Cinsel Yaşam Yatakta kim baskın olmalı kadın mı erkek mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yatakta kim baskın olmalı kadın mı erkek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. baskın kadın severim ben 0 0 Yorumla
Gizemlibey61 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Erkek tabiki de hatta tasma kelepçe takıp cinsellik yaşıyorum ben kontrol benim elimde olmalı bana itaat etmeli 0 0 Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ben cinsel ilişkide eze eze sert bir şekilde seviyorum, bir kadına yatakta kadın olduğunu hissettiririm. 0 0 Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bi sevmedikleri kaldı kızların verdiği ceva bak hele seks yapmam daha da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl erkeğime tasmasını takıp hareket edemeyecek hale getirmeliym 1 5 Yorumla Soran 1 yıl O zor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kolay ya raaadda kal Yorumla Soran 1 yıl Benim için imkansız Yorumla TalihsizKız_ 1 yıl Sokakta gezsin azıcık herif. Yorumla Catboy99 1 yıl Bana takabilirsin :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkekler yatağa kelepçeli olmalı. Sonra kırbaçla dovulmeli. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl En sevdiğim Yorumla Catboy99 1 yıl Bunu reelde yapıcak bir kız arkadaşım olsun isterdim Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kadın 1 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. erkek olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkek 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben oyle seviyorum Yorumla Soran 1 yıl Sert mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayn Yorumla Soran 1 yıl Konuşsak mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok Yorumla Soran 1 yıl Sertim aşırı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim icin yaşlısın ben yaşıtlarımla ilgileniyorum Yorumla Soran 1 yıl Değilim kaçsın sen? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 19 um Yorumla Soran 1 yıl 25 bende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cok iste Yorumla Soran 1 yıl Değil, zevkten dört köşe olursun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok sağ ol Yorumla Soran 1 yıl En sevdiğin seks pozisyonu hangisi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
baskın kadın severim ben
Erkek tabiki de hatta tasma kelepçe takıp cinsellik yaşıyorum ben kontrol benim elimde olmalı bana itaat etmeli
Ben cinsel ilişkide eze eze sert bir şekilde seviyorum, bir kadına yatakta kadın olduğunu hissettiririm.
Bi sevmedikleri kaldı kızların verdiği ceva bak hele seks yapmam daha da
erkeğime tasmasını takıp hareket edemeyecek hale getirmeliym
O zor
kolay ya raaadda kal
Benim için imkansız
Sokakta gezsin azıcık herif.
Bana takabilirsin :)
Erkekler yatağa kelepçeli olmalı. Sonra kırbaçla dovulmeli.
En sevdiğim
Bunu reelde yapıcak bir kız arkadaşım olsun isterdim
Erkek baskın olmalı
Set oyununu iyi oynayan baskın olur
kadın
erkek olmalı
Yerine göre değişmeli
Erkek
Neden
Ben oyle seviyorum
Sert mi?
Ayn