Partnerle aklına gelen her fanteziyi denemek isteyenler sizce sağlıklı bir durumda mı 😀?
Değilse bu durumun adı ne?
Değilse bu durumun adı ne?
Özentilik 😂
Herkes her fanteziyi yapamaz. Sağda solda gördüklerini, duyduklarını heves edip yapmak istiyorlar. Hatta fanteziden de çıkartıp yapıyorlar sonra burada o soruları okuyoruz. Ben bir halt yedim psikolojim bozuldu diye. Bozulur tabi...
Herkesin kendisine uygun bir cinsel hayat vardır. Kişiler bunu keşfetmeliler.
Bak bu tanım cuk oturdu 🤩
her fanteziyi istemek sağlıklı mı bence fazlasıyla sağlıklı çünkü insanın zihni de bedeni gibi aç keşfetmeyi istiyor mesela bazen öyle bir fantezi geliyor ki aklına daha düşünürken bile iç çamaşırının nasıl ıslandığını hissediyorsun nefesin hızlanıyor göğüslerin kabarıyor vücudun anında tepki veriyor çünkü o düşünce seni ateşliyor bazen boğazına hafifçe bastıran bir el hayalini delirtiyor bazen gözlerinin bağlanması seni baştan çıkarıyor ya da kontrolü tamamen kaybetmek onun dokunuşlarında kaybolmak her fantezi seni sen yapan bir parça bazıları sadece kafanda yaşanır orada bile tenini titretecek kadar gerçek olur bazılarıysa yaşandığında bedenini sarsar ruhunu sersemletir o yüzden bastırmak yerine sahiplen neyi gerçekten yaşamak istediğini bil çünkü cinsellik sadece sevişmek değil aynı zamanda fantezilerinle de kendini özgür bırakmak demek ve inan her fantezi önce zihninde başlar sonra teninde ateş olur önemli olan hazır olduğunda kendini ona teslim edebilmek çünkü asıl zevk hayal ettiğini yaşarken nefes nefese kalmakta dudaklarından dökülen o sessiz iniltilerde gizli
Karşındakine bağlı bir durum bu... Her insan her fantezi fikrini kabul etmez edemez... Karşındakinin bunu kaldırabilme düzenine göre söylemek lazım... Diğer türlü ters teper ya kabul eder zorla ama istediğin gibi olmaz... Ya da senden uzaklaşır kaçar...
Kesinlikle😎
Yani her fantezi derken şöyle herkesin kendine göre bir fantezi isteği vardır kadında da erkekte de ama bunu isteken tabii karşı tarafa rahatsızlık boyutu vermemek Önemli çünkü senin istediğin bir fanteziyi karşı tarafa istemiyor olabilir veya onun istediği bir fantezi senin hoşuna gitmiyor olabilir burada karşılıklı anlaşma çok önemli bir şeydir Eğer yatakta verimli bir cinsellik olacaksa ve araya fanteziler katılacaksa Bu söylediklerim çok önemli Karşılıklı saygı
Cevap
74Cevap
Her fantezi çok kapsamlı ve nedense aklıma mide bulandırıcı, seksle alakası olmayan, saçma sapan görseller geldi.
İki kişi arasında, zarar verilmeyen her fantezi uygulanabilir
Cift arasinda Ozel kaldigi surece sorun yok. Ama disardan oyuncu katanlar vs cok ahlaksizca geliyor. Face * vs olabilir krema vs. Farkli issz sakin yerler olabilir. Roller degisebilir. Bir gun kadinin yatakta baskin olurken diger gun erkek olabilir. Tabiki iliskiyi renklendirmek lazim. Ama toplum ve ahlak kurallarinin disina cikmadan. Dini demiyorum cunku dinin disinda zatwn hayalimizdeki cinsel iliski. Oral anla vs bunlar dinde yasak. 😂😂
Orasına bakmak bile haram😂
Ohoooo sen cok geride kalmissin ya hangi cagda yasiyoz. Diyanet 'Evlenme Şartıyla Birbirinizin Mahrem Yerlerine Bakabilirsiniz' dedi ya 😁😁😁
Evlenmek sartida sey gibi oldu kapalicarsi esnafi kardesim almicaksan bakma
O konuda bilgim yoktır ne yazıkki.
Nedir , ne değildir esasen bunları bilmekte gerekir ama onuda bilmiyorum.
Fantezi ile ilgili 0 bilgi birikimine sahibim diyebilirim.
normal bir ilişki bunlara yetmiyormu fantezi istiyorlar çok garip yav
Fanteziler güzel şeyler ama ne olduklarına bağlı 😂😂
Bence sağlıklı. Çünkü deneyim yapmadan bilemezsin hangisi senin adına iyi ya da kötü diye.
"Hepsi" demek çok tehlikeli 😬 o hepsinin içinde neler neler var bilmek istemezsin...
🤣 bence seninki cahil cesareti
Öğrensen yok kalsın bunu da denemeyiverelim dersin 😬
Neyse hepsini dene tarafını seç 🤣
@Efsaneeadam ve daha nice sapkınlıktan...
Ama hanımefendi o masumluğu ile sadece masum fantezileri hayal etti belki de ☺️ o yüzden daha detaya girmedim ☺️
@Sanal_Adam hatta karisini hamile birraktirip çocuk bile baskasindan olup ona bakıp sonra ensest seks olabiliyor çocuk reşit olunca
Hanımefendi masum ben ikna oldum ☺️ oral seksi bile fantezi kategorisine soktu 😅
@Sanal_Adam reis bu hanımefendiye bir zenci tarafından evli kadin hamile kalıp hemde kocasının karşısında hatta kocasi o zenciye oral çekmesi ve koca hadim indirip artık boğa tamamen evli kadini hakimiyet altında alması gibi fantezileri olduğunu anlatalim mi?
@Sanal_Adam hende ne dedim anlattım sadece desteklemiyorum ki
Sekste sınır olmamalı. Bu nedenle çiftler kendi keşif yolculuğunda farkına varmalı. örneğin eşimle fantezileri oyuncakları deneye deneye threesome noktasına geldik. kendisi yayıncılık da yapıyor. onun azgınlığı hevesi beni daha çok yükseltiyor.
İkili delilik olmalı bunun adı :) bilimsel olarak bilemem
O filmi de izledin mi🤩
İzlemedim ve hiç duymamıştım, bu akşam için film önerimi almış oldum böylelikle 😍 teşekkürler
Ahahaha harika😍😍
Çok açık mı 😏
İzledin mi?
Nasıl fantezi istediğine bağlı. Anal, swinger mi swanger mi, cuckold falan isterse kattiyen kabul etmem ve sağlıklı olduğunu düşünmem.
Onun dışında cinsel ilişkide farklı şeyler yapmak, yaşamak cinselliği dinç tutar.
Bu birlikte olduğun insqnla kurduğun ortak dile bağlı.. İki kişide yeni deneyimlere açıksa denenenilir hoş gelen repzetuara eklenebilir.. Bu karşılıklı uyum konuşma kapasitesi ve birbirini anlamayla çok doğru orantılı :))
genelde hiç seks yapmamış kişiler her şeyi yaparım ederim ucarım kaçar der ;) yoksa cinselliği belli bir seivyeye kdr yaşadıktan sonra insan fantezi peşne düşer. direkt 19 yasında ben her seyı yaparım dıyen bakirdir bakiredir
Bu tarz beylik cümleler 25 yaşında birisi içn fazla büyük 😉
Seks hayatınıza ne kadar renk katmak istiyorsanız ve bu fantezileri hayata geçirirken birbirinize olan güven ve saygınız ne kadar sağlam kalabiliyorsa ona göre devam edebilir veya durdurabilirsiniz.
Değil, fazla cinsel içerikli videolar izlemekten kaynaklanıyor, halbuki onlar kurgu, gerçek değil
-evet, çeşitlendirmek önemli yoksa sıradanlaşır. Ama tabiki ufak nüanslar var dinamiklere göre değişir
Hijyenik olmayan tuhaf şeyler dışındakiler evet. Hijyenik olmayan derken işemeli sıçmalı olanları kastediyorum :D
bence partner uygunsa denenmeli yani seks yapmayı seviyorum ve uzun zaman ayırarak yapmak daha keyifli , fanteziler hazzı artırıyor bence denenir🤔
Zaten fantazisiz yapılan s€ks balkonsuz eve benzer, ya da nasıldı bilmiyorum. sjsj
ama fantezi ve ön sevişme olmadan yapılan s€kse s€ks demem
Hayal etmenin sınırı yok da fiziksel eyleme dökmek her durumda sağlıklı bir davranış olmayabilir bence
Eskiden bir fıkra vardı neydi o gardolabin üstüne çıkıp yataktakinin üstüne atlıyor du falan 😄
Bence arayış içerisinde insanlar için normaldir denemek. Hepsini seviyorum diyen kişi bi kan değerlerini kontrol ettirmelidir
İşte bunun sınırı olmalı be. Kendine zararı var. Çok p*rno izlemeyle de alakalı aslında ama işte bunun sanki sınırı olmalı be. Şey gelmesin ama b*k fantezim var yani ve insanların geneli neden der. Hak veriyorum ama işte elde de değil be
Her ikisi için de uygunsa denenir. Bu bir özel hayat konusu, ve sınırları sadece iki kişi belirleyebilir.
fanteziler daha çok haz ve mutluluk içinn istenir ve insan sevdiği ile bunları yapmak ister bence normal
Eğer karsılıklı anlasıyorlarsa en doğal bir durumdur.
Ben de aynı fikirdeyim. Cuckold fantezisini bile denemek istyorum
Evet kendimizi gayet sağlıklı hissediyoruz eşimle.
Bulan bulduğunu girbaclasin ötesine aklım ermez benim
Akla uygun fanteziyse ve karşı taraf da olumlu bakıyorsa normal bence
İnsan herşeyi sevdiğiyle yaşamalı iki taraf okeyse içinde bir şey kalması. dkd
değil bazıları anlık bir istek kimisi psikopatlık kimisi ruh hastalığı
Daha hiç yapmamış olmalarının sonucu. Gerçeğe dönüşmeye başladıkça vazgeçiyorsunuz genelde
heves olunca abaşlarda güzel sonradan zaten yok
Her fantezi değil ama bazılarını isteyebilirsin bence ben istemiştim
Değil bazılarınınki fantezi degil birnevi psikolojik rahatsızlıklık
İkinizde isterseniz sağlıklı ve doğal
Aslında evet ama ciftleri yormaz mi bir yerden sonra?
Hepsi diyince biraz anormal olur. bazilari fanteziden baska bir boyutta oluyor zaten.
değildir zira eş değiştirme cuckold scat vs gibi şeyleri denemem
Cuckold scat nedir
Cok kotuymus
her fanteziyi yapıcak çift oldugunu düşünmüyorum bir sınırda olmalı yoksa ipin ucu kaçabilir
Bana göre fantezi : renk katar ama aşağılayıcı pozisyonlar yapmak istemem. Her şeyin bir ölçüsü vardır bununda olduğu gibi.
Fantezi güzeldir, ilişkiyi renklendirir ama çok uç noktalara gidenler var ve oralar da yaşayanlar artık sapıklık derecesine giriyor bence.
Aşırı absürt olmadığı sürece sağlıklı tabiki
Sexual Openness.
Baktım tanıma bu olabilir evet😀
3. Kişiler vs iğrenç fanteziler dışında her şeyi denedik. Denemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.
Yani renk katar ama bir yere kadar
Valla fantezi iyi ama ben bazen abartıyorum sanırım...
Heyecan için olabilir
Sağlıklı değil bu durumun adı sapkınlık
Hayir tabiki cok sacma
Tabiki degil amasyada
Bence evet sağlıklı birlikte isteniyorsa
Her fantezi de yapılmaz be
Gayet sağlıklı olur 😂
Sağlıksız bir hastalık zaten o
Ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum
Olurluğu varsa harika
Değiller, sapıdıp akıllarını arıyorlar
Bence gayet sağlıklı.
Normal.. ama herkesin yüreği yetmez
Bence sağlıklı
Sağlıksız. Aç gözlülükten kaynaklanıyor.
İki taraf da bunu istiyorsa sağlıklı denilebilir.
Bence konuşulmalı yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?