Biriyle tanıştınız her sey cok guzel ve gercekten cok seviyorsunuz. Bakir/bakire misin sorusunu ne zaman ve nasıl sorarsınız bu sevginizi değiştirebilir mi veya sorar mısınız..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayHayır umrumda olmaz
06 Yorumla- 10 ay
Küçük penisliler bunu takar bence 😂
- 10 ay
Zevkimi alırım zaten seviyorumdur onu ona olabildiğince zevk vermeye çalışırım aşkımı yaşarım ve gerisi umrumda olmaz
Soran10 ayYürü bee hayatındaki kadin bakire olsun veya olmasın cok sansli olacak
- 10 ay
Ve ben de bakir olmadığım için istemem ama bakireyse de olur yani de takılmam hiç ama hiç böyle şeylere namus bacak arasında değildir
- 10 ay
Ki bence de böyle olmalı ya sevgili falan olunca biriyle seks yapılmalı çok güzel bir zevk neden bunu yaşamak için evlilik beklenmeli ki sonra beğenmiyorlar birbirlerini aldatmalar boşanmalar...
- 10 ay
Ve evet teşekkür ederim hayatımdaki kadın çok şanslı olacak 192 beyaz tenli yeşil gözlü centilmen bir erkeğim
En İyi Cevaplar
Ben sormam beni ilgilendirmez
06 Yorumla
Soran10 ayOlgun bi dusunce ama siz de bakir değilsinizdir degilmi
Soran10 ayKendiniz yasamamisken bakire olmamasını takmaz misiniz yani
Soran10 ayHelal valla cok olgun bi düşünce yapısına sahipsiniz belliki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 10 aysormam ben. çünkü geçmişe bakmam.
04 Yorumla
Soran10 ayKendiniz de bakir degilsinizdir degilmi
- 10 ay
bakirim ben.
Soran10 ayHelal valla cok olgun bi düşünce yapısına sahipsiniz belliki.
- 10 ay
Teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)10 ayEvlilik kriterlerim arasında yok ama düşünüyor olsaydım benim için sorun olurdu, mesele bakirelik değil, senden öncesinde nekadar kaç erkekle birlikte oldu hissidir
06 Yorumla
Soran10 ayEsc olmadigi sürece sorun yok demiş biri 😂 bende öyle düşünüyorum
Cevap sahibi10 ayGerçekçi konuşmak gerekirse bunu önemsemedigini düşünen biri ya evliliğe yatkın biri değildir, şöyle örnek vereyim diyelim öncesinde evlendin sonra boşandin bu daha az sorun edilir, kaldiki evlenmiş birisi bile tercihler arasında olmuyor, yani evlenmek isteyen erkeğin bakır alternatifi var ve bu bakir olmayan kişiyi tercih sebebi yapmaz, örneğin ilişkileri çok iyi gidipte terk edilen kızların burada binlerce postunu gördüm, birde gormediklerimizi düşün
Soran10 ayBilmiyorum ya önceden önem verirdim ama evlilik yasi çok yüksek günümüzde ve bende cinsellige çok düşkün bir insanım yani. Kaldı ki durum böyleyken cinsellik yaşamadığım birisiyle nasil evleneyim.. belki iyi degil yatakta.
Bakirelik durumu artık bana zarar vermeye başladı. Seks herkesin hakkı diye düşünüyorum bunu bu kadar baskılamaya çalışmak da normal gelmiyor artık..
Cevap sahibi10 ayEvlilik insaniysan gelecekte bu sana problem yaratmasi olası, evet haklısın istediğin doğrultusunda bastirilmiyor, evlilik insanıyım diyorsan bu tür sorunlar ile karşılaşmamak adına en azından bakirelik gitmiyecek şekilde her türlü cinselliği bastirmani oneririm oral vb gibi, evlilik yaşın çok uzak değil genellikle 25 30 arası olabilir
Soran10 ayİyi de onları yaptıktan sonra ne anlamı kalıyor ki vicdanen daha çok rahatsız eder bu beni
Cevap sahibi10 ayBenim önerim geleceğini düşünmek odaklı çünkü bu sorunla karşılaşman kaçınılmaz olucak, belki ailenin bile bunu duyması öğrenmesi sorun olacak, yani evleneceğim diyorsan her türlü bu problem olucak benimki sadece öneri gerisi senin kararın, çünkü bu karar senden başka kimseyi etkilemicek
10 ay1 2 ay sonra konuşurum konu sekse gelir elbet yaşlarımız kaç
08 Yorumla
Soran10 ay20li yaslar diyelim. İlişkinin gidişatını degistirr mj bu sizin için peki
- 10 ay
Çok seks yapmadıysa değiştirmes sadece yalan söylemesin yeter
Soran10 aySiz de bakir değilsiniz heralde
- 10 ay
Anal yaptım ama ön yapmadım siz peki
Soran10 ayYapmadım ama yapacağım
- 10 ay
Kimle yapacaksın peki canım önden mi arkadan mı
Soran10 ayÖnden tabiki. Sevgilimle
- 10 ay
Kesin kararlımısın canım peki ne zaman vereceksin
Gizli Üye(30-35)10 ayBen bskirim onun da bakire olmasını isterim aşkım dan ölsemde eger bakire değilse benim için bitmiştir
05 Yorumla
Soran10 ayO kadar net diyorsun. Neden bu kadar ağır bi tepkiniz var peki? Yani merakımdan soruyorum hani gerçekten hayatta sizi mutlu edecek sevecek yanınızda duracak kafa denginiz birisi olduktan sonra sırf seks yaptigi icin bunların hepsini çöpe atabilir misiniz bir anda?
Cevap sahibi10 ayBir anda atarım çünkü kızlların temizligini rahimleri ile belli olur araştır rahim insanın yetiştiği üredgi yerdir temiz olması neslin sağlık ve karakterinde temizligini gelir
Cevap sahibi10 ayBir kadın hangi erkekle kaç erkek ile beraber olsa ömür boyu onun dnasını taşır
Cevap sahibi10 ayDikat edersen evlen karı koca zamanla birbirne benzer
Cevap sahibi10 ayEvlenmeden yapma senle yapacak senden önce de yapmıştır sana hastalık bulaştıra bilir
10 aybana hiç sorun değil bakirmiyimki bakire isteyim
14 Yorumla
Soran10 ayMantıklı bakış açısı gayet
- 10 ay
ben allah katında bile bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum birde günahımız zina olsun adam öldürmedik hırsızlık yapamdık hak yemedik nolur bi zinadan
Soran10 ayDini inancim yok ama Doğru diyorsun
- 10 ay
bide kötü bişey olsa böyle zevkli olmazdı
Gizli Üye(25-29)10 ayBen sorarim bazi seylerin bilinmesi gerekiyor bu olumlu olumsuz degistirebilie tabi olay bakirelikten ziyade guvenmek sence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 aygeçmiş geçmişte kalmıştır fazla sorgulamamak lazım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 aySorgulamam
12 Yorumla
Soran10 ayVayy
- 10 ay
Yaaa
Gizli Üye(30-35)10 ayTop gav*t oğlu gav*t zurriyetsizler patlak kız ister kabul eder😂😂
02 Yorumla
Soran10 aySen patlamadın mı
Cevap sahibi10 ayYok ben patlattim. s sende patlat patlama
Gizli Üye(25-29)10 ayBakir olmayanla ciddi düşünmem ben bakirim ve o da bakır olmak zorunda
015 Yorumla
Soran10 ayO kadar net diyorsun. Neden bu kadar ağır bi tepkiniz var peki? Yani merakımdan soruyorum hani gerçekten hayatta sizi mutlu edecek sevecek yanınızda duracak kafa denginiz birisi olduktan sonra sırf seks yaptigi icin bunların hepsini çöpe atabilir misiniz bir anda?
Cevap sahibi10 ayBir kere denklik yok sonra o eskiyi unutamayacak eski ilişkisindeki cinselliği bende arayacak ben ise farklı tarzda arzu da biri olucam ve ben kendimi doğru kişi için saklıyorum. O kişi de bana kendini saklamış olmalı tecavüz harici hiç bir kişi ile o ciddiyette olmam
Soran10 ayYani olabilir ne diyeyim.
Cevap sahibi10 ayBakire misin sen
Soran10 ayEvet ama yapıcam
Cevap sahibi10 ayDayanamıyor musun
Cevap sahibi10 ayYapma evlenmeden
Soran10 ayEvlenmeme cok var daha. Hani çok yüksek biriyim ve Kendimi farklı sekilde tatmin etmeye calisiyordum ama bana zarar veriyor artık bu durum..
Hazir hayatımda sevdigim ve çok sevildigim biri varken yapmaya karar verdim..
Cevap sahibi10 ayHmm anladım bende yüksek biriyim kaç yaşındasın ne kadar süre beklemen gerekiyor
Soran10 ay19um daha
Cevap sahibi10 ayÇok iyi yaştasın sevgilin kaç yaşında peki
Soran10 ayAyni
Cevap sahibi10 ayHmm bence ilkin doğru garanti bir erkekle olmalı
Cevap sahibi10 ayHangi şehirde yaşıyorsun
Cevap sahibi10 ayBen memurum bu arada sen okuyor musun
Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Sormam geçmişi beni ilgilendirmez
07 Yorumla
Soran10 aySizde durumlar nedir peki
Soran10 ayMantıklı
Soran10 ayBende böyle düşünüyorum iyi, mutlu hissettiren bir eş bulmak bu zamanlarda çok daha zor geçmiş için mutlu olma ihtimalimi çöpe atmazdım bende herhalde
Soran10 ayKatılıyorumm
10 aySormam benden onceki hayatindan bana ne
06 Yorumla
Soran10 ayBakire olmamasını takmazsiniz yani
- 10 ay
Eskidenmis o... simdi kimsenin umurunda degil.
Soran10 ayMantıklı
- 10 ay
Thanks 🔥
Soran10 ayYasiniz kaç?
- 10 ay
30 zumsu gibi
10 ayeskort değilse sıkıntı olmaz
01 Yorumla
Soran10 ayDoğru 😂😂
Beni sorsalar gecmis olsun bana🤣
03 Yorumla
Soran10 ay😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Laf arasında net bir şekilde konuşulabilir
04 Yorumla
Soran10 ayNe amaçla sorarsınız pekk
Soran10 aySaygi duyarım olabilir.
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sorarak kendimi huzursuz edemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
10 ayben pat diye sorarım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvet sorarım bakire olmayanla devam etmem
01 Yorumla
Soran10 aySizde durumlar nedir peki
Gizli Üye(18-24)10 aySormam ki niye sorayım sebep
01 Yorumla
Soran10 ayBilmem belki bakir olmaması sorundur senin icin
sormam banane
01 Yorumla
Soran10 aySen bakire misin peki
Sormadan evlenin