Ateş bedenleri sardığı zaman sekse başlamak için genelde ilk adımın kimden geldiğinin bir önemi yoktur. Seks karşılıklı arzu işidir, söz konusu zevk olduğu an ego ve bencillik rafa kalkar. Peki yatakta ipler kimin elinde olmalı?Yatakta kadının mı, erkeğin mi sözü geçer?
Erkekler daha çok kadının sözünün geçmesini istiyorlar çünkü aktif kadın toplumda yok denecek kadar az ancak aktif bir kadın karşısında olunca da kendileri söz geçirmek istiyor ince bir çelişki😂
12
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu konuda senin görüşlerini oldum olası beğenirim ve yatakta öyle bir uyum olmalıki bir an gözgöze geldiğinde kimin isteğinin baskın olduğunu anlamak ve ona göre hareket etmek lazım ama bence öncelik kadında olmalı çünkü kadını bir mutlu edersen o seni 2 mutlu eder 😉
Aslında her iki tarafın da isteklerini yerine gelmelidir. Tek tarafın sözünün geçtiği yerde uzun süreli bir mutluluk olmaz. Tabi bazı BDSM türlerini bunun dışında tutarak konuşuyorum.
İplerin kimin elimde olması değil partnerlerin bir birinden bellentilerinin önemi vardır, seks sırasında zaten bunlar isteniyor veya yönlendiriliyor. Hep erkeğin istediği pozisyonlarda mı olacak? Ya da hep erkeğin istediği sertlikte mi? Hayır Kadın üstte olmak ister, ya da yatakta istemez ya da her hangi bir bölgeye ister, bı tamamen seks sırasında isteklerle alakalıdır🤗
Sözü geçer diye bişey yok kendiliğinden gelişir herşey güzel bir seks için önce bayanı hazirlayacaksin onun zevk noktalarını bulup bulup emip okşayip yükselticeksin onu içine girmen için sana yalvaricak pozisyona gelmeli sonra güzel bir oral yapicaksin ona gögüslerini kulaklarının arkasını yaliyacaksin sonra her istediğini yaptirabilirsin
ıpler tek kısının elınde olmamalı bazen erkek kadına teslım olmalı bazende kadın erkeğine teslim olmalı yatak 2 kısının ve bu ıkı kısı bırbırne aıdıyetlık hıssıyle o yataga gırıyor tek taraflı olunca ıllakı bırı sıkılır
yerine pozisyon şekline göre degişir bence kadın sözü olması lazım sonuçda çok duygusal olan kadınlar kendini aşşalık ya da sadece cinsel obje olarak görmemesi için kadınlar baş tacıdır ;)
İÇGÜDÜLERİN elinde olmalı... Tamam diğer bölümlerde hanımefendi, beyefendi, kibarlık... önemli fakat Yatakta aktör içgüdüler olmalı... Erkek ya da kadın kontrolündeki seks bir müddet sonra merasime dönüsür.
Benim sözüm geçer ama dur denilen noktada dururum. Erkek söz geçirdiği kadar dinleyip karşıdakinin de arada sözünü dinlemek lazım boşa iki kişilik iş değil
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Karantina günlerinde erkekler 31 çeker, azgın kadınlar ise kendini parmaklar. Ne seksi, ne cinselliği...
Ben kendimi tamamen karşı tarafa bırakmayı tercih ederim ama orgazım konusunda ise ilk önce bütün becerilerimi gösterip partnerimin orgazım olmasını isterim. Sağlıkla kalın🍀
Eşlerin o anki tutkularını dışa vurması gerekir sadece bir kişinin arzuları istekleri doğrultusunda zirveye ulaşılmaz ve iki tarafta söz sahibi olmalı ve istekler uygulanmalı. 😊
kişiden kişiye değişir ben kadına bırakmayı seviyorum fakat bazı noktada ben işe elimi atıp yön veriyorum... iş ortada aslında yani pasta ortada çatal elinde daldır ye kardeşim...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkek dediğin baskın olur özellikle yatakta maço tavırlar kadını hazza 10 adım daha çok yaklaştırır. İnkar eden hanımlar için boğaz sıkmayı örnek verebilirim :) benimleyse benim sözüm geçer. Yapsana demene bile gerek kalmaz