O an gelmişti… Her şey güzeldi, tenine dokunuşu, nefes alışları, bakışı… ama bir şey eksikti. İçinden geçirdin, belki dudaklarını ısırdın ama söyleyemedin.
İstek vardı, cesaret yoktu.
Şimdi hayal et, o an geri gelseydi… Ne yapmasını isterdin?
En derin, en bastırılmış arzunu söyle bakalım. Söyleyemediklerin burada güvende. ❤️🔥
Yatakta partnerinden en çok neyi yapmasını istedin ama bir türlü dile getiremedin?
Bana itaat etmesini ve tadında olan Hard ilişki en güzel andır bunu dile getirdim yaşadım ama anal ilişkiye hoş bakmadığımı söylemeye çekindim her zaman
Kafasına alttan diliyle bastıra bastıra içinde boşaltması
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Genel olarak arzuladığım herşeyi yaparım, içimde kalmaz. Ama bazen oral yaparken ısırıp koparmak ya da tokatlarken bokunu çıkarmak istiyorum yalan yok.
Yaşadığım ilişkilerde kişiden kişiye değişti her istediğini herkes yapamıyor :D o yüzden karşıdakine göre istekler oluyor, dile getirmek daha güzel net insnaları dha çok seviyorlar daha istkli oluyotrlar :D
Iki kızın skso çekmesini sevgilim ile onun en yakın kız arkadaşına ama olmadı daha aslında şu an ayrı ayrı sevgililerim var biri kabul etmiş diğerine daha söylemedim kabul etmeyebilir
Evet öyle ama her yerine boşaldım içine boşaltmadı korktu çok hap dedim yok kullanmam vs. yaptı sonraki görüşmede içime boşal diye yalvarttım ama djhddjd