10 ayBu soruyu sorduğuna göre durum senin için anormal olmalı... Yoksa biz cevap olarak 'normal' desek ne olur, 'anormal' desek ne olur?
Benim soruya cevabım şu... Aradan 7 ay geçmiş, her şey rutine binmiş, adam gözünde eskisi kadar önemli biri değil belki de hiçbir zaman önemli biri olmadı ki şimdiden saçma sapan argümanlarla kafanı kurmaya başlamışsın. Yok bu kadar zamandır neden benle cinsellik konuşmadı minvalinde.
Emin ol ki o adam bugün senle cinsellik konuşsa buraya tekrar soru açacaksın ACABA BENİ SADECE OBJE OLARAK MI GÖRÜYOR tarzında.
Mesele o adamın seninle ne konuşup konuşmaması değil. Sen o adama karşı duygunu, heyecanını yitirmişsin. Her şey gözüne kusur, hata olarak görünecek bu saatten sonra. Cinsellik konuşsa SAPIK diyeceksin. Cinsellik konuşmasa KORKAK diyeceksin hatta GAY FALAN OLABİLİR Mİ diye soracaksın.
Konu burada ne konuşulup konuşulmadığı değil senin bu adama karşı artık bir duygu hissetmiyor olman. Aksi takdirde hiçbir kadın, erkek arkadaşının kendisiyle cinsellik konuşmasını bir hata, eksiklik ya da anormal bir durum olarak kafasında kurup da buralarda aptal aptal sorular açmaz. Realite bu...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayKendimden biliyorum biraz utanıyor olabilir tamam utanılacak bir şey yok diyebilirsin ama herkes için öyle işlemiyor maalesef, öte taraftan şöyle bir durumda var 1 aylık flörtümle de konuşuyorduk biz yani biraz kişiden kişiye değişiyor bu durum, sen biraz açmayı dene bende öyle olmuştu kız biraz daha rahat konuşabiliyordu bende alıştım zamanla
00 Yorumla
Merhaba, aslında ilişkilerde cinsellik önemli, ancak çiftlerin beklentileri ve duygusal bağları da önemli. Senin tepkinden çekindiği için henüz erken olduğunu düşünüyor olabilir
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
10 ay
Girse sapık oluyor
Girmese neden girmiyor diyorsunuz
Ne istiyorsun anlamıyorum ki?
Demek ki seninle ciddi düşünüyor adam?7112 Yorumla- 10 ay
Benim için de yazmış @YorgunBirCicek sağol
- 10 ay
Helal olsun 👍👏👏👏
- 10 ay
Teşekkürler
- 10 ay
Gerçek seven bir adam sevdiğine istekli olur, arzular çok belli etmez ama ciddi düşünüyorsa konuyu bir şekilde oraya çeker çünkü bu evlilikte önemli bir şey ve önceden konuşulması gerek. Seven sevdiğini arzular arzulamıyorsa ev aracı (çocuk doğuracak makine, yemek yapacak robot, temizlik yapacak robot, istediği zaman bas geç şeklinde kullanacağı bedava esc) gibi köle bir kadın istiyordur. Ciddi düşünmek cinselliği açmamak değildir evliliğe kadar bunu beklemektir sapık ise bunu evlilikten önce yapmak isteyene denir aradaki farkı anlayın.
- 10 ay
Çok çok haklısın
- 10 ay
@pleiionex ya sen ne mal karısın. Tamam Sen evlenmeden git ver ona buna. Hatta önüne gelene yazan sapıklara ver sen onlar çok konuşuyorlar ya daha iyi olur senin gibi biri için. Onlara layıksın demek ki
- 10 ay
@YorgunBirCicek çok doğru dedin
- 10 ay
@Ismimnebilmem Haddini bil dengesiz sözlerine dikkat et edepsiz. Anlattığım şeyi anlamamışsın bile gerçi buradaki kitleden ne beklenir ki, yazdığım şey senin düşüncene, senin fikirlerine uymuyor diye saldırıya geçemezsin. Dua et seninle uğraşacak zamanım yok yoksa o hakareti sana göstermeyi bilirdim 😀 ilerideki eşinin 29. cusu falan olacak profil.
- 10 ay
@pleiionex benim kocam başkasıyla evlenemez. Evlenirse o sayı tekrar bire düşer sen rahat ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Açılması mı gerekiyor 🙄 sizinde bir dediğiniz tutmuyor cinsellik konusu açan erkeklerden dolayı tüm erkekler cinsel bağımlı oluyor açmayan erkeğe denk gelince niye konuyu açmadı dalga mı geçiyorsunuz 🤷♂️
62 Yorumla- 10 ay
Kullansınlar istiyor çok acı
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd aynen bunlar kendisini kullanıp atan adamları seviyor
- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
10 ayBöyle erkek kaldı mı ya helal olsun tabiki normal olması gerekende bu zaten
12 Yorumla- 10 ay
Neden olması gereken bu?
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 10 ayevet normaldir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
10 ay7 ay boyunca cinsellik konusunun hiç açılmaması biraz dikkat çekici olabilir ama kesinlikle tek başına bir şeyin “normal” ya da “anormal” olduğunu göstermez. Her ilişki farklıdır ve çiftlerin cinselliğe yaklaşımı, iletişim tarzları, kişisel konfor alanları değişebilir.
Belki partnerin bu konuda çekingen davranıyor, utangaç ya da duygusal açıdan hazır hissetmiyor olabilir. Ya da belki sizin bu konuyu açmanızı bekliyordur. Bazen insanlar cinselliği konuşmakta zorlanabilir, özellikle duygusal bağ ve güven tam oluşmadıysa.
Eğer senin için bu konuda açıklık ve iletişim önemliyse, nazikçe ve samimi bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. “Bizim aramızda bu konuda nasıl hissediyorsun?” ya da “Seninle bu konuyu paylaşmak istiyorum, ne düşünüyorsun?” gibi sorular açıcı olabilir.
Sen bu durumu nasıl hissediyorsun? Bu konuyu açmak ister misin?
10 Yorumla
10 ayUlan cinsellik konusu açılsa "sapık", açılmasa"gay, acaba neden böyle" kızım sen ne istediğini bilmiyorsun ki kıymetini bil en azından seni direk yatağa atma peşinde değil. Adam yani çekiniyordur konuşmaya bu konuları hemen kafada kurmayı bırak.2 günde tanıdığın adam sana cinsellik konusu açarken bu çocuk 7 aydır hiç açmamış. Neyine hala sorguluyorsun ben anlamıyorum git bi kendini sorgula ben ne istiyorum diye
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayÇoğu kadın bunu takdir ettiğini söyler ama kafayla kalbin çatışması yine bu noktaya getirir. Oda şu ki hiç bahsetmedi acaba arzulamıyor mu yoksa çekici değilmiyim ya da kendini başkasıyla mı doyuruyor. Başlar bu dusunceler Aslında eskiden normal ama gunumuzde anormal olan şey peki niye aksi bile dusunulemez oluyor. Zira P, orno sektörü yüzünden abaza olmayan erkek sayısı 1 elin parmağını geçemeyecek kadar azaldı. Sizde muhtemelen sürekli Azdıran içeriklere mağruz kalmayan veya bundan uzak duran bir Erkeğe denk gelmiş olabilirsiniz bu kadar.
00 Yorumla
10 ayŞükret 7 dakikadır tanıdığım kişi açıyor fdssgff
Otur da teşekkür et Allaha130 Yorumla2 ihtimal var;
1- Senden çekiniyor olabilir, rahatsız olabileceğini düşünüyor olabilir.
2- Cinsel sorunları olabilir, sertleşme sorunu gibi, sana rezil olmaya korkuyor olabilir.
Sen aç konuyu, yakınlaş biraz, en azından durumun ne olduğunu anlarsın.7 ay çok uzun, 7 ayda çoktan düzenli bir seks hayatınız olmuş olması lazımdı, siz daha konuşmamışsınız bile, sağlık bir durum değil.
10 Yorumla
10 aybana sorarsan en güzeli. En uzun soluklusu böylesi. Cinsellik konusunda utangaç birisi olabilir ya da terbiyeli ailede büyümüş olabilir. Cinsellik konusu açınca senin tepki vereceğini düşünüp seni kaybetmekten korktuğu için konuşmamış olabilir.
00 YorumlaAvrupada bir gökdelenden güzel bir kadın intihar etmek için atlamış çünkü erkeklerin sürekli seks objesi olarak görmesinden dolayı bunalıma girmiş.
Epey aşağılarda bir bakmış pencereden bşr erkek kendisini yakalamış... yakalayan da bizim temel... temel demiş ki sen ne güzel bir paçisun neden canına kiyirsun. Şimdi cel cidelum pislikten hamsi paluğu yiyellum Raki içelum eğlenelum... kadın şaşırmış konu sekse gelmediği için... ya sonra demiş kadın... sonra senu evine bırakırım demiş temel... kadın şaşkınlıktan dilini yutacak gibi olmuş. Ya seks demiş...
Temel öfleden delirmiş... pis kuzum demiş ve kadını aşağı atmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beraberliğiniz sadece arkadaşlık kankalık sanırım.
Önceden hazırlığını yap ve onunla birlikte cinsellik çağrıştıran erotik bir film aç, birlikte izleyin. Loş bir ortam ve hafif güzel bir tütsü de yak.
Hayır mı, ı zaman romantik bir müzik aç, ambşansı özel hazırla ye birlikte dans ederken ona yaklaş, sımsıkı sar onu, sıcak nefesini hissetsin ve onu küçük küçük öpmeye başla arkası gelecektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kızlar ne güzel diye yorum atmışlar ama çok şüpheli bir durum, hormonları düşük olabilir, aşırı çekingen olabilir, erkeklikte sorun olabilir.
En azından biraz bir şey sevmiş olman lazım.
Atıfta bile bulunmuyorsa sıfırsa o zaman kesin sıkıntı var.00 YorumlaAçsak suç açmasak şu her halükarda biz erkekler bu KS ye düşüyoruz açsak 7 ay oldu cinsellik açtı normal mi açmsak niye açmadı akışına bırakın ya her şey mükemmel olamaz hayatta 😂 bak gene sıcak bastı acaba soguk hava deposu bulup orada mı yatsam 🙄
00 Yorumla
10 aySizde artık bir karar verin cinsellik konuşsa ayrı dert konusmasa ayrı dert
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ay7 ayda hiç bir şekilde cinsel ilişki ile ilgili bir konu, soru, istek, hedef, beklenti veya buna benzer bir şey olmadiysa siz ayda bir mi görüşüp konuşuyorsunuz?
Sağlıklı ve seven bir erkek karşısındaki hatun kütük değilse cinsel bir istek duyar, arzular ve üreme (Genetik kodlarını gelecek nesillere akratma) isteği duyar. 7 ayda senden hiç etkilenmeyen bir erkek evlenince seninle cinsel ilişkiye girmek istemeyebilir. Utandığı veya sana karşı çekindiği için açmıyorsa o konuyu hepten
21 Yorumla
Cevap sahibi10 ayO zaman hepten sıkıntı.
10 ayZaten evlenme yoluna girmeden cinsellik konusu açılması normal değil.. Mesela 1 aydır tanışıyorsun, sen neyin cinsellik konusunu açıyorsun sanki evlenecek miyiz? Karı koca arasında olur cinsellik..
30 Yorumla
10 ayCok sanslisin , seven dokunmak ister seven sevdigini arzular klisesine girseydi napardin 🤢. Massalah kacirma bunu derim ben
61 Yorumla- 10 ay
Evlensinler dimi
Gizli Üye(36-45)10 ayGay olabilir ve size yamanmaya calisiyor olabilir. Sonrası zaten bu şekilde evlenmek olursa şüphe duyardik açıkçası ben turkle evlenmedim. Cunki çok yalan dolan oyunculuk var. Benim eşim Alman yabancı erkelerin iliskileri daha sağlıklı oluyor siddet megilli degiller. Ruslardan sonra şiddet yanlısı bir erkek toplumu varsa oda Turkiyededir. Bence seximlerini gozden geçir.
08 Yorumla- 10 ay
Konunun şiddetle alakası ne sjsjs
Cevap sahibi10 ay@Dominantqueen söylemek istedik sanane.
- 10 ay
Cinsellik konuşsa kullanır
- 10 ay
Ne saçmalıyorsun sen cevap sahibi?
- 10 ay
@Memo35352 sanki siz çok farklısınızda Arnavut komuşumuz kocasını başka bir konuşumuzla aldatıyordu kocasıda çok egolu bencildi halbuki ruhu duymuyor egosundan
normal
bu kişiye göre değişir
kimisi evlenmeden önce bu konulara girmiyor kimisi için normal yani sizin ilişki anlayışınıza bağlı bu durum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayinsanlardan gerçekten şaka gibi bir erkek cinsellik konusu açmadı diye toplum tarafından dışlanıyor neredeyse ne zaman bu hale geldik biz yazık gerçekten
61 Yorumla- 10 ay
Bu kişi erkek bence ters psikoloji yapıyor kendisi cinsellik yaşamış biri kızlara cinsellik yaşamayan erkek sorunlu demeye çalışıyor
Daha ne isteyebilirsinki çok şanslısın çünkü bazıları sadece cnsellik istiyor gerçekten sorgulama yani istersede siksyet edecektin bizimde dur duranimiz yok herşeyden şikayet ediyoruz
10 Yorumla
10 ayAçsa kıyameti koparırsınız ben aile terbiyesi alarak büyüdüm diye savunma olur.. Açmasa acaba sorun mu var neden istemiyor denilir.. Çok değişiksiniz vallahi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya çok kurnaz ince ince işliyor ya da cinselliği yok bi kadınla yatağa girerse bişeyler yaşanması için kadının belden bağlamalı kullanması şart görünüyo
00 Yorumla
10 ayBeğenmezsen bana postala hhjdjdjd kaldı mı böyleleri ya
31 Yorumla- 10 ay
Ben kaldım
Gizli Üye(36-45)10 ayBence değil. Onca zaman hiç mi arzulamamış yani? Tamam yaşamak için erken olabilir ama en azından arzuladığını romantik bir şekilde ifade edebilirdi.
33 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@Olugide1 bence de problem.
Acsa bi dert acmasa bi dert anasini satayim bi karar verin siz de
31 Yorumla- 10 ay
Kız istiyor demek ki açmasını
Gizli Üye(30-35)10 ayHer cinsellik konusunu açan sapık olmuyor. Orta Doğu zihniyetiyle hareket eden aptal insanlardan geçilmiyor ortalık. 7 ay konusunu açmıyorsa normal bir ilişki düzeyi değil. Sevgili bile değilsiniz, askeri arkadaşın desen daha mantıklı olur.
10 YorumlaBence normal saygı duyuyordur yani gerçekten seven insan cinsellik konusu üzerinde durmaz bence böyle biri varsa kaçırma bence derim ☺
10 YorumlaNormal tabi siz kızlar da bi değişiksiniz yemin ediyorum açşa neden açtı açmasa neden açmadı garip bişisiniz ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBence gayet normal bir problem yok. Bir ilişkide illa cinsellik konuşulacak diye bir konu yok ki bu çiftlerin beklentisi üzerine kurulur. Yani bizde çok fazla konuşmayız saygı için, değerler için
10 YorumlaAyrıl ondan. Sen git kullanıp atan bir erkek bul. Layığınız o erkekler.
11 Yorumla
10 ayOlması gereken bu. Ne güzel işte senle ciddi düşünüyor doğru kişi olabilir.1haftada öyle konu açsa daha mı iyiydi o zaman 7 ay bile sürmezdi.
18 Yorumla- 10 ay
Ciddi düşünen bir erkek cinsellik konusu açmadı değil mi
- 10 ay
Evet.
- 10 ay
Çünkü o kızın yanlış anlamasından, o kızı kaybetmekten korkar ve açmak istemez
- 10 ay
Ben de böyle düşünüyorum bazen emin olamıyorum acaba ben mi farklı düşünüyorum diyorum hani bütün sevgililer cinsellik yaşıyor mu evlenmeden önce yoksa gerçekten ciddi düşünen bir adam böyle mi yapar diyorum hani hiç böyle cinsellik konusunu açmaz mı
- 10 ay
Yok be bence hepsi yaşamıyodur düzgün bir ilişkisi olan tanıdıklarım var. tabi yalan söylemiyorlarsa.
- 10 ay
Sadece el ele tutuşma öpme vs yapan var
- 10 ay
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim
- 10 ay
Rica ederim
10 ayDaha ne istiyorsun 🤣öylesi bana denk gelse 8. Ay gider nikah basrım
20 YorumlaAçmasını mı istersin
Ne güzel işte açmaması.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKarşı taraf nasıl biri bunu sorgulamak lazım geçmişindeki ilişkiler nasıldı? Muhafazakar biri ise açmaması normal veya senden çekiniyor da olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayCinsellik konuşsa suç konuşmasa suç sizin gözünüzde. Her iki türlü bir açık bir kötülük arıyorsunuz. Karakterini sen biliyorsun muhafazakar biriyse doğru bulmuyordur cinsellik konuşmayı.
20 YorumlaGüzel bi durum senin adım atmanı bekliyor olması gereken de bu
20 Yorumla
10 ayNormal değil. Erkek arkadaşının cinsel eğilimlerinde sorun olabilir. ya da cinselligini tatmin eden başka yöntemler... kişiler olabilir.
00 Yorumla
10 aycinsellik konusunu açınca sapık abaza oluyoruz acmasak nıye acmıyor oluyoruz eee ne yapcaz bız :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 397 cevap paylaştı. Cinsellik hertürlü konuşulmalı da. Ciddi düşünüyor olabilir.
Sen bir konuyu açmayı dene
01 Yorumla- 10 ay
Konuşulmamalı.
Gizli Üye(18-24)10 ayAçılmasını istiyor musunuz?
İkinizde açmadınız ve istemiyorsanız normal ama sen istiyorsan o zaman söylerdin ve açılmış olurdu. Yani adam açmamış demek ki istememiş sen açmamışsın demek ki istememişsin o zaman sorun yok
00 Yorumla
10 aySen açmasını istiyorsun ve inadına açmıyorsa anormal. Ama ikiniz de bu konuda konuşmadıysanız, önce bir aç bakalım öyle bakarsın
00 YorumlaSenden sinyal almadıkça harekete geçmeyecektir. Yalnız kaldığınızda onu harekete geçirmek sandığından da kolay olur.
00 YorumlaSaçma tabi bu kadar uzun süre konu açılmasınını bırak olması lazımdı bence siz arkadaşmısınız acaba?
00 YorumlaAçsa ayrı dert, açmasa ayrı. Doğanızı anlayamıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
10 ayOha ne güzel yaaa. Kızım bulunmaz nimettttt slk mısınn devam kee
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayilişkiniz iyi gidiyorsa, seni sevdiğini hissettiriyorsa, mutluysanız ve bir de üzerine cinsellik konusunu hiç açmıyorsa indir bodrumuna sakla. iyi bulmuşsun bu piyasada böylesini.
10 YorumlaÇok şanslısın.. yaş farkı da mükemmel. Nazar değmesin
10 YorumlaE ne güzel işte açılsın mı istersin Hey Allah ım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. İlginç bir vaka belki seninle ciddi olduğu için ilerde söylemek istiyor
10 YorumlaNormal herkes sevişecek ya da konuşacak diye bir kural mi var ya da senden bekliyor olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYok abi cidden kadınları hayatımızdan çıkarmalıyız bunlarla uğraşacağımıza hiç uğraşmayalım sizin kadar saçma tezat bir varlık yok
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayO yaşta erkek senle konuşmuyosa 3 seçenek var
1 aşırı muhafazakar
2 başkasıyla konuşuyor
3 p*rno bağımlısı26 Yorumla- 10 ay
Konuşsa anlayışla karşılayacak mısın?
- 10 ay
Doğru söyle?
Cevap sahibi10 ayTabii ki? İlk günden değil ama 1 ay sonra konuşabilir en geç. Zaten 3 senelik ilişkim var.
- 10 ay
Peki tebrikler
Cevap sahibi10 ayCinsellik aşktan ayrı bi konu değil aslında. Türkiyede böyle bir algı var. Konuşmuyosa seni seviyordur falan. Korkuluk mu bu adam? İnsanın güduleri ve ihtiyaçları vardır. Bunları da kendi için özel olan insanla karşılar
- 10 ay
Harika 👏🏻👏🏻
Lan konuyu acsalar bi türlü acmasalar bi türlü bu kadinlara nasil yarancaz biz mk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konuyu açsa Sapık dersiniz acmasa niye açmadı.
O acmadiysa sen aç bak ne diyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBenim eski sevgilim 25 yaşındaydı. 7 ay birlikte olduk. Hiç cinsellik konusunu acmadı, bakireydi zaten. Ben sevişmeye çalışıyordum. Çok pasifti. Evlenincede böyle olur diye ayrıldım
00 Yorumla
10 ayOlmasi gereken birsey bence ama bu devirde böylesi az kaldı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Bana normal gelmiyor. Az da olsa açılırdı konusu. İnsanız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
10 ayMemeni emeyim dese suç demese yine suç. Bu garilarin kafasını anlamak zor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
10 ayAdammış harbiden, muhtemelen saygısından dolayı senden bekliyor bir işaret gelmezse de bu halde razı
00 Yorumla - Devamını Gör (190)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar