Cinsel Yaşam Yatakta kim üstte oluyor, erkek mi kadın mı? Çılgınbayan00 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yatakta kim üstte oluyor, erkek mi kadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% 10 ay kadın üstü başlayıp kendi içindeki isteği arzuyu ve hırsı alana kadar zıplar sonra hakimiyeti erkeğe verir ve ezilip rahatlayana kadar altta vurulmaya devam eder 0 0 Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her zaman aynı şekilde olmaz ki. Bazen ben bazen partnerim. 1 2 Yorumla Çılgınbayan00 10 ay Genelde Yorumla Çılgınbayan00 10 ay Genelde kim oluyor Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Bazen liderliği alıyorum, bazen de partnerime bırakıyorum; önemli olan ikimizin de keyif alması değil mi 0 0 Yorumla
JakDanyel Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 10 ay %75 ben. Kontrolün bende olması çok daha iyi deneyimler ortaya çıkarıyor. %25 de dinlenmem için pasif kalma oranım 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Bu değişiyor, genelde ben olsam da, kontrolü ona bıraktığım pozisyonlar oluyor 0 0 Yorumla
SapıkKeşiş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Genelde battaniyem 😭😭😭 üstüne çıkacağım biri yoookk 😭😭 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kimi zaman ben, kimi zamanda oÖyle tek taraflı olmaz yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Partnere kontrol bırakmayı severim üstte işini iyi yapıyorsa tercihim o üstte olsun ve ben arkasında olmayı seviyorum 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yerine anına göre. Ama arada kilo sorunu yoksa ayakta kucakta yapmaktan daha fazla zevk alıyorum. 0 0 Yorumla
mrtt000634 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 10 ay Finalde erkek ondan önce pozisyona göre değişir mesele kucak çok iyi bence 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Kadın🤣😋😋 0 1 Yorumla Çılgınbayan00 10 ay Senmi Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Her ikiside Cokkk cokkk cokkk güzel olur 0 0 Yorumla
Sismanciyim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Partnerim kiloluysa üstüme çıksın isterim 0 0 Yorumla
Fatih_6363 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. üstte olmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Partnerim olsun isterim 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fark etmez hepsi olabilir 0 0 Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Değişiyor ama çoğunlukta ben 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Spontene gelişen bir olay :D 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Degisiyo baslangicta ben 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Birileri olsun önemli mi 0 0 Yorumla
ceyyydaaym Takip Et Xper 4 Yaş: 19 10 ay Pozisyondan pozisyona değişiyor asko 2 31 Yorumla Çılgınbayan00 10 ay Ez gitsin ben öyle yapıyorum Yorumla ceyyydaaym 10 ay Anlamadim Yorumla Çılgınbayan00 10 ay Altında ez gitsin Yorumla userrr1818 10 ay Üstte mi kalıyon yani Yorumla ceyyydaaym 10 ay Değişiyor Yorumla userrr1818 10 ay İlk ne zaman seks yapmaya başladın ceyda Yorumla ceyyydaaym 10 ay 19 🥲 Yorumla userrr1818 10 ay Hmm anladım canın çok yanmışmıydı ilkte Yorumla ceyyydaaym 10 ay Evet gerçekten de yanmisti şeyim Yorumla userrr1818 10 ay Şeyin değil vajina desene şuna ya nıe şeyim dıon Yorumla catafalque87 10 ay Neden üzgün surat Yorumla userrr1818 10 ay Çok kan gelmişmiydi penisi çok kan olmuşmuydu Yorumla ceyyydaaym 10 ay Canım öyle istiyo Yorumla ceyyydaaym 10 ay Çok değil Yorumla userrr1818 10 ay Nedense ben kan seviyorum ya regl ken olmaz tâbi ama böyle ilk yaparken çok kan aksın istiyorum Yorumla ceyyydaaym 10 ay Tamam sussss 🤣 Yorumla ceyyydaaym 10 ay Geldiler bana Yorumla userrr1818 10 ay Nasıl geldiler🤨🤨 Yorumla ceyyydaaym 10 ay Anlamadim sanırım Yükseldim yani onun gibi bisey Yorumla userrr1818 10 ay Yüksel yüksel 😁😁 Yorumla ceyyydaaym 10 ay Hayır yapma Yorumla userrr1818 10 ay Hayır boşalıcaksın Yorumla ceyyydaaym 10 ay Sicakladi Yorumla userrr1818 10 ay Ellemiyon demi oranı Yorumla userrr1818 10 ay Elleme yasak Yorumla ceyyydaaym 10 ay Hayir ama sürtüyorum kendimi fenayım şu an susmalisin Yorumla userrr1818 10 ay Sürtme bişi yapma Yorumla ceyyydaaym 10 ay Yapma o zaman Yorumla ceyyydaaym 10 ay Hayııırrrr Yorumla ceyyydaaym 10 ay I ıh Yorumla userrr1818 10 ay 😂😂😂😂 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimin üste olduğu çok mu önemli 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. erkek uste olur kadın adagıda ezılır 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Enerjisi olan 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Değişiyor 0 0 Yorumla
kendihalindexx25 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 10 ay Bi o bi ben bi o bi ben o kargasada farketme, 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Değişiyor 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Genelde ben. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Partner 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Partnerim çılgın 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bennn 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. O an neyse 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Partnerim 0 2 Yorumla Çılgınbayan00 10 ay Niye Yorumla Cevap sahibi 10 ay Erkek çünkü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
kadın üstü başlayıp kendi içindeki isteği arzuyu ve hırsı alana kadar zıplar sonra hakimiyeti erkeğe verir ve ezilip rahatlayana kadar altta vurulmaya devam eder
Her zaman aynı şekilde olmaz ki. Bazen ben bazen partnerim.
Genelde
Genelde kim oluyor
Bazen liderliği alıyorum, bazen de partnerime bırakıyorum; önemli olan ikimizin de keyif alması değil mi
%75 ben. Kontrolün bende olması çok daha iyi deneyimler ortaya çıkarıyor. %25 de dinlenmem için pasif kalma oranım
Bu değişiyor, genelde ben olsam da, kontrolü ona bıraktığım pozisyonlar oluyor
Genelde battaniyem 😭😭😭 üstüne çıkacağım biri yoookk 😭😭
Kimi zaman ben, kimi zamanda o
Öyle tek taraflı olmaz yani
Partnere kontrol bırakmayı severim üstte işini iyi yapıyorsa tercihim o üstte olsun ve ben arkasında olmayı seviyorum
Yerine anına göre. Ama arada kilo sorunu yoksa ayakta kucakta yapmaktan daha fazla zevk alıyorum.
İsteyenin istedigini aldığı bir ortamı yaşarım yaşatırım
Finalde erkek ondan önce pozisyona göre değişir mesele kucak çok iyi bence
Kadın🤣😋😋
Senmi
Değişir bu sürekli
Ana göre pozisyon a gore
Her ikiside Cokkk cokkk cokkk güzel olur
Partnerim kiloluysa üstüme çıksın isterim
üstte olmayı tercih ederim
Partnerim olsun isterim
Ben daha çok oluyorum fjska
Fark etmez hepsi olabilir
Değişiyor ama çoğunlukta ben
Spontene gelişen bir olay :D
Degisiyo baslangicta ben
Birileri olsun önemli mi
Pozisyondan pozisyona değişiyor asko
Ez gitsin ben öyle yapıyorum
Anlamadim
Altında ez gitsin
Üstte mi kalıyon yani
Değişiyor
İlk ne zaman seks yapmaya başladın ceyda
19 🥲
Hmm anladım canın çok yanmışmıydı ilkte
Evet gerçekten de yanmisti şeyim
Şeyin değil vajina desene şuna ya nıe şeyim dıon
Neden üzgün surat
Çok kan gelmişmiydi penisi çok kan olmuşmuydu
Canım öyle istiyo
Çok değil
Nedense ben kan seviyorum ya regl ken olmaz tâbi ama böyle ilk yaparken çok kan aksın istiyorum
Tamam sussss 🤣
Geldiler bana
Nasıl geldiler🤨🤨
Anlamadim sanırım
Yükseldim yani onun gibi bisey
Yüksel yüksel 😁😁
Hayır yapma
Hayır boşalıcaksın
Sicakladi
Ellemiyon demi oranı
Elleme yasak
Hayir ama sürtüyorum kendimi fenayım şu an susmalisin