Şu ayrıntıyı da atlamadan geçmeyecelim. Erkekler devamlı seviştiği kadına aşık olur. Kadınlar ise aşık olduğu erkeklerle sevişir. Realite budur.
Bunun dışında soruna verilmiş tüm cevaplar eksiklik, yanlışlık ve saçmalıkla malûl.
NOT: Sana bir önerim var Fenerli Sosi. Birçok konuda soru açmak için zahmete girmene gerek yok. Bana DM'den sor. Bir arkadaşın olarak memnuniyetle ve itinayla cevaplarım.
***Erkeğin senle öpüşmek istemesi kadın olman ve solunum yapman yeterlidir. Sana karşı o erkeğin bir duygu hissetmesi gerekmiyor
Ne münasebet Fikret
@Sosyetic_SheqiiL Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. Sorularına yazdığım cevaplar hep ÇSC seçildiği için latife yaptım sadece. Böyle bir talebim, isteğim ya da ısrarım yok elbette...
öpüşmek bazen sadece bir sevgi göstergesi gibi başlar ama dudaklar birbirine değdiği anda içten gelen o arzu kontrolü ele alır yavaş başlayan bir öpücük bir anda derinleşir nefesler karışır eller bedenin kıvrımlarını aramaya başlar kalp hızlı atar ama artık o atış sadece duygudan değil bedenin yankısından gelir çünkü öpüşmek bazen seni seviyorum demektir bazense seni şu an burada delice istiyorumun en çıplak halidir tutkuyla bastırılan dudaklar, boynuna inen nefesler, iç gıdıklayan o temas sevgiyi arzulandırır arzuyu da sevgiyle ateşe çevirir o yüzden öpüşmek sadece bir temas değil tutkuyu başlatan en dürüst, en ateşli andır
Cevap
59Cevap
Öpüşmek, içinde hangi duyguyu taşıyorsan onun ifadesine dönüşür. Bazen sevgiyle dokunursun, bazen özlemle, bazen de sadece fiziksel bir yakınlıkla. Bu tamamen o anki bağa, hislere ve karşılıklı uyuma bağlıdır. Tek bir anlama indirgenemez çünkü herkesin yaşadığı, hissettiği şey farklıdır. Biri için bir sarılmanın devamıdır, diğeri için sadece bir anlık yakınlıktır. Ama ne olursa olsun, öpüşmek iki insanın bir şekilde birbirine temas etmesidir ve bu temasın anlamı, kelimelerden çok hislerde gizlidir.
Öncelikle, öpüşme bir yakınlık ve samimiyet ifadesidir. İnsanlar sevdiklerine, arkadaşlarına ya da ailelerine bile zaman zaman sevgi göstergesi olarak öpücük verebilirler. Bu anlamda, öpüşmek mutlaka cinsel bir arzu göstergesi olmak zorunda değildir. Sevgi dolu, sıcak bir dokunuş, destek ya da teselli olarak da karşımıza çıkar. Özellikle çocuklukta, aile arasında ya da arkadaşlar arasında verilen öpücükler daha çok sevgiyi, bağlılığı ve şefkati simgeler.
#nirhamm 🔴🔴🔴🔴
+1
Benim yaşım kurtarmaz bunlara ama.. 🤪😅
Her öpüşme cinsellik isteği demek değildir.. İnsan sevdiğini özler öpmek ister.. 😅 Bu yanaktan olur, dudaktan olur nasıl isterlerse öyle olur yani.. 😂 Ama öpüşme çok ateşliyse işte onun sonu mutlaka cinsellikle son bulur.. Aksi mümkün değildir.. 😅😅
Güzel anlattın maşallah sana shdjw
Her zaman ki halim diyelim.. 🤣🤣🤪
😅😅
Freuda göre öpüşmek, insanın bilinçdışı arzularının ve içgüdüsel dürtülerinin bir ifadesi. Psikanalitik kurama göre, öpüşme cinsel enerjinin (libido) bir dışa vurumu ve tatminiyle ilişkilendiriliyor.. Öte yandan benim için öpüşmek, sevginin, şefkatin ve duygusal bağın en samimi ifadesidir.
Sana katılıyorum gerisi çöp
Günaydın ablam
Öpüşmek bence sevgi göstergesidir.
Bazı kişiler bunu cinsellik olarak da algılıyor, ne gerek var buna bea 🤦🏻♀️
İlla her öpüşme esnasında sevişecek miyiz? 🤦🏻♀️ Gerçekten saçma geldi bana.
☺️☀️
Bu gerçekten ciddi anlamda tartışmalı bir konu Yani öpmek var öpmek var bazı öpme Daha doğrusu öpme demirim de onu öpüşmek dedim gerçekten cinselliği çağrıştırdığı bir gerçek Ama aşk dolu bakışlarla karşı tarafı öpüyorsan daha doğrusu karşılıklı bir şekilde öpüşüyorsan orada cinsellik düşünmemek gerekir
Öpüşmek dediğin nefesini sıcaklığını dili falan filan birçok şeyi hissettiğin özel bir olgu. Yok ilk buluşmada öpüşmem ben diyen Rahibeler var diyip hemcinslerini küçümseyen birinin sevgilisi canı sıkıldıkça iş yerinde yolda orada burada çevirdiği kadınları öptüğünde vereceği tepkiyi merak ettim doğrusu madem anlamsız bir şey. Herkesin değer yargıları var kimse bu değer yargılarını küçümseyerek cümlenin başına yooook ifadesini koyamaz. İsteyen ilk buluşmada herifi yalasın yutsun bunu da normal bulsun ama değer yargıları olanlara da lütfen saygı.
Tabii saygı duyuyoruz her halta biz. Lütfen biz de karşıyız öpüşmelere
Bana ait biri bile olsa dışarıda insanların içinde tırnağının ucuna dokunmam biz böyle yetiştirildik isteyen küçümseyebilir fakat bizi değil kendini küçülttüğünün farkında olmaz.
Küçümsemek değil bu. Konu zaten sevgili ve öpüşmekle alakalı, başka yerlere çekip duyar kasmanın anlamı yok 😅
Herkes kendi kalbini biliyor açıklama yapmak gereksiz duyarla işim yok
Yok ilk buluşmada öpüşmem cümlesi saçma geldi kendimi tutamadım
Arada çekim ve yeterli güven varsa kendiliğinden gelişir zaten ve masumdur, bunun planlı olanı bana göre art niyetlidir
Helal be
Ahahahah n’oluyo sakin 😅
Birine helal be diyesim geldi sjfj
Ya burjuva şu resmi koymasaydın
Yani bu ne ya
333 yıl öpüşmeyeceğim
Unutamam artık bu görseli 🤣🤦♂️🤣
Ahaha koyarım 😅
Hayattan soğuttun beni
Çay içiyordum
Çatıda bıraktım ya of burjuva of😱🤣
İşte hayat şaşırtır hep zaten sfjf
Evet şaşırttı🤣
Ne çok öpüşme sorusu çıktı karşıma bu sabah ya. Hele şu herifi bir arayım bakalım hala öpüşmek istiyor mu benle
Ahaha bu bir işaret değildi
Elimle öpüşücem gibi duruyor, sanırım engellemiş ahahshs
Ben öpüşürken isteğim artıyor diğerlerini bilmiyorum romantik eylem olarak ta öpüşülür de ortam müsait değilken🤣🫣
İstek artmasına çare yok da, her zaman cinsellikle alakası yok bence ya djfj
Hahah Nisan boğası and Mayıs boğası evet bir nevi haklısın 🤣🥳
Sevgi varsa tatlı olur, cinsellik varsa ateşli... Ama bi ibo tatlises gibi öpüşemiyosanız o dudaklar kuru kalmaya mahkumdur sjsjsjjsjs
Kuru kalsın razıyız jsfjs
Olar olar dfjjss
Öpüşmek çok duygusal bişey ya asla sadece cinsellik değil... Sarılmak gibi bişey duygusal olarak tatmin ediyor daha çok.
Bence :))
İşte bu.
Sevgi amacıyla da yapılır cinsel arzular içinde yapılması mümkündür. Kısa öpüşmek ile uzun öpüşmek farklı yollara açılır bana göre. Sevgi amaçlı öpüp bırakırsan mesele yok ancak uzatırsan mesele farklı konuya doğru evrilir.
Onu bilemem ama İbrahim acıkmış galiba.. Ahu da ne mide varmış 🤦🏻♂️
Seda sayan o galibamsı sjdj
Hıhı ahaha
Arkasını nereden gördün ya sjdja
😅 Ben de öyle sanmıştım itiraf ediyorum
Ahu
Tamam koz vermedik djfj
Hülya sanmadık iyi ki
😂😂
Öpüşmek tamamen cinsel bir eğlemdir, tek bir buse olur sevgiden olanı
Yok artık ahahaah
Hayır yok
Sevmediğin biriyle öpüşmek değil konu, konu sevdiğinle öpüşmek kafanızdan soruyu oradan oraya çekmeyiniz jddjjs
Tebrikler yine, benim için kafa yakan bir soru
Neden
Aslında yani öpüşmelerin sonu hep yatakta mı bitiyor djdj
Soruyu bilemedim de ibonun ki mağara style galiba :D :D :D
Ibo komple kadını yiyo jsdj
O öyle seviyooo hshss
Bence nasıl öptüğüne bağlıdır ya. Şimdi öpücük konduranlar hemen öyle bir şey arzulamıyordur da İbrahim Tatlıses gibi bacağa yapışan sülük şeklinde öpüyorsa cinsel istek olabilir qggshdbs
Öpüşmek fiziksel yakınlaşma kısmında en duygusal andır. Sevgiyi gösterir bence
Daha çok sevgi belirtisi biz kadınlar için. Ama erkekler sevmedikleri kadınlarla da cinsel menfaatleri için öpüşüyorlar.
Cinselliği göstermez de ilk buluşmada öpmeye çalışan için aynı şeyi diyemicem. İlişkinin aşırı hızlı ilerlemesini isteyen birinin amacı cinselliktir.
Şimdi dudak dudağa öpüşürsen uzun süreli ya da boyundan öpersen cinsellik belirtisi sayılır
Ama Sadece yanaktan öpersen normal olur.
Benim için sevgi. Çünkü tutkulu bir öpücüğü sevdiğim adamla yapabilirim
+1
Bu tamamen bir insanın niyetine ve libidosuna bağlı. Duygusal olan insan, gerçekten öpüşürken kendisini karşı tarafa bırakır ve o tutkuyu hisseder.
Öpüşmek seksi başlatan ilk adımdır, öpüşme sonrası seks kaçınılmazdır
Sadece öpüşmeyse. bana göre tamamen manasız bir eylem
Kadınlar cinsel olarak yükseldiği kişileri sever, Erkekler de ise bu durum fark etmiyor
Öpüşmeye bağlı yer zaman ben bur bağ olarak görüyorum cinsellik değil
Öpüşme de hem sevgi dolu bir tutku hem de cinsel vahşilik olmalı
Tadında bırakırsan sevgi göstergesidir bence.
Öpüşmek sevgi gösterisidir. Sevince doyamazsın öpmelere.
Cinsellikte sevgiye dahildir. Sevdiğim hoşlandığım kişiyi arzularım.
İbo sedayı yutuyor resmen. Ağzının içinde tur atarken bunlar hep sevgiden demesin kimse.
Bu öpüşmeye göre değişir. Cinselliği belirten de var sevgi belirtisi olan da.
oha ibraaama bak vakumluyor zaten etrafta vakumlanmamış kadın bırakmamıştı
neyi göstereceğini öpünce kabaran bir şeyler var mı oradan anlarsın :D
Alnından öpmek sevgiyi
Dudaktan öpmek cinselliği
Görsele koptum 😄 balık gibi vakumluyor en garip olanı bu kekoyla birlikte olan kızlar var kadınlar hep keko sever dediler de inanmazdım
Öpmek ayrı öpüşmek ayrı öpmek sevgi öpüşmek de cinseliği çağrıştırır 😂
Birgun boyle opusecegim 😂
Ahah yok artık 😅
Kadinin suratini komple emiyor baksana 😂 insan merak ediyor
Yani aslında bunu görenler öpüşmekten soğudu ama sen bilirsin dkfjs
Ya boş ver onlar ne anlar yenilik bunlar adam ne guzel yiyor baksana opmuyor yiyor ohhh 😂
🙄
🤭🤭🤭 saskinligini anliyorum 😂
Ben bile anlamıyorum, maşallah sjdj
Benimde anladigindan degil laf olsun iste 😂
İnsan sevmediği birini dahi öpebilir
İnsan olan öpemez jdj
Öptüğüm kişiyle birlikte olmak isterim. O yüzden öpüşmek özel bir şey benim için. Herkesle her yerde öpüşülmez
Ibo çiğ köfte yiyor sanki o nasil öpüşme ldldl
Sjjdsj çok acayip
Sevgi göstergesidir 🤗
Bence de
Suni tenefüs yapıyor galiba ibo
😅😅
Direk cinsellik 😂😂😂
İroni dimi
Heralde
Öpüşüyorsam seviyorumdur NOKTA.
Ünlem
Öyle miydi djdj
Neydi ya 😕
Hee biliyoom
Yani cinselliğe yol yapmak gibi bişey aslında ama bilemedim.
Bu fotograf icimdeki her seyi aldi daha da vermez
🤣🤣
seks istiyorum demenin nazik yolu
Biz kadınlar da sevgiyi. Erkekler de cinselliği.
Görseldeki gibi öpüşmek resmen seks
Ikisini de gösteriyor
Kimi öptüğüne bağlıdır..
Bence sevgiyi gösterir
İkiside vardır içinde..
Ikidi bir arada diyelim
Öpüşmek değilde anlindan öpmeyi tercih ederim
Ya hastayım bu hayvanın öpüşmesi e 🌶️🤪🤪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?