Cinsel Yaşam 19-20 yaşlarda erkeğin sekste tecrübesi var mıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 19 20 yaşlarda ilk seks 19-20 yaşlarda erkeğin sekste tecrübesi var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. 19 20 yaşında tecrübesi olsa bile ne kadar olabilir ki? 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. ergen arizona kertenkelesidir. elını kolunu koyacak yer bulamaz abanır durur . ne oldugunu ne sen anlarsın ne o yaptıgının farkında olur.işin ehli deneyimli profesyonel bir hard silkeleyici ile çalışmak avantajdır. 0 0 Yorumla
yellowflower_23 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Erken yaşta cinsel hayatı başkadıysa evrt ama tr de zor 3 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Vardır artık heleki bu devride ne o kendinden küçük sevgilin mi var yoksa? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende 18 yaşım 19 20 yaşlarda sevgilim var Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Hım anladım ama sen gene de o yaşlardaki erkeklere dikkat et Yorumla
Eskişehir_Beyefedisi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yaşadığı şehre ortama göre değişebilir lakin fazla bir tecrübesinin olacağını sanmıyorum mesela ben o yaşlarda çok çekingen biri idim 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Benim ilk 20 yaşımda olmuştu. Şimdiki gençler daha rahatlar deneyimi olabilir. Ama deneyimli olmak ve deneyim sahibi olmak arasında fark var 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl 21 yaşını dolduracağım. Herhangi bir tecrübem yok fiziksel olarak. Ama bilgisel olarak bilgiliyim. 0 0 Yorumla
KadinSevgilisı Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Acemidir lar !Tecrübesi yok bide erken boşaltıyorlar ! 0 0 Yorumla
neptuno Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Olabilir de olmayabilir de ama çok olduğunu zannetmiyorum 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tecrübesi yoktur aceleci davranır amacı sadece boşalmak olur 0 0 Yorumla
bura_535k Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yaptı ise vardır, ama filmlerden illaki fikri vardir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tahminimce az tecrübelidir ne kadar tecrübeli olduğunu yaşamadan kestirmen imkansız 0 0 Yorumla
karanlık_biri_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç sanmıyorum daha çocuk 19-20 nedir ya adddsxs🤣 5 4 Yorumla Soran +1 yıl 19 20 mi cocuk abartıyormusun Yorumla Hugo_Bey +1 yıl 20 yaşında iken 3 kiz ile olmuştum birinin bejaretini almıştım Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl @Hugo_Bey marifetmi? Yorumla Hugo_Bey +1 yıl Değil de gani çocuk sayılır demis ondan dedim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tecrübe sanırım sevişmek sence ve istediğin kadar oral yaparmı diye sordun 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl G. tnü yıkamayı öğrensin önce😂 0 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl İlk diyosun tecrube soruyosun ne sacma kafalar var 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 30 yaşında yapmayan var sen ne diyosun dfgdf 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. seks yapıp yapmamasına bağlı. 0 0 Yorumla
furkaanercaan Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim ilk tecrübem 19 yaşında olmuştu 0 0 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kim olduğuna bağlı ama varsa da sınırlıdır 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sanmıyorum ama değişir 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yaşıyor sa vardirdir 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İllaki 0 0 Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Olması lazım ben 19 iken baya hatun halletmistim 0 0 Yorumla
Serkan00006 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Yokdur 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. belli olmaz 0 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. Olduğunu sanar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
19 20 yaşında tecrübesi olsa bile ne kadar olabilir ki?
ergen arizona kertenkelesidir. elını kolunu koyacak yer bulamaz abanır durur .
ne oldugunu ne sen anlarsın ne o yaptıgının farkında olur.
işin ehli deneyimli profesyonel bir hard silkeleyici ile çalışmak avantajdır.
Erken yaşta cinsel hayatı başkadıysa evrt ama tr de zor
Vardır artık heleki bu devride ne o kendinden küçük sevgilin mi var yoksa?
Bende 18 yaşım 19 20 yaşlarda sevgilim var
Hım anladım ama sen gene de o yaşlardaki erkeklere dikkat et
Yaşadığı şehre ortama göre değişebilir lakin fazla bir tecrübesinin olacağını sanmıyorum mesela ben o yaşlarda çok çekingen biri idim
Benim ilk 20 yaşımda olmuştu. Şimdiki gençler daha rahatlar deneyimi olabilir. Ama deneyimli olmak ve deneyim sahibi olmak arasında fark var
21 yaşını dolduracağım. Herhangi bir tecrübem yok fiziksel olarak. Ama bilgisel olarak bilgiliyim.
Acemidir lar !
Tecrübesi yok bide erken boşaltıyorlar !
Olabilir de olmayabilir de ama çok olduğunu zannetmiyorum
tecrübesi yoktur aceleci davranır amacı sadece boşalmak olur
Yaptı ise vardır, ama filmlerden illaki fikri vardir
Tahminimce az tecrübelidir ne kadar tecrübeli olduğunu yaşamadan kestirmen imkansız
Hiç sanmıyorum daha çocuk 19-20 nedir ya adddsxs🤣
19 20 mi cocuk abartıyormusun
20 yaşında iken 3 kiz ile olmuştum birinin bejaretini almıştım
@Hugo_Bey marifetmi?
Değil de gani çocuk sayılır demis ondan dedim
Tecrübe sanırım sevişmek sence ve istediğin kadar oral yaparmı diye sordun
Çok fazla bir tecrübe sahibi olacağını düşünmüyorum
Olabilir de olmayabilir de
G. tnü yıkamayı öğrensin önce😂
İlk diyosun tecrube soruyosun ne sacma kafalar var
Tecrübeli olma ihtimali yüksek
30 yaşında yapmayan var sen ne diyosun dfgdf