Önce elbiseli ön sevişme olur sonra geçilir o işe, şahsen o kadar git gel yaptım analdan deliği de dardı 30 dk yaptım boşalma olmadı, benim penis ince ondan olabilir. Sonra saksoladı boşaldım, etkilenmedi bir türlü. Git gelde vücut penis uyumu önemli öne arkaya doğru kayma hareketi git geller var, bir kızla daha yaparım o da evlendiğim kız olur umarım. Aynen bu diğer ilişki gibi yaparsam performans olarak iyi olur ama anal ve vajinal başka olur, vajinal da aynı ama daha saydam. Umarım bir gün evlenirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Performans olarak iyi, biz yaşlandık ama 18 yaşımda büyük ve doyumsuzdu. Yattığım an büyürdü falan. boş ver 18 i olgun iyidir.
Önce elbiseli ön sevişme olur sonra geçilir o işe, şahsen o kadar git gel yaptım analdan deliği de dardı 30 dk yaptım boşalma olmadı, benim penis ince ondan olabilir. Sonra saksoladı boşaldım, etkilenmedi bir türlü. Git gelde vücut penis uyumu önemli öne arkaya doğru kayma hareketi git geller var, bir kızla daha yaparım o da evlendiğim kız olur umarım. Aynen bu diğer ilişki gibi yaparsam performans olarak iyi olur ama anal ve vajinal başka olur, vajinal da aynı ama daha saydam. Umarım bir gün evlenirim.
çok pasif ve heyecanlı olurlar öpüşürken boşalırlar
erkekelr kızlardan 4-5 yaş geridir ancak 24-26 yaşında eşitlenirsin ,
Sensin geri lan, dedigi seye bak. Kizlar saha gec olgunlasir asil
Daha önce yeteri kadar birliktelik yaşamadıysa heyecan doludur ve muhtemelen erkenden boşalır fakat tekrar sertleşmesi uzun sürmez.
Bazı şeyleri sana arzu ettiğin gibi yapamaz sana zevk vermek yerine senden bekler bazı şeyleri
Deneyimsiz olduğundan çok bilemez bence zevk vermeyi.
İyidir. Gücü iyidir. Yapabilirsen ne sorun olcak:))
Seninle ogrencek iste cinselligi ogret ona ablasi :)
Çok da etkilemez orası ama daha büyük biriyle denemen daha iyi olur
Deneyimsiz ise sorun yaşarsın.
Öyle galiba
O zaman problem. Aceleci olur. Erken gelir. Bencil olur. Canını yakar. Vs. Vs..
Kızlarla erkekler arasında yasitta olsanız olgunluk bakımından baya fark vardır. Erkeklerin % 80 i 27-28 yasinda olgunlaşmaya başlar...
Merak etme o konuda çok istekli olurlar o yaşta
Tecrübesizdir zevk almazsın
Tam kanın damarda kaynadığı dönemlerdir
Seni yapamaz
Neden
Öyle pişman olursun
Turşunu çıkarır
Ciddi misin
Denemesi bedava
Olgun birine göre daha bencildir.
Ergenlerle uğraşma yorulursun
Sadece kendini düşünür senle ilgilenmez bence