+1 yılHayır sorgulamam bana be
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sorgulamam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen yaptım o da yapmış olsun. Yapmadaydım muhtemelen çok kafama takılırdı ama ben yapmışkrn onun tecrübesiz olması hoş olmaz brnce
340 Yorumla- +1 yıl
bu konuda da çok karmaşık sacma seyler var ama
Cevap sahibi+1 yılNasıl saçma şeylef
- +1 yıl
Aslında saçma değil karışık şimdi ben daha önce ilişki yaşadım fakat hiç bakire biri ile olmadim. Sence benim hükmüm nedir?
Cevap sahibi+1 yılHükmüm skznskks hoca değilim
Yani biraz değişik olmuş. Ama muhtemelen evlilik dışı ilişkilerde erkekler ilk yaptığı zaman bakire kişiyle yapmıyor genel olarak. Çünkü düşününce iki kişi de tecrübesiz olunca kışkırtıcak cesaret edicek kimse kalmıyo. Yani illa yapan vardır da. Zaten biz kızlar ayrı kafadayız o ilk kısmına gereğinden fazla önem veriyoruz- +1 yıl
Peki şimdi ben gittim yaptım kimsenin bakireliğini almadım , seninle sevgili olucam , bakiresin , bana karşı görüşün ne olurdu?
Cevap sahibi+1 yılİllaki kıskanma karşılaştırma olur acaba yetersiz miyim diğer kızlar benden iyi miydi diye düşünürdüm
- +1 yıl
Yani söylemesem daha iyi
Cevap sahibi+1 yılHaa bence biraz süre geçtikten sonra söyle güven eksikliği olmasın
- +1 yıl
İyi de o daha kötü dusunsene beni sevmissin sonra aradan 3-4 ay geçiyor ve bem bunu sana söylüyorum , her şey bamm 3-4 ay mahvoluyor kahroluyosun , nasıl yani falan. Mesela şahsen benim başıma gelse biraz üzülürdüm çıkar dolaşır sindirmeye üstesinden gelmeye çalışırdım.
Cevap sahibi+1 yıl3 4 yıl sonra öğrense daha mı iyi?
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşünüyosan değer veriyosan kıza söyle yoksa sakla bişi olmaz
- +1 yıl
Bilmiyorum, baksana darbe üstüne darbe yiyince insan ne yapması gerektiğini bilmiyor , benim eski sevgilim beni aldatmisti sonra güvenimi kaybettim. O dönemde de ilişki içindeyken eski sevgilim mesaj atmıştım ya ne olursun gel her şeyi yeniden başlayalım ne istersen yapacağım söz , kız işi cinselliğe kadar götürdü. Benim onunla birlikte olduğumda onu asla bırakmayacağım biliyordu çünkü okul bitince evleniriz direkt falan demişti kızı yok demiştim ki kişiliği falan çok iyi bir kızdır huyu suyu, Daha sonrasında başka bir kız vardı kız ablasının gelinliğini giyer bana fotoğraf atardı sadece kız kardeşin vardı ablası başka da kardeşi yoktu babası zengindi böyle 7-8 tane evleri vardı.
Başka bir kız daha vardı O kız da beni seviyordu hani böyle sürekli bir yanaşmalar falan onun da bir erkek kardeşi vardı 5-6 yaşlarında babasının 5 tane 6 tane tırı vardı kiraya veriyordu hepsini 3 tane evleri vardı daha köyde böyle zeytinlikleri cevizlikleri falan varmış.
ama ben gittim bu kızla ilişkime devam ettim ve ne oldu Sonra gitti beni aldattı vallahi bak ben başından böyle olacağını bilsem gider şu üç kızdan Biriyle beraber olurdum hayatıma bakardım hepsi de var ya benim sevgilimden daha güzeldi daha seksiydi , huyları suları da güzeldi ama biz delikanlılık yaptık sonra hayatımıza sı**tılar
Cevap sahibi+1 yılŞimdi kızların babalarının tırlarına evlerine takılman komik geldi zmxnnz
Cevap sahibi+1 yılBi kız aldatıyosa bence karşısındKi erkeğe bi sitemi vardır
- +1 yıl
vfsdvsdv
- +1 yıl
yok , o işler öyle olmuyor , oh ne güzel sitemi vardır de geç :D zaten her aldatan erkek ya da kadının sitemi olduğu için böyle oluyor. Ama çıkıpta ben namussuzkluk ettim senin şerefini haysiyetini yerle bir ettim demiyor. benden ayrıl ne yapıyosan yap ama benimleyken olmazz , olmamalı hiç kimse bunu bu konuma düşmeyi hak etmiyor.
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru değil zaten bunu savunmuyorum ama anlayabiliyorum
İlgisizmiydin ona karşı ilişkiniz nasıldı tam olarak- +1 yıl
hep iyiydi , şiirler okur iltifatlar ederdim , yerine göre ciddi sempatik biriydim , işe girdiğimde bide günde 4-5 saatimi ayırırdım , servisle onların evine gider yakınlarda yürür çay kahve içer sonra kendi evime giderdim. Ama ne oldu? sonuç tombul taslak , ama benim dışımda da başka şeylerde vardı
Cevap sahibi+1 yılOhaa
Cevap sahibi+1 yılBilemedim şimdi
Cevap sahibi+1 yılKendi sevgilimi sorguladım şu an sksbjsks
- +1 yıl
niçin? sorguladın
Cevap sahibi+1 yılYa ablamıyorum onu ilgili mi ilgisiz mi
- +1 yıl
erkek arkadaşın mı
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
neden ki? anlamıyormusun? elini tutmuyormu , kucaklasmak , yanak , dudak , alnından öpmeler , iltifatlar , espiriler falan
Cevap sahibi+1 yılYa işte beraberken dediklerinin hepsi var ama ben yazmasam saatlerce yazmıyo
- +1 yıl
mesaj atma biraz bakalım ne zaman dönecek
Cevap sahibi+1 yıl6 saat yazmadı bugün. Durumu açıkladım şu an yazıyo
- +1 yıl
durumu nasıl açıkladın ? anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSaatkerdir nerdesin neden yazmadın bu durumdan rahatsızım dedim
- +1 yıl
ben ne diyorum sen ne dyapyosun bekleyecektin dedikten sonra herkes konusur. yarın tekrar bak boş bırak bakalım kaç saate dönecek , ona göre düşün karar verr
Cevap sahibi+1 yılTamam yapıcam
- +1 yıl
haber ver
Cevap sahibi+1 yılYarın buluşucaktık yarın buluşnasak olur mu yazmış olur dedim yine baya süredir cevap vermiyo
- +1 yıl
Siz ne zamandır sevgilisiniz
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl
- +1 yıl
1 yıl uzun bi süre 1 yıldır böyle mi bu?
Cevap sahibi+1 yılBaşlarda baya konuşuyoduk sabahlıyıp işe gidiyodu hatta sonra askerr gitti orada ikimiz de alıştık konuşmamaya. Şimfi de yeni geldi arkafaşları vs bir de ev falan taşıyo yani işi var hem anlıyorum hem ankamıyorum. İstese bişilere rağmen de fırsat bulabilir
- +1 yıl
ya kıızm o değilde sen mesaj olarak bana yazsana burada mesajlar birikmiş alta inmesi zor oluyor bide iki mesaj mı yazdı acaba diye tüm mesajlaraa bakıyorum D: :D :D
Yüzeysel sorarım anlatmak isterse anlatır ama fazla derine inmem ayıptır
02 Yorumla- +1 yıl
Yani her türlü sen kabul ediyorsun.
+1 yılSorgularım 2. El araba alırken bile hatasız arıyoruz. Hasar kaydı olan araba alınır mı.
05 Yorumla- +1 yıl
Millet alıyor ya 🤣🤣🤣
- +1 yıl
O şey kanka bir arabayı 10 kişi ister 9 una satılır 1 malın üstüne kalır hesabı
- +1 yıl
Benim arkadaşım vardı 100 kişi ile rahat anal yapmistir , şimdi gitti evlendi , sanırım senin lafına cuk diye oturdu.
100 kişi istedi 99 kişi aldı , en son 1 malın basina kaldı - +1 yıl
Sorsan ondan namuslusu yoktur
- +1 yıl
Benim penisim kalın mesela kıza rahat girip çıkıyorum 😅 kızın deliği bildiğin çok gevşek
+1 yılTabii ki sorgularım sorgulanması da gerekiyor zaten başkasının vurduğunu ne yapalım
04 Yorumla- +1 yıl
vurmak değil ilişki diyelim
- +1 yıl
Hadi öyle olsun
- +1 yıl
Aferin oğlum tamamladım mı sen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yaptım. Ama çok değil o da yapmış olsa sorun etmem
03 Yorumla- +1 yıl
Peki şunu sorcam şimdi ben ilişki yaşadım ama asla bakire biri ile olmadim , benim hükmüm nedir ?
Cevap sahibi+1 yılNe bilem
- +1 yıl
Ahshshdjdj
+1 yılBen yaptım o da yapsın öğrensin iyice
20 Yorumla
+1 yılSorgulamam da ağır hasar kayıtta sıkıntı
02 Yorumla- +1 yıl
hasar kaydı çok olmassa olur yani?
- +1 yıl
kanka illa ki bi şeyler yaşanıyor ya gerçekten güvenebileceğim birisiyse sonrası için hiç fark etmez kafamda uyuşuyorsa
+1 yılHayır adı üstünde geçmiş.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu seni hiç alakadar etmez
02 Yorumla- +1 yıl
yoruma neye geliyosun yeğennim , illa memati gibi düğünde ölmek mi istiyon D:
Cevap sahibi+1 yılSen bende suç işlemekten korkan gözler görüyor musun?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer