Cınsellıkte doyumsuzluk partnerınden aldıgın asıırı zevkten dolsyı olur ve ne kadar cok yspsan da o essız zevk sana sureklı bunu devam ettırme ıstegı verır, venım partnerlerım hep boyle ben yaptıkca daha cok ısterler oyle bır yaparım kı
cinsellikte doyumsuzluk çok nadir olsada hastalıktır, ama çoğunluğu düzenli seks yapmadığı için libido tavan yapar ve aklına hep cinsellik gelir oda doyumsuz olduğu kanısına varır...
Ben de şu an o seviyedeyim dışarı doyumsuzum yaptıkça yapasım geliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Sıradan tatmin olmalar olabilir arzu edilen şeylerin yaşanamaması olabilir partnerimizin istwdiğimiz özelliklere sahip olmaması olabilir Bir çok sebebi var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Cınsellıkte doyumsuzluk partnerınden aldıgın asıırı zevkten dolsyı olur ve ne kadar cok yspsan da o essız zevk sana sureklı bunu devam ettırme ıstegı verır, venım partnerlerım hep boyle ben yaptıkca daha cok ısterler oyle bır yaparım kı
cinsellikte doyumsuzluk çok nadir olsada hastalıktır, ama çoğunluğu düzenli seks yapmadığı için libido tavan yapar ve aklına hep cinsellik gelir oda doyumsuz olduğu kanısına varır...
Kişi kendisini neye alışkanlık haline getirirse doyumsuzluk başlar
bastırılmış duygular, aşırı içe kapanma, ve sonunda patlama kaçınılmaz
Ben de şu an o seviyedeyim dışarı doyumsuzum yaptıkça yapasım geliyor
Sıradan tatmin olmalar olabilir arzu edilen şeylerin yaşanamaması olabilir partnerimizin istwdiğimiz özelliklere sahip olmaması olabilir
Bir çok sebebi var
İlişki anında ki o sürtünme aldığın haz ve tutku bu güne kadar ki aldığın en yoğun mutluluk hormonu da ondan
Aha bu saate uyumamak hep istemek oturuyorum durduk yere aklıma geliyor
Karşıdakine göre değişir eger gerçekten hoşuna giden biriyse doymam ben ona istediği zaman içindeyim
Azgindir ne yapsa doymaz hep cani ister yorulmadigi surece durmaz
Doyumsuzluk yapıp doymamak degil aşırı yüksek olmak yapsanda gene yapmak istemek yani
Sürekli daha fazlasını istersin hormonlardan kaynaklı da olabilir
İnleye inleye boşaltmak sınırsızca hayvanlaşıp nefes nefese doymaya çalışmak
kadınlarda malasef onu yaşar ekrke bir boşaldımı isteksızlık baslar
Nedeni libido yüksektir, doymak istemez insan normaldir. bu kötü bise degil
Defalarca boşalmak iatersin
Şu an gibi
🥵🥵
bence doyuramayan vardır. doyurucunu değiştir
Istek ve zevk icin amasyada
Vücut doyar ancak insanın icinde ki nefs doymaz
İstekten ve libidondan olur
hiç bırakmak istemezsin