Anladım ama canın yanacak yanmayacak değil bunu bil bir anlık yandıktan sonra geçecek kendine yedek iç çamaşırı götürmeni öneririm kan falan değerse diye
Nasıl görünüyorsun ki? Bakire olup olmamanın dış görünüş ile alakası olduğuna inanmıyorum o yüzden “aa öyle mi harika” der sevinirim. Sonrası malum zaten, bir bakirenin zevk çığlıkları…
Dışarıya o şekil yansıması bence gayet güzel, bir kadının seksi olması kadar güzel bir şey yok. Ne anlattığıma gelecek olursak; onu da buradan söylemem, sen de zaten merak edip yazmazsın boş ver. 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence söyle ona göre davransın yoksa ilk tecrüben çok kötü geçebilir
Büyük bir jarar vereceksin emin misin
Eminim herhalde ya ona güvenim yok sürekli ayrılıyor ama ben seviyorum
Sen sadece cinsellik yaşamak istiyorsun bunu da sevdiğin çocuk ile yapmaya karar verdin
Evet öyle de denebilir 😂
Anladım ama canın yanacak yanmayacak değil bunu bil bir anlık yandıktan sonra geçecek kendine yedek iç çamaşırı götürmeni öneririm kan falan değerse diye
Üfff bide bu var dimi kan muhabbeti iğrenç
Uzun sürmüyor pek fazla nereden biliyorsun diyeceksin deme biliyorum shsjsjsj
Doğrudur yaa ben bilmiyorum zaten 😂
Onun dışında sen yanına kondom al sonra bir ay burada kanamam olmadı diye sorularını görmeyeyim
Bunları geç bunlar klas KS sözleri sjsjsjwjjs ama ilkte konddom takılıyor mu ya
Neden takılmasın ki ilkinde hamile kalınmaz diye bir sözleşme mi yapıyorsun yumurtalıkların ile
Öyle değil girişte felan zaten zorlanma olucak ya
Sen benim eximsin hem sus
Eee djdjdnjd
Ben niye exin oldum jdjdjd
Profilne girince hatırladım seni eski aşkım
Ahahahaha sı*tım desene. Yine benimle olmayıp başkası ile yiyisme kararı alan bir kadın djsksnbs
Napalım hayat bu
Yazsana özelden kimsin merak ettim djdjndhdjd
Olmaz ex askım benim sevgilim var
Kim olduğunu merak ediyorum deli misin? 😄😄 Yaz söz kondom paranı ben vericem sponsor olucam djdjdjd
Fakir olan sendin ama unuttun mu😂
O zaman sen verirsin bana kondom parasını. Bu mu sorun buna mı alındın 😅😅
bakire olduğunu söyle?
Üç beş defa söyledim inanmadı zaten kendi bende zorlamadım değilim dedim geçtim
neden inanmadı, millet bakire * için can atar bu m*l gibi inanmıyor… değişik valla.
bakire s! km*k için can atar yazdım sansürledi
Görünüşümden dolayı herhalde inanmamakta haklı da çünkü sende beni görsen demezsin yani bakire ama hiç daha önce ilişkiye girmedim hiçbir türlü
Nasıl görünüyorsun ki? Bakire olup olmamanın dış görünüş ile alakası olduğuna inanmıyorum o yüzden “aa öyle mi harika” der sevinirim. Sonrası malum zaten, bir bakirenin zevk çığlıkları…
😂😂😂onunla alakası olmadığını ben zaten kendimden biliyorum ama dışarıya o şekil yansımıyor bu arada ne anlatıyorsun sen 😂😂
Dışarıya o şekil yansıması bence gayet güzel, bir kadının seksi olması kadar güzel bir şey yok. Ne anlattığıma gelecek olursak; onu da buradan söylemem, sen de zaten merak edip yazmazsın boş ver. 😂😂
Ne dediğime niye bu kadar takıldın hem, kötü bir şey mi söyledim? 😂😂
Yazsana bi merak ettim seni.😅
Bakire olduğunu söyle
İnanmadı da zaten söyledim üç beş defa bende zorlamadım aynen değildim dedim
Hayır de red et nerden istiyor
İstiyorum da ondan
Ön sevişmeyi uzun tutun iyice ıslanınca girişi yapsın basit
Yapma ya ilerde pişman olma sonra daha 19 sun
Sana Bir yardımcı lazım
Yapmak zorunda değilsin
Ne şanslı çocuk
O nie