Ben Şu an bakireyim ama cinsel ilişki yaşamak istiyorum bi yandan da ilkinin acısının nasıl olucağını bilmediğimden acı eşiğinden korktuğum için geri çekiliyorum tavsiye verir misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayAnlayışlı bir insan ile olmalı bu ilişki. Bende hiç yaşamadım ama bilgim çok ve anlayışlı sabırlı biriyim. O yüzden yapacağım insan ile güzel vakit geçireceğimizi düşünüyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)10 ayBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef 😊😊
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. 😊Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Yani sorun vajinusmus gibi.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyon la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim 😊😊
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım 😊😊😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 10 aynormal olmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
10 ayİlk ilişki, eğer erkek kadını penetrasyona hazırlamayı biliyorsa acılı veya ağrılı olmaz, zevkli olur.
00 Yorumla
10 ayEğer istekliysen geri çekilme ama sana demiyorum ki git sokakta bulduğun ilk kişiye ver. Senin için özel olan birisine vermelisin
00 Yorumla
10 ayKorkmayın bu kadar bee 3 sn acı çekiyorsunuz alt tarafı sonrası full zevk 😂
02 Yorumla
Soran10 ay3 saniye mi
- 10 ay
Yavrum bozulurken biraz acı çekiyorsunuz evet ama acı eşiği yüksek canlılarsınız siz çocuk doğuruyorsunuz sonuçta o yüzden o acının belki 1000 de biri gibi bir acının sizi korkutmaması lazım bence 😂
10 ayHiç tanımadığın biriyle yap ve bidaha görme yaptığın kişiyi tecrübeli biri olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 ayNeler yapılacağını ayrıntılı öğrenmen gerekli bence
00 Yorumla Catur çutur ağda yaptıran kızlar bundan korkuyor sgsgsf
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Yavaş yavaş yaparsa acımaz o kadar
30 YorumlaEvlenmeden yapmamanizi öneririm.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayYavaş sakin sert olmadan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendini ne derece kasıyorsun
07 Yorumla
Soran10 ayGaliba fazla kasıyorum
Soran10 ayÇok aceleci davrandığı için olabilir
Soran10 ayBaya önceden oldu zten Şu an konuşmuyorum
10 ayfazla sürmez alıştıra alıştıra yaparsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
10 ayRahat birak relax ol yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBemde bakirim aşırı istiyorum ama güvenilir partner yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Vayyy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Fazla mı darsın..
00 YorumlaKimle olacağı önemli
00 YorumlaSorularima bak bir onemi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayVar mı aday
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGuvendigin biri var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKorkunun ecele faydası yok yaşa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı