11 aySeks kimsenin kimseye bir borcu değildir. Seks birbirleriyle kendi dinamikleri doğrultusuna arzuları kesişen iki kişinin rızaya dayalı birbirleriyle en yüksek perdede eylemsel ve ruhsal olarak buluşmasıdır. Dolayısıyla herkes kendi arzusundan, isteğinden, tatmin eşiğinden sorumludur. Eğer bu duygusal ve davranışsal eylemi; taraflardan birinin kendisini diğerine göre daha az aksiyon alma konforuna doğal sahiplik hakkıyla konumlandırıp tatmin edilmesi gereken üst kişilik olarak nitelemesi ve sorumluluğu partnerine yıkması bir beklenti eşiği doğurur. Bu eşik de kaçınılmaz olarak yine kişinin kendisinde bir direnç oluşturur. Yani kişi kendisini kendi eliyle yarattığı bir zihnin bariyerine hapsetmiş olur. Bu halde partnere yüklenmiş sorumluluk bu duygusal ve davranıssal yoğunlaşmada partneri bir kendini ispat stresine sokar. Sonuç olarak ne üzerine sorumluluk yüklenip kendini ispat stresi taşıyan taraf anın tadını çıkarabilir ne de yarattığı beklenti ve doğal getirisi olan dirençle diğer taraf. Oysa herkes içinde bulundukları arzu ve sevgi yoğunluğunun akışına teslim olup anın tadını çıkarma serbestliğini kendine tanıma iyiliği yapsa ne bu sorunlar ortaya çıkacak ne bu soruna dair sorular
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayHayır bu bencillik olur. Kadın adamı düşünerek davranirken adamda kadını düşünüp önce kadını doyurup orgazm edip sonrada kendi boşalır rahatlar zaten kadını düşünürse ve kadında düşünceli biriyse kadın orgazm olduktan sonra adamın boşalıp onunda rahatlaması için yardımcı olmaya çalışır başka bencil kadın olsa doydum banane der ama anlayışlı kadın soyup seks istemediği halde sırf adamda rahatlasın diye ekstra uğraşıp yardım eder
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
11 ayBenim için önce partnerimin tatmin olması yüzündeki ifadeden gözlerinden anlıyorum. Partnerim tatmin olmazsa bende tatmin olamam. Partnerim tatmin olur ve mutlu olursa ben çok yükseliyorum hazdan bulutların üstünde gibi oluyorum. Çok zevk alıyorum. Birlikte tatmin olmak.
00 Yorumla
11 aycinsel ilişkide herkes kendi hazından sorumludur ama gerçek tutku karşılıklı istekle başlar senin arzun onun isteğiyle beslenir birlikte yükselir bedenleriniz konuşur dudaklar birbirini arar eller keşfeder tenler titrer doğal ve gerçek bir yakınlık oluşur kadın olarak sen ne istediğini bilirsin korkmazsın arzunu cesurca ifade edersin o da seni hisseder onun dokunuşları seni ateşe verir senin zevkin onun tutkusu arasında bir dans başlar nefesler hızlanır kalpler birbirine yakın atar o an sadece sen ve o varsınız şehvetle dolu o an gerçekçi ve derin bir haz yaşanır ikiniz de kendi tatmininizin farkındasınız ama birbirinizden aldığınız haz daha da büyür o an her şey doğal, gerçekçi ve ateşlidir bu yüzden cinsellik sadece bireysel değil karşılıklı bir yolculuktur herkes kendi zevkinden sorumludur ama o zevki paylaşmak, beslemek ve büyütmek en büyük hazdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsel ilişkide her iki taraf da partnerinin tatmininden sorumludur. Kendi tatminini düşünen bencildir. Herkes partnerini memnun ederse iki taraf da memnun olur.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
11 ayBence öyle kimse karşındakini düşünmüyor
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
11 ayHerkes kendini tatmin ederse ilişkiye girmenin anlamı olmaz ponçiğim 🙃
Önemli olan partnerini tatmin etmektir
00 Yorumla Hayır tabii ki ben biraz geç boşalıyorum bir de ilişkiye girerken bir şeyler daha içiyorum bu sefer ilk posta yalansız abartısız en az 1.5 saat sürüyor ve hiç durmadan yapıyorum yaparken partnerim bağırip kızıp yavaş olmamı istese de onunda çok hoşuna giden bir ilişki yaşıyoruz ve ben bu kadar geç boşalınca hatun ister istemez 1-2 kere boşalıyor ve ikimizde mutlu oluyoruz. Ama önce erkek boşaldığı zamanlar sorun olabilir
10 Yorumla
11 ayöyle bişey mümkün değil zevk veremiyorsa tatmin edemiyorsa karşı taraf bı iki kere tolerans gösterir en sonunda şutlar
50 YorumlaAdı üstünde ilişki. Tdk'ye göre "Kişiler, nesneler, olaylar ya da kavramlar aradinda kurulan bağ, etkileşim veya bağlantı." Sadece kendin den sorumlu hissediyorsa otursun kendisi ile oynassin
00 YorumlaHayatta birçok konuda deneme-yanılma yöntemiyle iyi sonuçlar çıkmaz her zaman. En iyi sonucu almak için doğru olan ve yöntemleri bilmek gerek. Sonuçta herkes için iyi sonuçlara ulaşılabilsin yani
00 Yorumla
11 ayHayır öyle olsaydı herkes kendiyle birşeyler yaşardı.
Birbirini düşünerek çaba ile yaşanır.50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Bence evet , herkes önce kendi zevkinden sorumlu ama iyi bi sevişme karşılıklı akışla olur sadece almak değil vermek de zevkli olmalı yoksa biri doyar biri aç kalır.
10 Yorumla
11 ayPartnerim orgazm olmuyorsa dilimi de penisimi de keser atarım
11 Yorumla- 11 ay
Vuuuuu 🙈
s 11 ayHayır karşıdakini tatminden sorumludur. o kadar emek veriyoruz ayıp insan sırtını dönüp uyur mu jsjsj
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayaslında herkes partnerinin orgazmından sorumludur, tam karşılıklı olmasada bu iş, eminim karşısındakinin orgazmının sorumluluğunu alsa cinsel hayatları harika olurdu..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 aySeks cift olarak yapılan aktivite olduğu için karşılıklı sorumluluk vardır tatmin olmada ve orgazm da yatakda sekste egoist narsist olmayacak sın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir iki tarafta birbirini bosaltmadan sorumlu ilişki iki kişiliktir biri bosalip diğeri bosalmiyorsa diğer partner bosalana kadar devam ettirmelidir
00 YorumlaHayır ben prensimin de her anlamda tatmin olmasını isterim
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. herkesin tuttuğu kendine :) deyince bütün erkekler elindeki nesneyi yere atar. bizimki sizin olsun yeter ki kırmayın bozmayın oyuncağımızı
00 Yorumla
11 ayErkek dedigin hem kadınına hükmedecek hem de knu tatmin edecek. Zaten tatmin olan kadın erkeğe itaat edip onu tatmin de eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
11 ayKesnlikle hayır erkek patnerini iyice mutlu etmekle sorumludur yoksa olacaklara ben karışmam:)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İmece usulu ya birbirine yardimci olunmali😅 bencillik olmamali
01 Yorumla- 11 ay
Haha 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
11 ayBiraz öyle ama karşı tarafta beni memnun etmeye uğraşmalı diye düşünüyorum pardonda zahmet edip o kadar dimi yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayErkek kişisi kadının tatmininden kadınlar da ilk önce kendi tatmininden sonra erkeğin tatmininden sorumlu olsun.
33 Yorumla- 11 ay
olması gereken de bu zaten
Cevap sahibi11 ay@sendeistersennn her zaman ilk kadın
- 11 ay
Kesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
11 ayHayır, kimse kendi tatmininden sorumlu değildir fjdn
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Herkes parterinden sorumlu jfjfj elbette yönlendirme yapmaktan kişinin kendisi sorumlu
10 Yorumlaerken boşalan erkek argümanı gibi geldi.
erkek girip çıkarak tatmin oluyo tamam da 3 dkda boşalıyorsa kadın nasıl kendi tatmininden sorumlu
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHayır tabikide partnerinş tatmin etmek partnerin görevidir
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayo ne demek yaa iki kişi arasında gelişen olayda herkes kendinden sorumlu nasıl olunuyor acabaa?
20 Yorumla
11 ayTatmin etmeden tatmin olmam
Öncelik kadinindir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hayir birbirlerinide tahmin etmeleri gerek yoksa zevk olmaz ki İstanbul'da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
11 ayHayır evlilikte eşini de memnun etme görevi vardır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
11 ayTabi canım. Aynen de öyledir. Önce can sonra Canan diye boşa dememişler değil mi?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayBencillik olmadan olan ilişki her zaman tadındadır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Asla kadın kendi tatmininden sorumludur erkek ise kadınını tatmin etmekten sorumludur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEğer ben koynumdakini tatmin edemezsem ben benim mınoyum !
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKendi tatminimle yetinsem kadına ne ihtiyaç duyayım
00 YorumlaBence baskın bir erkek önce kadinini tatmin eder sonra kadını kendisini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
11 ayHayır bu bencillik olur
30 Yorumla
11 ayBence herkes karşısındakinin tatmininden sorumlu
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
11 ayHayır be
Ben eşimi boşaltmak için çabalarım10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadının tatmin olmadığı bir ilişkiden zevk almam.
10 YorumlaHayır karşılıklı olmalı
10 Yorumla
11 ayO zaman karşılıklı mastürbasyon yapsınlar 😆
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bencillik olur öylesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayHayır tabi erkek kadını boşaltmaşı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
11 aySanırım olay oraya gidiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHayır tabii ki. Benim ex tatmin etmeyeceksen tahrik de etmeyeceksin derdi 😅😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Bencilce ama galiba öyle
00 Yorumla
11 ayHem erkek hemde bayanda dorumlu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bencillik olurdu. Her iki taraf için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
11 ayBem ortak çalışmayı seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır çiftler birbirinden mesuldur.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayHerkes tuttuğu kendine gibi bişey olmuş bu🤣
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. önce partner sonra kişisel tatmin
00 YorumlaKarşılıklı
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayHayır degildir bencil olmamak lazım 😂😂
00 Yorumla
11 ayHayır, erkek sorumlu 🤣🤣🤣
23 Yorumla- 11 ay
Erkek kişisi kadının tatmininden kadınlar da ilk önce kendi tatmininden sonra erkeğin tatmininden sorumlu olsun.
- 11 ay
@sendeistersennn tamam olsun bakalım
- 11 ay
olsun mu :)
11 ayBilmiyorum
10 Yorumla
11 ayhayır
10 Yorumla
11 ayHayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
11 aytam tersi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. hayır tabikide
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat