Sorar mısınız? Yoksa konusu geçerse mi konuşulur? Karşı taraf eksik veya farklı anlatabilir bu da her zaman bir alternatiftir böyle bir durumda da çok farklı sandığınız kişinin altından farklı biri çıkabilir düşünceniz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsormam pek sorarsam da yaşadın mı yaşamadın mı olur zaten detaylı olarak anlatırsa soğurum , ve bir sorum daha olur hiç bir kadının bekaretini aldın mı? bu soruya vereceği cevap çook önemli benim için eğer aldığını öğrenirsem gözümde yeri değişir
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Ne fark edecek ki?
- +1 yıl
farkı var çok hem de
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
bi gün anlarsın ;) dikkatli düşünürsen
Soran+1 yılBenim için farkı yok. Sana göresini de bilemedim söylemediğin için. Ama senin tercihin.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen sormadan anlattı çok açık ve net oldu herşeyi masaya döktü resmen aklımda bir soru işareti bırakmadı sonra ne oldu abi dersen bende korkunç bir merak hastalığı türedi ne yaptı kimler ile oldu nasıl bir yaşantısı vardı onlar ile gibi sorular aklımı yedi bitirdi anlatmak sormak iyi değil bence üstünkörü oldu işte demek yeterli çok soran kadın erkekte iyi değil bir şeyin cevabını alıyorsun tamam ama sonra başka bir şey merak ediyorsun heleki özel anlar falan kesinlikle anlatılmamalı bu büyük sorun yaratıyor özellikle erkekler çok takıyor sonrasında kafaya konusu geçerse mi konuşulur demişsin ciddi ilişkilerde o konu açılıyor bir şekilde zaten ister istemez her kadın her erkek merak eder özellikle erkekler kimle kimler ile olduğu hakkında cevap bekler iki damla kan görme meraklısı olmayan bir erkek bile en azından onlar ile bir irtibatın kalıp kalmadığı bilmek ister
00 Yorumla
+1 yılÖnemsemem. Geçmiş geçmişte kalmıştır
03 Yorumla
Soran+1 yılO sana sorarsa dürüst olur musun peki? Yoksa eksik veya fazla mı anlatırsın?
- +1 yıl
Sormaması gerekir. Sormamasını isterim. Bilmek bişeyi değiştirmez çünkü. Benim 10 tane sevgilim oldu desem karşıdaki 100 tane şey düşünecek. Gerek var mı sence.
Soran+1 yılYok aslinda bir şeyi değiştirmez ama insan merakta edebilir sevdiği kişinin daha önce ne yaptığını bu elde olan bir şey değil ki. Tabi her insani da kabul etse dahi rahatsız eder bundan dolayı da anlamsız gelebilir ama işte soran soruyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
+1 yılBen bilmek istiyorum herşeyi konuşabilmek herşeyi birlikte yaşayabilmek istiyorum arkadaş kanka gibi. Gizli saklı olacağına dürüstçe herşeyini anlatsın aklından geçen herşeyi de benimle paylaşsın istiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılsorgulamam diyen net yalan söyler.
ha sorgulamak ne fayda sağlar. sağlamaz gram fayda geçmiş seni ilgilendirmez sen yokken yaptı onları dşünürsen. ama bi kız icin bi erkek icin oda olmuyo garip bi mevzu00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsel geçmişini sormam ama takıntılı psikopat biri var mı sorarım. tedbir için
asla detaya girmem. o onun özelidir. anlatmak zorunda değil00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi sorgulamanın kimseye bir faydası yoktur. Önemli olan birliktelik sürecinde kişilerin birbirine sadakatidir.
00 Yorumla
+1 yılKonusu geçerse konuşulur. Ancak, yalan söylerse ya da bunu anlarsam güvenmem
00 YorumlaSorgulamam sevdikten sonra bu önemsiz
Herkesin geçmişi iyi değil zaten,00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsordum ve önemsemedim
02 Yorumla
Soran+1 yılAşağı yukarı benzer miydi geçmişiniz? Ben benzer olmasını tercih ederdim mesela
Cevap sahibi+1 yıldeğildi onun 3 sevgilisi olmuş ve hepsiyle de ilişkiye girmişti ama o benim ilk ilişkimdi ve umursamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yıltecrübesini sorarım ona göre rota çizmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır, yoksa o da benimkini merak eder
00 YorumlaSordular sana muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılSorar ve onemsemem
00 Yorumla
+1 yılhayir yani gerksiz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı