Hayali kurulmuş fantezileriniz dile gelse yaşamaya cüret edilmeli mi? Yoksa masada mı kalmalı bazı şeyler?

Hayali kurulmuş fantezileriniz dile gelse yaşamaya cüret edilmeli mi? Yoksa masada mı kalmalı bazı şeyler?
Bazı fanteziler yaşamak değil konuşmak içindir. Özellikle penetrasyon aşamasında insan normal şartlarda cesaret edemeyeceği fanteziler konuşabilir. Bunları yaşamaya kalkarsak her iki taraf da cinnet geçirebilir.
Ne fantaziymis bee cinnet geçirmek falan
O konuşmalar arasında cuckold, swinger de olabilir. O yüzden. Penetrasyon anında insan neler söyler kendi bile anlamaz.
Hee bu tarz fanteziler yaşanmaz yani diyorsun ama. neden kuruyorsun ki
Yaşanmaz demedim, tabii ki yaşayanlar da var ama genelleme yapmak gerekirse çoğu sözde kalmasi gereken şeyler. O anda cuckold olayına evet demiş bir erkek, normal zamanında çok farklı olabilir. Ya da normalde çok farklı bir erkek de cuckold olabilir. Ortamlarına çok girdim, cinsel ve normal hayatları çok farklı olanlar vardı. O yüzden dedim. Yoksa dile gelen fanteziyi sorunsuz yaşayabilen çift varsa harika olur tabii ki.
Hayali kurulduysa, dile geldiyse yaşanmalı. Zaten yaşanmak istenmeyeceklerin hayali de kurulmaz fikir olarak dile de gelmez ancak üzerinde sohbet olabilir. Yaşanmazsa bir yerden patlar o.
Yalnız görsel çok iyiymiş kadının görüntüsü, duruşu, tavrı falan ama erkek fazla pasif duruyor eşlik edememiştir 😂
Zaten kadınında o pozisyonda ayakta kalma süresinin uzaması fizik kurallarına aykırı:)))
Fanteziler dile getirilmeli ve eşine de ısrarla fantezilerin ne hepsini söyle kızmayacağım denmeli. Hepsi olmasa da %98-99'u gerçekleştirilmeli.
Benimkiler red yiyebilir
Cevap
37Cevap
Hayır ben yaşamam.
Fantazınınde bir adabı vardır her fantezi yaşanmaz iğrenç olanlar var çünkü
Yaşayın... Sakıncası yok... Dile gelen fantazilerinizi yaşamanızı kısıtlamayacak insanlar olsun hayatınızda...
Bazı şeyler masada kalmalı. BDSM konuşuruz, gang bang konuşuruz, swinger, vs vs her şey konuşulur lakin bazıları gerçek olmaması daha iyi
Tutup da iç ses adamın boğazını sık g.. ebert diyorsa niye yapıyım her içinden geçen yapılmaz tehlikeli 😂😂
Yaşanabilir bu biraz da karşındakinin hevesine bağlı
Her taraf idrar ve lagim kokması hata olabilir çeşmeci Ali abiyi cagiricam fantaziden sonra
bır limitim yok köle sahip olmayacaksak her şey süper...
Yaşamamız gereken şeyleri elbette yaşamak lazım bazı fanteziler asla ama asla hayal de kalmamalı
Hayatta bu sitede olduğumuz kadar özgür olursak bir gün yaşanır...
fanteziler dillerde değil yatakta yaşanmalı bence 🔥❤️🔥
Kesinlikle demeyeyim ama mümkün olan her fantezi yaşanmalı.
Oha, benim fantezilerim masummuş ya, hepside yapılası gayet..
Bu ne böyle, resmi görünce ürktüm, bundan sonra ilk iş topukluları çıkartmak olacak hatunumdan 😂😂
Üçüncü kişilerin olduğu fantezileri de kuruyor çiftler ama bence gerçeğe dönüşmemeli
Bütün fantezilere açık biri olarak okey diyorum
Ben kadınlarla ilgili fantazilerimin hepsini henüz gerçekleştiremedim ama istiyorum.
İmkanı olan hrr şey yaşanmalı
Her fantezi yaşanmayı hak eder
Yanlışlıkla ağzından gangbang çıkmaması için dikkat et
Söylemesi yeterli 💁♀️
Partnerle yaşamak güzel olur renkli olur
Bazı şeyler masada kalmalı tabiki
Yaşanması gerekir
Dille gelmiş fanteziler yaşanıyorsa oda yaşanır
Yaşanmalı ki araya kara kediler girmesin
İki tarafa da uyacak her fantezi yaşanmali bence
Hepsine gerek yok
Karşılıklı olmalı yoksa olmaz