Yoksa ben ölü gibi sevişemem inlemeler çığlıklar birbirine karışmalıdır mı dersiniz?

Yoksa ben ölü gibi sevişemem inlemeler çığlıklar birbirine karışmalıdır mı dersiniz?

Cinsel ilişki esnasında sessizlik veya konuşma tercihi kişiden kişiye farklılık gösterir. Her bireyin tercihleri, rahatlık seviyesi ve iletişim tarzı farklı olabilir. Önemli olan, partnerinizle açık iletişim kurmanız ve birlikte rıza içinde hareket etmenizdir. Bazı insanlar sessizlikten hoşlanabilir ve sessiz bir ortamda yoğunlaşmayı tercih ederken, diğerleri iletişim ve sesli ifadelerden hoşlanabilir. Cinsel ilişki sırasında ses çıkarmak, sözcüklerle ifade etmek, inlemek veya konuşmak, kişinin cinsel deneyimi ve zevkini artırabilir. Önemli olan, partnerinizle önceden konuşmak, birbirinizin tercihlerini anlamak ve her iki tarafın da rahat hissettiği bir iletişim tarzını belirlemektir. Eğer sessizlik veya konuşma konusunda her iki taraf da rahatsızlık hissetmiyorsa ve karşılıklı olarak zevk alıyorsanız, bu sizin ve partnerinizin tercihine bağlıdır. İletişim, rıza ve partnerinizle açık bir şekilde konuşmak, cinsel deneyiminizi geliştirmek ve karşılıklı tatmini sağlamak için önemlidir. Her iki tarafın da tercihlerini ve sınırlarını anlamak ve saygı göstermek, sağlıklı bir cinsel ilişki için önemlidir.
Tabi ki sessizlik isteyen kişiler de vardır ve olacaktır ama cinsel iliski denildiğinde en önemli konulardan bir tanesi de sestir.
Bu sadece konuşmada bile tahrik ediciliği etkilerken sevişme anlarında inleme ile çok daha fazla önem kazanır. Hatta kişilerin orgazm noktasına kadar gitmesinde epey etkilidir.
Hatta o kadar etkili ki, hoşlanılan bir ses kişiyi aşırı yükseltirken, beğenilmeyen veya rahatsız edici bir ses kişiyi sevişmeden uzaklaştırabilir. O yüzden çoğunluğun tercihi sesin duyulması olur.
Bizim inlemeli sesler yeter :D
Film mi izliyoz film mi çeviriyoz. Ne sessizliği?🙄😂
Di mi 😋
Teşekkürler 😇
Cevap
6Cevap
Sevdiceğimin inleme sesi olsun. Çok güzel yaaa desin
Cinsellikte konuşmalar , çığlıklar sesler, ilişkiye heyecan katar ve şevkin ve arzunun artmasına sebep olur oyuzden sessiz ve haraketsiz bir cinsellik tutkudan uzak sıradan bir ilişkiye dönüşür , kalp ❤️ atıyor zaten önemli olan ritmini değiştirebilmektir 😂😂
Hamama giren terler derler 😂 bizim bir akraba vardı böyle sıcak bir günde ilişkiye girmiş kadın geliyor sanmış 🤣 meğer adam gidiyormuş 😂 dağ gibi adamı pattan gitti 😂 rahmetli karı kızın üstünde dirift atmayı severdi 😂
İşte napıcan takdiri ilahi 😂 bugün varız yarın yokuz 😂 ahhh ahhh rahmetli karı kıza efor sarfetmeyi severdi 😂
Öldurmeyen acı insanı güçlendirir derler küçük bey 😂
Ok 😂
Konusmada olmali argoda olmali yerinde sertlikde olmali inlemede olmali sessiz sanki jinekoloji muaynesi gibi olur ne o oyle kadinda erkek de kendini kasmamali seksi yarisi zevk yarisi bir parca acidir
Saol dostum
bi yandan böğürüp bi yandan da öyle sert vurmalı ki zelzele olup apartmanın kolonlarını çatlatmalı
Sessizlik olmaz çat pat küt küt bağırma çağırma olmalı
ilişki esnasında hisleri ve tutkuyu arttıran şey duyudur dokunma hissetme görme koklama buna ek olarak da duyma işitme tabiki daha çok zevki arttıracaktır sessizlik bence doğru değildir
Sessiz olursa hiç bı anlamı kalmaz bence şahsen ben karşımdaki kişinin inlemelerinden falan da etkilenirim o yüzden sessiz olmamali
Ses olmalı!! bende yüksek oluyor, televizyon sesini açıyorum komşular rahatsız olmasın diye.
Sessiz kalabilen de ne bileyim..
Sesizlik bana göre değil, ses olmalı zevk inlemeleri odayı sarmalı
Evet