10 aysesini kısmak zor gelir ama o kısık fısıltılar nefesler tenlerin dokunuşları hazzı katlar komşular duymasın ister çünkü o an sadece size ait ateşi biraz kontrol etmek tutkuyu daha da büyütür çıplak bedenler arasında yükselen o yangını herkes değil siz yaşarsınız.
32 Yorumla- 10 ay
Tecrübeye bak, nasıl betimlemis
- 10 ay
Nasıl betimlemişim:)))
En İyi Cevaplar
Dikkat edilmeli... Hem ben de sesimizin kimsenin duymasını istemem ki... Özelime niye insanları şahit edeyim? 😒 Şimdi burada gaza gelip, umrumda değil komşular demek bana hayal dünyası geliyor. Gerçi edep diye bir şey de var...
56 Yorumla- 10 ay
👏🏻👏🏻👏🏻
- 10 ay
Evli olarak mı yaptın bu yorumu?
- 10 ay
Tamam
10 ayAman ne olacak duysunlar insanlık hali 🤣🤣onlarda herşeye kulak vermesin sjsksk
53 Yorumla- 10 ay
Tavandan tıklatıyorlar sonra djjdjd
- 10 ay
İnsan bekler biraz 😂😂ayıp onların yaptığı
- 10 ay
Dimi en güzel yerinde tık tık ses duyunca insan kesiliyor djjd
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Kesinlikle edilmeli herkes senin geceni yaşamak zorunda değil sonuçta zevkin sınırı duvara dayandığında biraz ayarı kaçırmamak lazım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 10 ayedilir evet
00 Yorumla
10 ayEtmeye çalışıyorum ama çok başarılı olamıyorum... Henüz şikayet gelmedi sanırım herkes halinden memnun ;d
43 Yorumla- 10 ay
Şikayet nasıl edebilirler ki 😀
- 10 ay
Harbi mi
Gizli Üye(30-35)10 ayBence bağırarak değil de kısık sesle daha erotik oluyor veya kısık sesle konuşmalar nefes alış verişleri vs bazı kadınların sanki bir yerini cimcikliyormuş gibi bağırması bana numara yapıyor muş geliyor
30 Yorumla
10 ayYani evimde yaşananlar bilinsin istemem. Ayrıca insanları rahatsız etmek de istemem zaten ülkede yalıtım denen şeyden birhaber müteahhitler.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Onlar dikkat etmiyor biz de etmiyoruz.. ama kalabalık komşuluklarda akışına bırakılmamalı elbette... Komşuya değil de çoluğa çocuğa saygı gösterilmeli...
10 Yorumla
10 ayEğer onu düşünürsek ilişkiye odaklanamayız, hiç bir anlamı kalmaz. Akışına bırakmak lazım bence fazla da bağırmadan tabi 😄 Sanki kendileri yapmıyorlar 😜
11 Yorumla- 10 ay
Ben bi ara çok utanmıştım ses gitti ditmiştir diye 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
10 ayKendi evimizde de rahat edemeyeceksek nerede edelim?
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aybizim sesimizi neden başkaları duysun Allah aşkına? ilişki ikimizin arasında birbirimize çıkarıyoruz o sesleri. sesleri duyurupta komşuları olaya dahil ederek hep beraber sevişmeyelim bi zahmet.
20 YorumlaKapıya ''verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz'' tabelası asarım 😂
31 Yorumla- 10 ay
🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
10 ayEdeceksiniz arkadaşım. Sizin uçkurunuzun keyfinin gürültüsünü başka insanlar neden müzik gibi dinlemek zorunda olsun.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç önemsemem onlarda yapsınlar belki benim çıkardığım ses kocalarını gaza getirir onlar da eşlerini mutlu ederler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayO an hiç onu düşünecek durumda olmuyorum açıkçası. İçimden nasıl inlemek ne derece inlemek geliyorsa öyle.
00 Yorumla
10 ayKisitlayamam, pratik çozum uretebilirim sadece... Mesela tangasini agzina katabilirim sesinin desibelini dusurmede yardimci olur 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
10 ayDikkat Edilmeli tabi bizimkler yazlıkta kizi eve attim okar bagirdiki alttaki yeni evli abla naptin kiza bagirmaktan sesi kesildi dedi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayCanları cehenneme, gayet de tadını çıkarıyorum hiç yüzüm kızarmadan da yüzlerine bakıyorum üstelik bekarım eve attığım sevgilim
34 Yorumla- 10 ay
Off cok iyi
- 10 ay
Komşuları sevmiyormusun?
Cevap sahibi10 ay"Kendimi" çok seviyorum.
- 10 ay
Komsualrdan da isteyen cok a. a
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yani abartmamalı tabikide herşeyin kararında olanı iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 aybenim umrumda olmaz duyan duysun hatta zevke gelip onlarda yapsınlar ne var
44 Yorumla- 10 ay
Teyze yapmaaa
Cevap sahibi10 ay@HadiBurdanYak teyze derkenn:))
- 10 ay
45 ustu diyor yaş
Cevap sahibi10 ay@HadiBurdanYak sende inandın öylemi:))
Gizli Üye(30-35)10 ayDikkat ederim duvarlar incecik ztn olduğu gibi gider ses
43 Yorumla- 10 ay
İnleme o halde yoksa duyarlar
Cevap sahibi10 ay@Hassas_Dokunuşlar adam inletiyo napiyim
- 10 ay
Sen yinede elinle agzini kapat
10 ayValla ben balkon kapılarına terlik atmıştım delirdim artık 4. gecede
02 Yorumla- 10 ay
Ciddi mi
- 10 ay
Ohaa
Çıksınlar sessiz sakin bi yere bağıra çağıra çatlata patara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Yoo ne gerek var. Bir yerden sonra koro yaparsınız.
00 YorumlaUmursamamak lazım o an tadını çıkarmak lazım aninyasamak lazım çünkü ben öyle yapıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aslında dikkat edilmeli ama anın verdiği haz yüzünden dikkat etmiyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Keyfine bak zevki doruklarda yasa kendine eziyet etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Komşuların önünde de domaltır çakarım tüm mahalle görsün
00 YorumlaEvet bence edilmeli! Ama kıza laf geçiremezsin ki! 😂👌
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
10 ayKomşulardan da ses geliyor kasmaya gerek yok akışına bırakmak lazım. Rahat olmak gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayyok öyle çekinmek camları bile açıyorum köy evinde
00 Yorumla
10 ayEvet edilmeli türk aile toplumu bozulur yoksa aman diyim, kavga edebilirsiniz ses gitse sorun olmaz izin vermeyeceğiz türk toplum aile yapısı zımbırtısının bozmanızı (!)
00 YorumlaHiç kendimizi kasmıyoruz duyacak ya da rahatsız olacak diye, sonuçta herkes yapıyo dimi
O yüzden akışına bırakıyoruz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAkışına bırakılmalı
70 YorumlaO anın zevkine bırakırım olayı komşular sesimizi dinlemek yerine başka şeylerle meşgul olsunlar
00 Yorumla
10 ayAkışına bırakmalı, onlar farklı bir şey mi yapıyor sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Elinden geldiğince evet
21 Yorumla- 10 ay
@dilek4134 tabiki dikkat edilmeli böyle şeylere ama ufak kısık seslerler hafif inlemeler nefes nefese iyi oluyor daha erotik
10 ayBen özellikle gitsin istiyorum
10 YorumlaAkışa bırakan araya üçüncü de alır
10 Yorumla
10 ayBir zahmet edilsin ya , Allah rizasi icin..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
10 ayVaroş değilim yani medeniyet lazm
10 Yorumla Pek sallamıyorum ben babe
12 Yorumla- 10 ay
Ukranya tarzı takılıyorum diyorsun yani 😊
- 10 ay
Neden?
- Cinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı.
10 ayTabiki dikkat edilmeli
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayGerek yok. Sessiz olmaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
10 ayCümle alem duysun ne olacak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayBen dikkat etmiyorum hiç
00 Yorumla bi zahmet. canlari cekmesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
10 ayEdillrde çokta tutmayız kendimizi.🤭
00 Yorumla Komşular umrumda olmaz
00 Yorumla
10 ayEdilmeli apartmansa şayet
00 Yorumla
10 ayEvet, sizin özeliniz olduğuna göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayO zevkte hiçte dikkat etmem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayMüzik sesi açmak iyidir
00 Yorumla Yani evet tabikide ayıp denen bir şey var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Bir insan eşşek değilse dikkat etmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sıkıntı yok evde ses yalıtımı var
00 YorumlaEdilmesi daha iyi olur
00 Yorumla
10 ayEn güzeli sessiz sakin hatta dağ evinde.
00 Yorumla
10 ayİlla ses mi çıkıyor?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Benim komşudan hep ses geliyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Akışına bitiyor insan
00 YorumlaSes yalıtımı yoksa dikkat edilmelidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Umrumda olmazlar
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar