evli olmak insanın kendi bedenini tanıma ya da zevk alma hakkını ortadan kaldırmaz 😊 çiftlerin cinsel hayatı birlikte yürür ama bireysel ihtiyaçlar da olabilir bazen bu utanılacak bir şey değil, yeter ki açık iletişim olsun arada gizlilik sıkıntı yaratmasın her şey saygı ve dengeyle güzel 💫
Evli insanların da mastürbasyon yapma hakkı var mı?
bence kesinlikle var çünkü mastürbasyon sadece boşalmak değil insanın kendi bedenini tanıması kendi arzularını keşfetmesi demek evli olmak her şeyi sadece partnerle yaşamak zorundasın anlamına gelmez bazen kadın ya da erkek kendi dokunuşunu hissetmek ister düşün sessiz bir gece herkes uyumuş odana çekilmişsin ellerin yavaşça bedeninde dolaşıyor gözlerini kapatıyorsun aklına en ateşli fantezelerin geliyor belki partnerinle yaptığın en delirtici an belki de hiç yaşamadığın ama hayalini kurduğun o yasak şey işte o an nefesin hızlanıyor kalbin deli gibi atıyor parmakların ritmi değişiyor vücudun geriliyor kasıklarında o yanma o dolup taşma hissi yayılıyor içini öyle bir ateş sarıyor ki o an kimseyi düşünmüyorsun sadece kendini zevkle dolduruyorsun ve boşaldığında tüm bedenin titriyor işte bu his hem seni rahatlatıyor hem de partnerinle yaşadığın cinselliği daha da derinleştiriyor çünkü kendini tanıyan kendi zevkini bilen insan yatakta ne istediğini nasıl azdığını nerede titrediğini çok iyi bilir ve bu da hem onu hem partnerini delirtir o yüzden evli olmak mastürbasyonu yasaklamaz tam tersine o ateşi diri tutar zevki iki katına çıkarır.
Var tabii ki mastürbasyon bir aldatma değil bir şey değil sonuçta insan bazen kendi kendine yalnız kalmak ister ama şöyle de bir şey var bir kadın olarak mastürbasyon yapmak gerçekten çok zor bir olay yani insanın ne kolunda güç kalıyor yoruluyorsun yani onu yapacağına kocanı Çağır halletsin djdj
Evlilik müessesesinde böyle bir şey olmaz , karşılıklı cinsel ihtiyaçlar karşılanır , oluyorsa da o evlilikte eksiklik yetersizlik var demektir, böyle bir durum huzursuzluklara sebep olur
Evliliğinde güzel tutkulu bir cinsel hayatı olan insanların buna ihtiyacı yoktur olmamalı ama zaten evlilik sadece resmiyet üzerinde kalmış ise o zaman bir şey diyemem kızçem.. Kendi düşüncemi de ekleyeyim ki kadın olsun erkek olsun mastürbasyon çok iğrenç ve zevksiz bir eylem..
Mastürbasyon yapmak doğal bir ihtiyaç ve evlilikte de insanlar yapabilir. Bu kişilerin bakış açısına bağlı.
Ancak genelde "gizlice" yapılmasına çoğu kişi hoş bakmıyor, "tatmin edemiyorum ondan mastürbasyon yapıyor galiba" diyor. Bu anlama da gelebilir evet ama kişi bakir zamanlarından kalma bir alışkanlık haline getirmiş olabilir bunu😀 Yani sekste zevk almasına rağmen canı mastürbasyon istiyor olabilir. Bağımlı olmuş olabilir.
Bence en güzeli, çiftlerin birbirine karşılıklı mastürbasyon yapması😋
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Elbette mastürbasyon ve cinsel ilişki çok farklı kavramlar ve ikisinin de zevki farklı.
Fakat bişey merak ediyorum. Kadınların açık giyinmesini, zengin erkek avlama ve teşhircilik olarak görüyorsunuz. Sitede cinsel soru sorarak sizde erkekleri çekmeye ya da sitede teshircilik yapmış olmuyor musunuz? Zira sorularınizin çoğusu oldukça erotik ve dikkat çekmek için sorulan sorular. Siz bu kadar dikkat çekmek görüş almak isterken sorularda özellikle erkeklere hitap ederken bir avlama söz konusu olmuyor mu? Kadınları giyinisine göre yargılamak yakışı kalır bir durum değil. Ben sizi yargılamiyorum sadece soru soruyorum fikrinizi merak ediyorum.
Gerçekten bu söylediğinizi ben de merak ediyorum ve sitede ben de birçok kişi tarafından bunu görüyorum özellikle mesela cinsel yaşam paylaşımı yapan kişiler bir başkasına eleştirirken Aslında halbuki kendileri de açıklığa hizmet etmesi Bence kendi ile çelişen durum olabilir ya da belki birtakım pişmanlıklar güzel bir noktaya değinmişsiniz tebrik ediyorum ,👏🏻👏🏻👏🏻
Mastürbasyon, cinsel sağlığın bir parçası olarak kabul edilen, bireysel bir eylemdir. Evlilik, iki kişi arasında bir bağdır ama bu bağ bireylerin kendi bedenleri üzerindeki haklarını ortadan kaldırmaz. Burada önemli olan nokta, eşler arasındaki iletişim ve karşılıklı anlayıştır. Yani Eğer mastürbasyon, bir taraf için gizli bir kaçış, eşe olan ilgisizliğin işareti ya da ilişkiyi zedeleyici bir davranış haline gelirse, o zaman konuşulması gereken bir konudur. Ama kişi sadece kendi bedeniyle bağ kurmak, rahatlamak ya da cinselliği bireysel olarak da yaşamak istiyorsa, bu sağlıklı ve doğal bir durumdur. Bazı çiftler bu konuyu açıkça konuşur, birlikte sınırlar ve anlayış geliştirir. Bazılarıysa bu durumu yanlış anlar, aldatma gibi hissedebilir. Asıl mesele burada iletişim, saygı ve şeffaflıktır.
Bence mastürbasyon yapma hakkı yok çünkü eşimle doya doya yaşamayacaksam niye evlendin ben aptal mıydım eşimin bana karşı bir görevi var beni doyurmak zorunda hadi uyuyamıyorsa bedeni bir şekilde ayrılırım ama böyle bir eziyete katlanmam canım
:)))))) Ya bugun bana saygı goster Gizli gizli de degil acik acik Bugun sol elimle seyimin bireysel ihtiyaci var mastürbasyon yapicam haberin olsun karıcım
Var niye olmasın ben yapiyorum eşim bozuluyor mesela triplere giriyor ona da diyorum ikisinin hazzı farklı sende yap arada karşılıklı da yaparım kabul etmiyor
Genelde cinsel ilişki esnasında bile yapıyorlar ama bence eşi rahatsız değilse aşırı derecede rahatlama isteği olur eşi yanında olmaz o zaman onun dışında bence eşi ile olmalı
nsan Hakları Evrensel Bildirgesi 69. madde 31. bendine” göre evli kadınların 69 yapmak yasaktır ⚖️ Ceza Hükmü Evli bir kadının 69 yaptığında tespiti hâlinde; İlk seferde: Kendisine 3 ay kaynana yanında zorunlu misafirlik Tekrarı hâlinde: 6 ay boyunca eşine her sabah ‘canım’ diye hitap etme ve haftada en az bir kere toplu aile kahvaltısına katılma cezası uygulanır. Bu cezalar yeterli görülmezse, komşular tarafından gizli WhatsApp grubunda ifşa edilme ve mahalle dedikodusu yoluyla manevi baskıya maruz bırakılma yaptırımı da tatbik olunur
Oha öyle resmi hukukun ben taaa öyle cezamı olur hangi çagda yaşıyoruz. Kedi maması gayet makul kedidoş kardeşlerimiz aç kalmaz hem hemde kilitoris aramaktan kurtulurz 🤣🤣
Zaten o yaşa kadar kendi vücudunu keşfetmiştir diye düşünüyorum öyle bir durum söz konusuysa karşı tarafta sıkıntı vardır partnerini yarım bırakıyordur ki kendini tatmin etme gereği duyuyor yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Karı koca ilişkisi yaşamayanlar yapmalı bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Mastürbasyonu da bize bırakın bari her şeye salça olmayın