Cinsel Yaşam 1.60,49 kilo kız seks için iyi midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yüzü çok güzel uzun saçlı ama boy fizik uygun mudur yatakta Güncellemeler10 ay Neden kızlar cevap vermiyor 1.60,49 kilo kız seks için iyi midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen ne diyorsun ayakların yere hiç değmez mikerler valla 1 8 Yorumla Soran 10 ay İnş kocam yapacak artık Yorumla by_kowboy 10 ay Neler aklından geçiyor bakim neler neler yapsın 😉 Yorumla Soran 10 ay Knk su profil resmini değiştir bi garip oldum Yorumla by_kowboy 10 ay Neden ki knkiş? Güzel değil mi Yorumla Soran 10 ay Değil değiştir Allah aşkına Yorumla by_kowboy 10 ay Yoo kızların hoşuna gidiyor değiştirmem. Tahrik olanlar var Yorumla Soran 10 ay Knk değiştir yaa Yorumla by_kowboy 10 ay Fiziksel yönden iyi mi kötü mü? Bari onu söyle. Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Biraz zatif vucutlu gibi ama sekste iyi kotu olmasi onun istek arzu seksteki performansi ile alakalidir. 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bazen kilo fizikte garip durur onemi yok kilonun kalcan dolgun gogsun elle tutuluyosa yeterli zaten 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Uygun tabi her pozisyon süper olur özellikle ayakta kucak 1 0 Yorumla
Fatih_6363 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. fena durmuyor fiziksel özellikleri tabi görmeden bir şey diyemem 1 0 Yorumla
SeksDogaldir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 10 ay Harika ölçüler. Atalarımız ne demiş baharatın iyi kimyonda, * ... n iyisi minyonda 1 1 Yorumla Soran 10 ay Ababsbsbs Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Yüzü güzelse bence fizik oranları zaten güzel, yatakta arzulu ise erkek bayılır 1 6 Yorumla Soran 10 ay Arzulu knk her şey tamam bence Yorumla Cevap sahibi 10 ay Bence de her şey tamam. Sadece şu takılıyor aklıma ben 180-96yım. Bu ağırlığımla misyoner gibi bir pozisyon sorun olur mu. Olmayacaksa nefis Yorumla Soran 10 ay 1.80 istemiyor daha uzun birini istiyor Yorumla Cevap sahibi 10 ay Alıcı olarak sormuyorum yanlış anlaşıldım sanırım Yorumla Soran 10 ay Yok bende alıcı olarak algılamadım zaten Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sorun yok o halde 👍 İyi günler 👋 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Hayır çok zayıf bence az ele gelmeli diye düşünüyorum ;) ;) 0 7 Yorumla Soran 10 ay Sen ne anlarsın Yorumla Cevap sahibi 10 ay Çok anlarım Yorumla Soran 10 ay Hı Hı belli Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kanıtlayalım istersen Yorumla Cevap sahibi 10 ay Nerelisn Yorumla Soran 10 ay Kanıtlamaya gerek yok knk Yorumla Cevap sahibi 10 ay Pekala Yorumla
17lik-Keser-sapı Takip Et Xper 4 Yaş: 35 10 ay 155-45 hatun vardı altımda ezerek pozisyondan pozisyona giriyorduk 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Kucakta harikalar çıkartırsın sen 1 5 Yorumla Soran 10 ay Sbahabsbs Yorumla Cevap sahibi 10 ay Seni oda oda gezdirirdim ben Yorumla Soran 10 ay Kocam yapacak artık Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kocaya kadar ooo Yorumla Soran 10 ay Yapacak bişey yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Ben uzun kız seviyorum, 192 boyundayım zaten küçük tuhaf geliyor bana 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence iyidir numarini versene 1 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Offf evire çevire mikilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Uygun her pozisyona rahatça gelir 2 1 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ama diğer fiziksel özellikleride öneml göğüs kalça vs
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evirip ceviririm sahsen guzel 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İyi bence. Ölçüler nedir? 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Uygundur 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. zekası ne durumda? 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Zayıf 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Uygundur 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. İyidir. 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çok iyi 1 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gayet güzel 1 0 Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Efsane 1 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uygun 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet çok iyidir 1 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. meme got nasıl 1 2 Yorumla Soran 10 ay İşiniz gücünüz bu knk ya Yorumla darrrrbelimatttkapp 10 ay ne olsun baska Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Fıstık gibidir 1 3 Yorumla Soran 10 ay Bencede Yorumla Mrben34 10 ay Sen misin o Yorumla Soran 10 ay Yok Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. iyidir 1 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Görmek lazım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Değil 0 17 Yorumla Soran 10 ay Niye knk Yorumla Cevap sahibi 10 ay Canim şaka yapıyorum. 😉Türkiye ortalamasına göre gayet iyisin. 👍 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sen kendi Kıymetini bil gerisini boş ver... Yorumla Soran 10 ay Türkiye ortalamasını sormadım Yorumla Cevap sahibi 10 ay O zaman yetersiz kalır. Yorumla Soran 10 ay Sensin yetersiz Yorumla Cevap sahibi 10 ay Benim oyle bir kaygım yok. sorum da, Sorunum da yok 😅 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sen baya baya çocuksun belli 🙂 Yorumla Soran 10 ay Allah bilir çirkin bişeysin Yorumla Cevap sahibi 10 ay 🙂 neye gore kime göre. Allah bilir haklisin Yorumla Soran 10 ay Haklıyım evet Yorumla Cevap sahibi 10 ay Evet işte o yüzden Allah bilir dedim 😅 Yorumla Soran 10 ay Allah biliyor çok cırkinsin bende onu dedim Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ben de orasını Allah bilir dedim işte. Ufaklık 😅 Yorumla Soran 10 ay İnşallah 1.40 100 kilo bi kızla evlenirsin Yorumla Cevap sahibi 10 ay Hahahaha çok sakacisin sen yaaa 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Büyüyünce komedyen mi olacak cennn😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Sen ne diyorsun ayakların yere hiç değmez mikerler valla
İnş kocam yapacak artık
Neler aklından geçiyor bakim neler neler yapsın 😉
Knk su profil resmini değiştir bi garip oldum
Neden ki knkiş? Güzel değil mi
Değil değiştir Allah aşkına
Yoo kızların hoşuna gidiyor değiştirmem. Tahrik olanlar var
Knk değiştir yaa
Fiziksel yönden iyi mi kötü mü? Bari onu söyle.
Biraz zatif vucutlu gibi ama sekste iyi kotu olmasi onun istek arzu seksteki performansi ile alakalidir.
Bazen kilo fizikte garip durur onemi yok kilonun kalcan dolgun gogsun elle tutuluyosa yeterli zaten
Uygun tabi her pozisyon süper olur özellikle ayakta kucak
fena durmuyor fiziksel özellikleri tabi görmeden bir şey diyemem
Harika ölçüler. Atalarımız ne demiş baharatın iyi kimyonda, * ... n iyisi minyonda
Ababsbsbs
Yüzü güzelse bence fizik oranları zaten güzel, yatakta arzulu ise erkek bayılır
Arzulu knk her şey tamam bence
Bence de her şey tamam. Sadece şu takılıyor aklıma ben 180-96yım. Bu ağırlığımla misyoner gibi bir pozisyon sorun olur mu. Olmayacaksa nefis
1.80 istemiyor daha uzun birini istiyor
Alıcı olarak sormuyorum yanlış anlaşıldım sanırım
Yok bende alıcı olarak algılamadım zaten
Sorun yok o halde 👍 İyi günler 👋
Hayır çok zayıf bence az ele gelmeli diye düşünüyorum ;) ;)
Sen ne anlarsın
Çok anlarım
Hı Hı belli
Kanıtlayalım istersen
Nerelisn
Kanıtlamaya gerek yok knk
Pekala
155-45 hatun vardı altımda ezerek pozisyondan pozisyona giriyorduk
Kucakta harikalar çıkartırsın sen
Sbahabsbs
Seni oda oda gezdirirdim ben
Kocam yapacak artık
Kocaya kadar ooo
Yapacak bişey yok
Ben uzun kız seviyorum, 192 boyundayım zaten küçük tuhaf geliyor bana
Bence iyidir numarini versene
onay verildi uygundur.
Offf evire çevire mikilir
Neden uygun olmasın güzeldir kucakta falan iyi olur
Uygun tabi ya bu kız kimki
Uygun her pozisyona rahatça gelir
Ama diğer fiziksel özellikleride öneml göğüs kalça vs
Evirip ceviririm sahsen guzel
İyi bence. Ölçüler nedir?
Cok iyi tanimayi isterdm
Bal gibi
Bencede
Daha ne isteyelim? Belamızı mı ajdjd
Uygundur
zekası ne durumda?
Var ya fena fizik
Zayıf
Uygundur
İyidir.
Çok iyi
Gayet güzel
Efsane
Uygun
Gayet idealdir 😍
Evet çok iyidir
Bence uygun
meme got nasıl
İşiniz gücünüz bu knk ya
ne olsun baska
Yaptinmi
Hayır
Fıstık gibidir
Bencede
Sen misin o
Yok
Offf harikadır
Çok iyidir evet
iyidir
Göğüsler kaç beden
Görmek lazım
Değil
Niye knk
Canim şaka yapıyorum. 😉Türkiye ortalamasına göre gayet iyisin. 👍
Sen kendi Kıymetini bil gerisini boş ver...
Türkiye ortalamasını sormadım
O zaman yetersiz kalır.
Sensin yetersiz
Benim oyle bir kaygım yok. sorum da, Sorunum da yok 😅
Sen baya baya çocuksun belli 🙂
Allah bilir çirkin bişeysin
🙂 neye gore kime göre. Allah bilir haklisin
Haklıyım evet
Evet işte o yüzden Allah bilir dedim 😅
Allah biliyor çok cırkinsin bende onu dedim
Ben de orasını Allah bilir dedim işte. Ufaklık 😅
İnşallah 1.40 100 kilo bi kızla evlenirsin