Kendi adıma konuşuyorum kesinlikle +24 yaş altında biriyle birlikte olmam dengesizsiniz ileride bir ilişki yüzünden başa bela oluyorsunuz o yüzden ölçüp tartıp tahsile göre birlikte olmak zorunda kalıyoruz tabi bu at hırsızları için geçerli değil onların beyni olmadığından uçanı gaçanı ileride başına doğabilecek sorunları düşünmeden atlıyorlar onlar size özgüvenli mi geliyor
Yo hayir sana hak veriyorum böyle kadinlar var. Benim dediğim kısım burdan sanaldan cok prof gibi konuşup oyle yaparım boyle yaparm diyip reelde buluşunca bir şeye cesaret edemeyen * ve korkak erkeklerden bahsettim
korkuyorsa başta biriyle partner oluyorsan zaten bu konuları konuşursun sende ona göre aksiyon alırsın ne biliyim ayrılırsın ya da rahatlatmaya çalışırsın aynı şey kadınlar içinde geçerli abi erkegiz diye gorilmi olalım hepimiz insanız şurda konuşa konuşa çözülür her şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Erkek sadece seks üzeri değil her hangi bir konuda net olamazsa itici
Tip maymuna benzeyince benden seksisi mezarda mı diyelim ne istiyonuz anlamıyorum ki yani yalanın ne anlamı var dimi?
Sadece ağzı laf yapanla buluşursan normal. Bizim millet lafta dünyaları deler icraat sıfır seveyim böyle şansı.
Yani öyle ne yapacağını bilemeyen kadından anlamayan biriyle vakit nasıl geçsin
Geçmedi zaten
İyi bari Bi de bırakamayanlar oluyor evli vs. Onlara daha zor
Nasıl yani başa bela olur diyemi
Yok fazla sevgiden vs. Evli olsa farklı şeyler oluyor ayrılamıyor yani
Hımm haklısınız bence artık kurtulmuştur o. kisiden
Asıl itici sizlersiniz eleman sıkıntı yaşayacam diye korkuyorsa bunun ne ilgisi var özgüvensizlikle
Ne sıkıntısı yaşiyormuşsunuz
Kendi adıma konuşuyorum kesinlikle +24 yaş altında biriyle birlikte olmam dengesizsiniz ileride bir ilişki yüzünden başa bela oluyorsunuz o yüzden ölçüp tartıp tahsile göre birlikte olmak zorunda kalıyoruz tabi bu at hırsızları için geçerli değil onların beyni olmadığından uçanı gaçanı ileride başına doğabilecek sorunları düşünmeden atlıyorlar onlar size özgüvenli mi geliyor
Yo hayir sana hak veriyorum böyle kadinlar var. Benim dediğim kısım burdan sanaldan cok prof gibi konuşup oyle yaparım boyle yaparm diyip reelde buluşunca bir şeye cesaret edemeyen * ve korkak erkeklerden bahsettim
Yorumum yanıtlanmıyor ya yüklenmiyor
Alla allah
Anonimsin yollayamıyorum sana ordan cevaplayayım
Çok uzun yazdım ondan göndermedi yorumu galiba
Tm olur ekleym
Çıktım anonimden yolla
Nickim gözüküyor mu
hemde nasıl hemde ne biçim onların yüzünden normal olanlar da zaman kaybediyor
iş oraya kadar gidip korkuyosa ne diyim belki ilk seferi felandır
Bekaretinj bozdurmaktan korkuyorsa
korkuyorsa başta biriyle partner oluyorsan zaten bu konuları konuşursun sende ona göre aksiyon alırsın ne biliyim ayrılırsın ya da rahatlatmaya çalışırsın aynı şey kadınlar içinde geçerli abi erkegiz diye gorilmi olalım hepimiz insanız şurda konuşa konuşa çözülür her şey
Size göre tam tersinin itici olması gerekmiyor muydu ben mi yanlış biliyorum :d
Sadece cinsellikte değil aslında, hayatın her alanında özgüvensiz ve korkak insanlar aşırı itici
Birazda beceriksiz der gibisin
Sevişirken özellikle kıza bazı şeyleri zevk alarak yapmak ki zevk alarak yapan zevk verir
Ulan bir tane kadın bana dokunsa çıldıracağım daha el elime dememiş millet bulup da çekingenlik mi yapıyor vay be
Sinirli bi soru olmuş
Yemeyenlerle takılma sende
Erkek neyden korkcakmiş ahahha
Korkak nasıl oluyor lar ☺️
Ben fazla hareketliyjm
Yapmaz zaten korkaklık varsa
O raddeye kadar nasil gekebiliyorlarki
Fazlaca itici gelir kadına doğrudur
Erkek dediğin çıkarıp sallamalı değilmi
Yani erkek dediğin şaklatacak
Erkek gibi erkek görmemişsinde ondan
öyleı