özellikle evli çiftlerin bazıları için bu konu aldatmakla neredeyse eşdeğer görülmekte. fakat kadın ya da erkeğin tek başına ya da partneriyle birlikte mastürbasyon yapıyor olması illaki başka birisini hayal ettiği anlamına gelmez bazen bu mastürbasyonlar kişinin kendini keşfetmesinde oldukça etkili olmaktadır. peki sizce bu yanlış mı?
Birbirlerine yapabilirler ama kendi kendilerini tatmin etmeleri çok abes olur. Evlenmişler ne güzel işte; birbirleriyle ilgilenmek, birbirlerine haz yaşatmak varken mastürbasyona ne gerek var.
Mastürbasyon ve cinsellik farklı ihtiyaçlar bana göre mastürbasyon kişinin kendini tanıyıp, keşfettiği andan itibaren yaşadığı rahatlama seansıdır. Cinsellik ise iki tarafın birbirini arzu etmesi ile gerçekleşen yakınlaşma dolayısıyla eşlerin mastürbasyon yapma hakkı vardır. Bu ayıp ya da eşine yetememe gibi bir durum söz konusu değildir.
ne demek istediğini anladım yine de nazik açıklaman için teşekkür ederiz. bende söylediklerine harfiyen katılıyorum bu yüzden çiftler birbirlerinin hayatını zorlaştırmak yerine kolaylaştırıp anlayabilmeliler bu konuda
Mastürbasyonun kişisel bir ihtiyaç olduğunu ve kişinin kendini tanımasına yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden buna hakkımız var. Önemli olan, bu konuda çiftler arasında açık bir iletişim kurmak. Ama bu açık iletişim şekli de her evlilikte olmayabiliyor.
Mastürbasyon ve seks arasında fark var ve ne olursa olsun bu hak kişinin elinden alınamaz. Beraber yaşanabilir o his ya da birbirine bile yapabilir çiftler. Çok daha heyecanlı bir sonuca varır.
mastürbasyon isteniyorsa bile birbirlerine yapabilirler veya yan yana birbirlerini izleyerek yapabilirler. Ayri gayri cinsel tatmin ile ayri gayri farkli yatakta uyumak benzer seyler
Elbette vardır neden olmasın, kadın ve erkek eşlerin bazen kendilerini kötü hissetme, cinselliğe olumlu yaklaşmama gibi durumları olabiliyor o yüzden de mastürbasyon yapmak en iyi seçenektir bunun için
Yav fantezi yapsınlar karşılıklı birbirlerine baksınlar onun yeri ayrı seksin yeri ayrı. Tek bir noktadan zevk almak sıkar. Tabi ayarı kaçırmamak gerekir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Hamile ise falan yapılabilir ama sonuçta evlisin yani bence eşle yapılır eş bo s altsın