- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılolur niye olması önce karşındaki seni sen olduğun için kabul edecek o zaman zaten sende kusur aramaz bir de işin diğer yönü seks esnasında herkes aldığı verdiği zevke bakar o esnada başka şeyleri gözü görmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Utanmanıza gerek yok. Dünya genelinde var bu kilo sorunu. Ama önemli olan bu durumun farkında olmanız. Kilo vermek için adım atmanız lazım. Bazı erkekler kilolu kadınlarla birlikte olmak istiyor mesela. Ama bana sorarsanız diyet ve spor yapın
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılkilon 80, boyun kaç o da önemli değerlendirme yapmak için. ben de 103 kiloyum mesela ama boyum da 191cm. ayrıca özellikle kilolu sevenler var biliyorum bunu. benim açımdan ise kilolu olanların göğüsleri genelde iri oluyor seviyorum bunu..
00 Yorumla
Kilo ile cinselliğin bir alakası yok ki böyle bir kural da yok kilolu insanlar seks yapamaz diye elbette her kadın gibi sizin de cinsel hayatınız olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKız damacanaya el kadar hayvana bile nefsi kalkıyor bazı sapıkların kiloya önem vereceklerini zannetmiyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeyit onbaşı misali erkeğini kucaklayıp top mermisi gibi yatağa sürer.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen kilolu severim mesela... benim gibi birine denk gelirsen harika bir seks hayatın olur elbette. Boy kaç peki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl65 60 lara in geçen iş yerinde gördüğüm obez hanım efendinin yupi yupiii annem balık almış akşama balık var heyo heyooo bende salatalık roka falan alacam güzel bi salata yapıp yices diyodu en kötüsüde bunları söylerken yemesiydi dalga geçmiyorum allah içimi biliyor ama kendinize dikkat edin hanımefendiler :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBoy kaç acaba, kilo fazlan var ama boy ile orantısı önemli..
78 kilo sevgilim vardı ama boyu 1,65 di. fiziğe göre ve kilonun bir bölgede toplanmış olması ya da olmamasına göre değişkenlik gösterir bu..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılBu aşağılama değil kimseye karşı, yanlış anlama. Senin neredeyse 2 katın olan kadınların bile cinsel hayatı oluyor. Utanacak hiçbir şeyin yok. Kilo verilir, dert değil. Hem aşırı bir kilo da değil bu.
00 Yorumla Eski sevgilimle ayni kilodasin okadar guzel zamanlarimiz olduki cinsel kiloda bana hic sorun olmadi. Bence utanmamalisin 120 130 kilo olanlar var a.. kendini 65 70 e sabitle zor degil gunde 3 4 kilo verenler var.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmadın? Saçma bir soru oldu :d.300 kilo kadın bile cinsellik yaşayabiliyor. Çok sişmanlardan hoşlanıp rn az 150 kilo olanları arzulayan biriyim. Neden 80 kilo biri de cinsellik yaşsysmasın ki?
00 Yorumla
+1 yılAskim kendini ve zevklerini boyle dusuncelerle kisitlama, kendi vucudunla barisik ol, her sey ozguvende baslar, ama sagligin icin spora baslasan cok guzel olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Olabilir tabi ki ama, ne kadar zevk verir, ne kadar zevk alır.. Cinselliğe yaklaşımı ve cinsel tecrübesi de önemli.. Bunları da düşünüp bir sonuç çıkarmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılNeden utanıyorsun ki bende 78 kiloyum , fıstık gibi kızlarız be özgüvenli ol 🙃
31 Yorumla- +1 yıl
Harikasin guzel yorum cok haklisin
+1 yılUtanma gurur duy kendinden kadınsın sen güçlü ol
21 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılCanim neden utanıyorsun sacmalama, önemli olan kilo degil karşılıklı alinan zevk bence
23 Yorumla- +1 yıl
Cok cok haklisin
- +1 yıl
@gkhofficial eyw
- +1 yıl
Bnde iriyim ama insan ister istemez kasli olmak istyor
+1 yılAcaba cinsel hayat sevgili yok ondanmı kilolusun bilemedim yani olsa ağır idmanla sorun çözülürdü belki;))
00 YorumlaBoyun kaç? Ben boyu uzun ve etine dolgun bir kadın tanımıştım. Son derece seksi görünüyordu. 78 kiloydu.
00 Yorumla
+1 yılBence harika.. etine dolgun ohh. Boyun çok kısa değilse, gayet de çok zevk ala ala seks yapılır seninle.
00 Yorumla80 kg fazla dğeil bence kendini ezikleme :) eminim tatlısındır :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu olur diyenlere düşersin diye dört gözle bekliyorlardır, işte bunları gibi nefes alsın diyenler için olur tabiki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılP*rnolarda falan 100 kilonun üstünde olup cinsel ilişkiye girenleri gördü bu gözler 80 ne ki :D
25 Yorumla- +1 yıl
Yağ tulumu...
Cevap sahibi+1 yıl@PastırmaKrali Kim?
- +1 yıl
100 kilonun üstündeki kadınlar.
Cevap sahibi+1 yıl@PastırmaKrali Olabilir :D
- +1 yıl
Sen kaç kilosun şekerim?
elbette değil ama sağlığın içinde bu kilo uygun değil. umarım daha iyi durumdasındır.
00 Yorumla80 kilo bir kızın neden cinsel hayatı olmasın?
Kendinizle barışık olun lütfen.
00 Yorumla
+1 yılKilo sorunum var diyorsan spor yap onu geçtim kilo gitmiyorsa altta ol genelde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDiet ya da spor yaparak kilolarından kurtulabilirsin, neden utanıyorsun kendinden?
00 Yorumla
+1 yılNeden olamasın, büyük memişler ve büyük popiş seksi güzel kılar.
00 Yorumla
+1 yıl80 kilo olman ne gibi bir sorun oluşturuyor?
00 Yorumla
+1 yılBence utanman daha iyi bu seni istediğin fiziği yapmaya yöneltir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zayıf olanlardan daha zevkli oluyor bence aşırı kilo olmadığı sürece dolgun kadın iyidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Neden utaniyosunki bunu sana dusundurtenler utanmali bence
00 Yorumla
+1 yılolur hemde cok iyi olur lo9kum gibi balık etli kadın süper olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl80 kilomu. ne var bunda.
yahu uygun elbise bulamayan kadınlar patır patır sevişiyor. ne diyorsun sen :D00 Yorumla Hiç utanma ferah ol, illaki olur, şimdilik sextigle idare edebilirsin rahatlarsın
01 Yorumla
+1 yılBen 85 kiloyum olur neden olmasın takma bu kadar kafana
00 Yorumla
+1 yılKorkma şişman fetiş olan erkeklerde var. Yani evet olur 100 kg olsanda. Ama ben değilim.
00 Yorumla
+1 yılKendini degersizlestirme böyle yazarak rahatsız oluyorsan spor bazı şeyler azim le olur :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yıl100kg ile yaptım ama kadın çok kaprisli idi. bir daha yapmadım
00 Yorumla Olabilir. Yatağın max taşıma ağırlığını hesaplayıp o kriterde bir erkek bulabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
Timsah sik. iyorlar seni mi si. kmyecekler 😅😅00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloffff bul beni tombul kızlara bayılıyorum çok hoş ve tatlı oluyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlur da zayıflaman kolay bence dikkat edersen. Boyun kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek sorun pozisyon az olur birde kızın orgazm olması uzun sürer onun dışında sorun olmaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 100 kiloluk kızı kucakta çaktım merak etme istersen senlede yapabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur neden olmasın ki? Ben kilolu kadınları daha çekici buluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok olamaz genelde 80 ve uzeri olunca tutukluyorlar knk yasak yani…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Olur hemde nasıl olur ama aktif olman lazım
00 Yorumla
+1 yılUtanmana gerek yok. Balık etli olmak iyidir.
11 Yorumla- +1 yıl
Sana katılıyorum
+1 yılBenim eşimde 93 kilo cinsel hayatımızd abir sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılKilo ile cinselliğin ne alakası var ki ve bunda utanilcak ne var.
00 YorumlaKötü olur ya 73 kiloyla olmuştum yok, zor buldum
00 YorumlaNeden olmasın öyle düşünme biz grup bile düşündük
23 Yorumla- +1 yıl
Evet benim sevgimlkmde baliketli grup gue oluyor
Utanıyorsan zayıflamaya gayret et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen daha önce yaşamıştım senin gbi biri ile artıları ve güzel yanlari çok istersen anlatirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılElbetteki olur cinsellik herkesin hayatı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılVajina göğüs var o yüzden sorun yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKırılma riski yuksek
00 Yorumla
+1 yılHer kızın olur. Herkesin zevki ayrı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabiki utanma bencw
00 Yorumla Olur tabi ki neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBen Bu Kilolara Bayılıyorum Bitiyorum 🥰🥰🥰
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Öyle bir oluyor ki hahaha
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım