Çığlık atılmayan şaplak sesleri olmayan seks seks midir sizce?

Çığlık atılmayan şaplak sesleri olmayan seks seks midir sizce?

Bizim yeni üç beş aydır evlenen yan komşumuz var. Gece onda başlıyor mesaileri bazende sabah sekizde hiç takmıyorlar ya da yalıtımın olmadığının farkında değiller. Kadının bağıramsina ben uykudan uyanıyorum deyim 😃
Aynen ya belli bir şeyden sonra can sıkıcı oluyor artık da ayıp olmasın diye de bir şey diyemiyoruz 😂
Yan tarafımizda hemen illaki anlarda arada sırada denk geliyoruz utanmasınlar diye 😃
Her ne olursa olsun her ne yaşanıyor olursa olsun başkasını rahatsız etmeyecek bu kadar olursa her şey olur isterse olur ister hareket olur başkasını rahatsız etmemek suretiyle soruya Gelecek olursak Ses tabii ki çok harika bir fantezi arıya katar
İnim inim inlemeler ile dolmalı :D
Çığlık mığlık atamam illa ses olsun istyorsa ekonomiden psikolojiden konuşalım seviştiğimize deysin
Öyle bağrttırılmaz böyle bağırtılır hjk
Altının ogünkü onsuna bakmadan olmaz o iş zaten
Altının kaderi bu
3ay faizsizi yapıştırdım tek atarım kenara
10bin ya 3aylık önceden 6ay veriyordu düşürmüşler
İşte üstüne 9bin ekleyip tam alacaz napak damlaya damlaya göl olsun bizimkide
Hani nerde
25 bin veren bile varmış bak yeni müşterilere :)
www.hangikredi.com/.../36-ay-50000-tl-kredi
Onlar var bende kullandım ama Akbank yok ona bi el atayım fazla altın göz çıkartmaz hjk
😀 öyle ateşlenmez ama böyle kaynatılır
😂😂😂😂😂😂😂😂
Ekonomiden konuş adamın s... Hemen yok olsun
Cevap
21Cevap
Sessiz sinema mı oynayacağız?
Sessiz oda olmaz, ses çıkarttıramayan erkek olur.
Bu biraz afaki ve fantezi. Herkes alt kat üst kat komşulu yerlerde yaşıyor. Bu seslerin olması için ortam da olması gerek 😄
Valla komşu yoksa ya da ev yalıtımlıysa veya duyarlarsa duysunlar deniyorsa her istenilen yapılabilir tabi 😄
Sessiz olduktan sonra bir anlamı yok seksin.. O sesler ve inlemeler kaplamalı, sadece odayı değil evi.
Merhaba,
Ses sevmiyorum, çok sesli sevmiyorum, aşkımın ya da benim sesimi duymasınlar, rahatsız olur ve kıskanırım!
Şaplak da sevmiyorum, can yakmayı sevmiyorum!
Vurmalı kırmalı sevmiyorum!
Sessiz olabilir, az sesli, inlemek ve inletmek güzeldir ama acıdan değil, zevkten, mutluluktan, huzurdan! 😅
Ben yemek yerken meyve yerken bile inlerim! 😅
Yemek yemek bile zevk veriyor! 😅
Örneğin dut yerken! 😅
Komşu olmasa ben binayı yıkarım. Hayalim bu onunla balayında bağırabileceğim bir yer seçmesi müstakil falan
Sessiz seks mi olur, uygun ortam ve sartlar olursa tutamam kendinimi inler ciglik atarim.
Ozellikle orgazm aninda partnerimin agzimi kapatmasi lazim, o zevkle ciglik atarim mutlaka
Sessizlik olunca karşımdaki zevk almıyor gibi düşünürüm alsa dahi inlemediği için öyle gelir bana o yüzden iki taraf da zevkle inlemeli.
Sen. peki
Ben inlemeden duramam ki
O zaman sevgilin bayağı bir zorlanıyordu sana seni kontrol etmekten evli misin Sevgilinle mi birlikte oluyorsun
Sevgilimle birlikte oluyorum
Mesela hiçbir otele gittiğinizde resepsiyondan yan odalardan sizin için şikayet gelmiş mi sessiz olunur musunuz çok ses yapıyorlar diye
Yani ben inlememi durduramayacağımı bildiğim için daha çok tenha yerlerde yapıyoruz ama otelin birine gittiğimizde gece çok ses çıkardığım için sabah yan odadakilerin yüzüme tip tip baktıklarını görmüştüm.
Birlikte mi yaşıyorsunuz peki ayrı ayrı mı yaşıyorsunuz ve Ne kadar süredir sevgilisiniz
Birlikte değiliz, iki senedir sevgiliyiz.
Açık alanda yakalanma tehlikesi yaşamıyorsunuz ya ben çok korkuyorum Hani böyle irisi gizli çekim yapar falan gibisinden Hani nasıl yapabiliyorsunuz Hani açık alan derken sen nerede yaşıyorsunuz ve Hani atıyorum Şehir olarak İstanbul'da mısınız ya da İstanbul 'daysanız Mesela nerede yapıyorsunuz hani
İzlemeye mi geleceksin:D
Gerek yok sevgilim var izlemem için yetiyor
Şaka yapıyordum sadece yanlış anlama beni, public yapıyoruz ayrıca korku heyecanı daha da arttırıyor zevki de öyle.
Ya biz de fantezi götürsene publicci yapıyoruz daha başka fantezileri yapıyoruz mesela ama ne bileyim çok riskli yani biz genelde evlere falan gidiyoruz evde yapıyoruz hani ama ve İstanbul 'daysanız mesela hani izlemeye geleceğim dedim merak ediyorum Hani İstanbul'da öyle tenha yer var mı Hani artı söylesen de gelemem zaten arabam yok yani
Beraber inlesek ya🙈😂🙃
@DoganBey45 tabi ki ne tarafa inliyoruz
Seks yaparken sessiz kalınıyorsa orada bir sorun vardır zaten.
Ya acı ya da zevk hissedilir en azından. O kadar mı küçük ya da otoban olmuş da hiçbir şey hissetmiyor diye düşünmeye sebep olur.
@cutygirls Yani sinirlenmek değil de affedersin hayat kadını ile birlikte olduğumu düşünürdüm. Zevk almıyor mu görev icabı mı birlikte oluyor gibi düşünceler sarardı beynimi
@cutygirls ilk ilişkisinde kucağımda deli gibi zıplayan kız da gördüm, bdsm yapmak isteyen de :)
@cutygirls seni bekliyorum 😊
Eğer misafir evindeyse sessiz, kendi rahat alanında evinde ise ses doldurmalıdır 😂
Odayı aşk sözcükleri doldurmalı en çok. Ne yaparsan yap aşk ile yap.
Sessiz sinema fantezisi yapılmıyorsa sessizliğe gerek yok
Seks profları konuşmuş bize bişey demek düşmez 😂
Yok yok 😂
Belli pozisyonlarda ki hızlanmalarla birlikte çıkan vuruş sesleriyle birlikte partnerimin sesleri hoşuma gider, özellikle reverse cowgirl pozisyonu :)
Çok abartı ses de itici aşırı sessizlikte yolunda mı her şey diye düşündürüyor , tuhaf geliyor:) ortası makbul..
💯
İnsanları, komşuları rahatsiz etmeyecek kadar olabilir
Çok abartı sevmiyorum ben ya bazen sessiz bazen sesli.. özellikle vücut vücuda oluşan sesler tahrik ediyor
Sessizlik ile yapılan cinsel ilişki de heyecan yoktur.
sessiz bir ortam arasaydım gider yalnız başıma takılırdım :D
bu yazan kızlar bu kadar abazaysa ahlak timsali takılanlar kim abi herkes sapık demekki
çocuğunun olup olmamasına göre değisen durum
İki tarafta sessiz olmamalı ortalık inlemeli 🤣
Ya hep ya hiç 🤣
Hic yapmadim abi bilmiyorum
Kurbağa modunda olmaz
Ac sok 10 dakika sonra lavaboya git bosal. Modu ne sesi olucak öyle ilişkide , bunu ancak asagida sitenin yarısı ile yatan çeşitli yrak gören kisiler cevaplaya bilir. Bizim hayatimiza eşimiz dışında giren olmadi,,
İnim. inim inletmeli 😀
komşumun esneme sesini duyuyorum yukardan
yok😂😂gerçekten ağzını yaya yaya esniyor. karısıyla fısıldıyor konuşmalarını dikkatli dinlersem duyarım ama dinlemiyorum. bizim ev eski bina. yeniler belki bi nebze
Ne sevişmesi biz bisanma derdindeyiz😏
kisilik. bozukigu var annesi serefsiz senelerce suçlamak cocukar siddet ortalık berbat
Amin. onu sehir dışına çalışmaya yollamaya gördüm çıkış yolunu. sora zamanlarda boşarım elim para görsün azcik
İnleyen nağmeler ruhu sarmalı
Sesler komsuya gitmeli
dusununce sessiz sessiz bi manasi yok sanki
Tüm binayı toplamalı ne oluyor diye sjsjsjsj
Sesler yapmacık değilse olmalı
Sesler odada değil, tüm evde yankılanmalı
Kssinlikle ses olmalı ya sessiz sinemamı bu ki
sesler odayı doldurmalı.
Sesler odayı doldurmalı
Sesler odayı değil tüm evi doldurmalı
İki taraf da sesli olmalı 🫠
Outdoor yapcaksin. komsular problem:)