İlk cinsel ilişki nasıl olmalı? Kadın nasıl rahatlatılır? Daha önce deneyimleyenler yazsın. Kadın kendini nasıl rahatlatabilir ilişkiden önce kendini kasmaması için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
acı düşünme onu kafandan çıkart öncelikle ve sadece sakin kalıp anı yaşamaya odaklan
söylenenler gibi ön sevişmeyi uzun tut sana oral yapmasına müsade et ve en savunmasız olup en rahat olacağın pozisyonu belirle sevişme sonrası daha fazla arzuladığını anladığın anda müsade et o başlatsın
kendini sıkarsan kötü düşünürsen o an değil belki ama sonrasında kasıklarında çok ağrı oluşur ve bu yürümeni bile etkileyebilir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 hafta önce ilk kez eşimle bakireliğimi kaybettim ama sadece parmakla yapabildik. Kendisi girmeye çalışınca çok acımıştı. Baya kanadı.. 3 boyunca denedik yavaş yavaş girmeye başladı sadece başını sokabildi daha ileriye gitmedi. Şimdi 1 hafta dinlenmemi istedi tekrar deneyeceğiz😓 bende çok korkuyorum çok acıyor… Eşim beni çok rahatlattı o bölgeyi ıslattı jel de kullandık ama olmuyor anladım🥹
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl3 gün boyunca yazıcaktım *
- +1 yıl
vajinusmusmu var sende
Cevap sahibi+1 yılHayır yok sadece eşimin aşırı kalın ve ben minyonum , bana ittirsem kendimi girerim ama kıyamıyorum dedi😓 Çok kanadı anlamadık🤷🏼♀️
Cevap sahibi+1 yılİlk kez olduğu için olabilir mi?
- +1 yıl
yani alışmadığı için zor olur ilki illaki
ama alışıncada güzel anlarınız olacak - +1 yıl
eşim minyon ve ben kalınım. aynı şeyleri yaşadık. umarım çözersin
Cevap sahibi+1 yılAlıştı mı eşiniz acaba nasıl yaptınız? @softpowerr
- +1 yıl
Deneyimelrimi anlatmak isterim gelirsen
Merhaba, ilk ilişkide önemli olan partnerinin seni gerek mental gerekse fizyolojik açıdan tam olarak hazırlamadan penetrasyon asamasina geçmemesidir. Sonrasında uygun zaman, uygun pozisyon ve uygun hızda birleşme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBol hikaye oku bildiğim şahane site var. Uzun ve dizili olan çok. Biraz da video izle. Bu arada o kadar rahat davran ki o korksun.
00 Yorumla
+1 yılOn sevisme uzun olmali birde mumkunss oral yapsin sana. Ve pozisyonu u sen sec
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında denedik ama ben çok kastım kendimi hazır hissedemediğimden belki de
- +1 yıl
Hazir olmadigindan. Islanman gerek
Soran+1 yılÖn sevişmeyi 2-3 defa yaptık ayrı ayrı günlerde her yapılışımızda biraz daha rahatladım
- +1 yıl
Vucut alisacak
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılkocana keşke anlatabilsem. bir erkeğin bilmesi gerekenleri
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ön sevişme ve oral seks aşaması uzun tutulmalı. İlk hareketler soft olmalı.
00 Yorumla
+1 yılönce ön sevişme çok önemli sonra temaslar oral yapmanızı çok iyi olur özellikle onun sana yapması
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKasılacak ne var s@la@m1siniz
37 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılBelli.
Soran+1 yılAh çok zekisin sen zeki şey seni
Cevap sahibi+1 yılGit ya
Soran+1 yılSen git tatlım rahatsız olduysann hadi güle güle hayatım
Cevap sahibi+1 yılBilmiyosan yapma
Soran+1 yılİstediğim kadar yazarım soran ben değil miyim sen yazma rahatsız olduysan
+1 yılTecrubeli biriyle olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek sakin davtanmal7 ve oslanmasını sağlamalı
00 Yorumla
+1 yılbilmiyormusun nasil oluyor tecruben yokmu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri