Cinsellik 3 ay Erkekler çok utanmaz ciddden değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Oğlanın evine gitmiştim ve beni tamamen soyana kadar bırakmadı. Ben hiçbir şey yapamadım utancımdan ancak öptüm yanağından. Erkekler çok utanmaz ciddden değil mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 28,5b cevap paylaştı. gitmeseydin. 0 0 Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 551 cevap paylaştı. ben elini sıkmaya utanırdım, edep, yetiştirilme biçimi çok farklı şeyler. 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 3 ay Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. hıı soyunuk yanak olur mu aama kac ysındasın kı sen 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 557 cevap paylaştı. Utansın ama hoşunada gitti sanırım değil mi? 😊 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni tamamen soydu bişey demedın şimdi utanmaz oldu. Nıye yapamadın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Ayy yazık olmuş sana, o utanmazlıkta sınır tanımamış resmen. Sen çok naif kalmışsın, bir dahakine böyle tiplere kapıyı göstermeyi bil 🫂 0 0 Yorumla
psikologdr Takip Et Xper 5 Yaş: 31 3 ay Tabi siimdi sende diceksinki aramızda bir şey yaşanmadı ve orada suç asıl kimde sen onu soyle 0 0 Yorumla
miofari Takip Et Xper 5 Yaş: 33 3 ay sende kemal sunalın filmindeki gibi mehtap mı oluyon şimdi 😀😀 0 0 Yorumla
Darkist344 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 558 cevap paylaştı. Soymaklada bırakmaz her şeyi yapar 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gene iyi opmussun yanaktan 0 0 Yorumla
benkısacabaye Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 463 cevap paylaştı. soyup öptü mü sadece 🤔 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece soydu bıraktı mi 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 3 ay Cinsellik konusunda 538 cevap paylaştı. Soyunma istemiyorsan ama sende 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay T ya kocaman s ik i olan denk gelmiyor 2 3 Yorumla Soran 3 ay 🤣 evet zor dediğin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Vardır da beni bulmuyor Yorumla GECE__KUŞU 3 ay Bakın şimdi bu görüşün altına cok büyük şeyli insanlar yazacak saldırın aslanlarım 😂 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 436 cevap paylaştı. Eee sonu? 0 0 Yorumla
BayForsa Takip Et Xper 5 Yaş: 40 3 ay Alışırsın ilk zamanlar öyle utanman normal 0 1 Yorumla BayForsa 3 ay Önemli olan zevk almandı Zevk almışsan başka bir şey düşünme Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 3 ay Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ama hoşuna gitmiştir 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. O sana naptıı 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Sen çok utanmışsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Yani izin verseydin daha iyi olurdu 0 2 Yorumla Soran 3 ay İzin verdim ki utanıyordum sadece Yorumla Cevap sahibi 3 ay İzin vermeseydin yazacaktım klavye hatası ne gerek var hemen cinsellik yaşıyorsun ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
gitmeseydin.
ben elini sıkmaya utanırdım, edep, yetiştirilme biçimi çok farklı şeyler.
hıı soyunuk yanak olur mu aama kac ysındasın kı sen
Utansın ama hoşunada gitti sanırım değil mi? 😊
Seni tamamen soydu bişey demedın şimdi utanmaz oldu. Nıye yapamadın
Ayy yazık olmuş sana, o utanmazlıkta sınır tanımamış resmen. Sen çok naif kalmışsın, bir dahakine böyle tiplere kapıyı göstermeyi bil 🫂
Tabi siimdi sende diceksinki aramızda bir şey yaşanmadı ve orada suç asıl kimde sen onu soyle
sende kemal sunalın filmindeki gibi mehtap mı oluyon şimdi 😀😀
Soyup bırakmadı sanırım seni
Soymaklada bırakmaz her şeyi yapar
Gene iyi opmussun yanaktan
soyup öptü mü sadece 🤔
Sadece soydu bıraktı mi
Soyunma istemiyorsan ama sende
T ya kocaman s ik i olan denk gelmiyor
🤣 evet zor dediğin
Vardır da beni bulmuyor
Bakın şimdi bu görüşün altına cok büyük şeyli insanlar yazacak saldırın aslanlarım 😂
ee sonra
Eee sonu?
Peki surtundu mu sadece?
Alışırsın ilk zamanlar öyle utanman normal
Önemli olan zevk almandı
Zevk almışsan başka bir şey düşünme
Ama hoşuna gitmiştir
O sana naptıı
Sen çok utanmışsın
Yani izin verseydin daha iyi olurdu
İzin verdim ki utanıyordum sadece
İzin vermeseydin yazacaktım klavye hatası ne gerek var hemen cinsellik yaşıyorsun ki
Öyleyiz
Sonra noldu
Sadece o kadar mı