Cinsel Yaşam 7 aydır beraberiz hiç cinsellik konusu açmadı. Normal mi? (Sayfa 3) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 422 7 aydır beraberiz hiç cinsellik konusu açmadı. Normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Normal değil tabi. Sen açsana 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Açsak suç açmasak suç 0 0 Yorumla
Fıstıklıicelatte Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Daha ne istiyorsun öptü başına koy 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Açsalar laf açmasalar laf… Ona sor biz ne bilelim. 0 0 Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. arka kapı gıcırdıyordur 0 0 Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Konuyu senin açmanı beklediyse normaldir 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Açmak zorunda mı ki. 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sistem iyi çalışmıyordur belki 0 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ürkütmek istemiyor heralde 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. zamanı gelmiş çoktan 😂😂 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. senden bekliyor olmasın çok ilginç şaşırdım 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Gerçekten seviyor mu? Yoksa özgüvensiz mi? 0 0 Yorumla
aşksonsuzum Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 10 ay Normaldir ablam aklı cinsellikte olmaması güzel 0 0 Yorumla
sendeistersennn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. seksting yapmasını ister miydin 0 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 10 ay açmış olsaydı gene soracak mıydın çömez? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Ciddi düşünüyor seninle işte nikah kıy 2 1 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kanka gay olabilir benim konuştuğum çocukta cinsellik konuşmuyordu gay çıktı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Şeyi küçük olabilir veya çok dindar 2 2 Yorumla Zamanın_izinde 10 ay Al iştr Yorumla Zamanın_izinde 10 ay Sonra biz suçlu oluyoruz Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Seni seviyor çok şanslısın 2 1 Yorumla Zamanın_izinde 10 ay Bence değil Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sen istiyor musun cinsellik? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Şanslısınız galiba 5 8 Yorumla Zamanın_izinde 10 ay Sen de mi öyle isterdin? Yorumla Cevap sahibi 10 ay Gerçekten seviyor olduğundan emin olurdum Yorumla Zamanın_izinde 10 ay Erkeğin cinsel talebinin olmasının sevgi kadar doğal olduğunu anladığında kadınlar sorun kalmayacak. Yorumla Cevap sahibi 10 ay İnan ki ben de böyle düşünmeyi ve buna inanmayı çok istiyorum ama hâlâ öyle şeyler söyleyen erkekler var ki.. insan neye güveneceğini şaşırıyor Yorumla Zamanın_izinde 10 ay 😞 Yorumla Zamanın_izinde 10 ay Sen mi sildin yorumu? Yorumla Zamanın_izinde 10 ay Hey? Yorumla Zamanın_izinde 10 ay orada mısın? Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çekiniyorsa senden bi adım bekliyordur 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Konuşarak çözebilirsin 0 0 Yorumla
Matraxwoman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 10 ay Aslında normal değil 2 1 Yorumla geribaksanbi 10 ay Neden normal değil Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ne guzel 2 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Anormal 1 1 Yorumla Aksiyolojik 10 ay Zina büyük günahtır Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Evet normal 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kuş otmuyor 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. mükemmel işte:dd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Yatırıp mikse yeridir
Normal değil tabi. Sen açsana
Kalkmıyordur demek ki
Açsak suç açmasak suç
Daha ne istiyorsun öptü başına koy
Açsalar laf açmasalar laf… Ona sor biz ne bilelim.
arka kapı gıcırdıyordur
Konuyu senin açmanı beklediyse normaldir
Ne desem bilemedim valla...
Açıldı normal mi
Açılmadı normal mi
Açmak zorunda mı ki.
Sistem iyi çalışmıyordur belki
Ürkütmek istemiyor heralde
zamanı gelmiş çoktan 😂😂
sen konuşmak istiyorsan ışık vermen lazım
Acsa suc acmasa suc mk
senden bekliyor olmasın çok ilginç şaşırdım
Dikkat et o çocuk gay olabilir
Onun kuş mefta olmuş 😊
Gerçekten seviyor mu? Yoksa özgüvensiz mi?
Acmasını mı istiyorsun
Normaldir ablam aklı cinsellikte olmaması güzel
Öpüşme oldu mu
seksting yapmasını ister miydin
açmış olsaydı gene soracak mıydın çömez?
Çok iyi işte slk mısın
Ciddi düşünüyor seninle işte nikah kıy
Kanka gay olabilir benim konuştuğum çocukta cinsellik konuşmuyordu gay çıktı
Adam gibi adam bulmuşsun kaybetme
Şeyi küçük olabilir veya çok dindar
Al iştr
Sonra biz suçlu oluyoruz
Seni seviyor çok şanslısın
Bence değil
Zaman içinde bu konularda konuşulur.
Normal benimki de 1 senedir açmadı
Ne güzel işte açmasını mı isterdin
Bilemedim normal mi değil mi
Değil
Acmasini mi istiyordun
Sırtlan erkek bence o
😂😂😂
Sen istiyor musun cinsellik?
benımkıler ilk haftada açıyor ekmemdmdx
Şanslısınız galiba
Sen de mi öyle isterdin?
Gerçekten seviyor olduğundan emin olurdum
Erkeğin cinsel talebinin olmasının sevgi kadar doğal olduğunu anladığında kadınlar sorun kalmayacak.
İnan ki ben de böyle düşünmeyi ve buna inanmayı çok istiyorum ama hâlâ öyle şeyler söyleyen erkekler var ki.. insan neye güveneceğini şaşırıyor
😞
Sen mi sildin yorumu?
Hey?
orada mısın?
Çekiniyorsa senden bi adım bekliyordur
Hayal erkek
Konuşarak çözebilirsin
ne guzel iste
🧿 değmesin
Aslında normal değil
Neden normal değil
Ne guzel