Cinsel Yaşam İlk geceden sonra vücutta morluklar olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Çok morluk oluyor mu insan utanır dışarı çıkmaya 🤭 İlk geceden sonra vücutta morluklar olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu partnerine bağlı. Ben 20 yılda hiç morartmadım. Alt tarafı sevişeceksiniz. Savaşmayacaksınız. Neden morarmış seni. 0 4 Yorumla Soran 10 ay Ben morarmadım soruyorum boyun falan şey yapılırsa morarmaz mı Yorumla Rakine 10 ay Tutup da koparır gibi somurursa morarır tabi de, ben de diyorum ki, neden böyle bir şey yapsın? Yapmazsa morarma. Yorumla Soran 10 ay İlk gecenin verdiği şevk tutku falan hani kadının canı acır erkeği sıkar morartırsa 😀 Yorumla Rakine 10 ay Bakıyorum pek heveslisin morartmaya. Ama daha çok erkekler kadınları morarmış. Özellikle derinin ince ve hassas olduğu bölgelerden. Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bak bak bak ilk geceyi atlatti birde morluk pesinde 0 2 Yorumla Soran 10 ay Yaşamadım olur mu dedim Yorumla nomorebets35 10 ay Yaşamadığın belli merak etme Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Sevişecek misiniz yoksa birbirinizi mi döveceksiniz 0 2 Yorumla Soran 10 ay Emerken olmaz mı Yorumla bluezcn 10 ay Olur olur, işin gırgırındayım ben 🙂 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karşındaki insanca yaklaşırsa olmaz morluk olacak seviyede canice davranandan zaten koca olmaz. 0 2 Yorumla Soran 10 ay Canilikten değil emme vs tarzı şeylerde olur diye tahmin ettim Yorumla Hipnotix 10 ay emmeyle yalamayla morarma olmaz ısırırsa olur Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seviştiğinizi kimse bilmeyecek mi sanki :D Ne var utanacak :D 0 2 Yorumla Soran 10 ay Ama çok ayıp 🫢 Yorumla Jagras 10 ay 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
thepesimist Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Boynunu emip vakumlamadığı sürece pek bir şey olmaz. 😌 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yok yahu sonraları olur ama fondöten kullanman gerekebilir 0 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Emerse ısırırsa tokatlarsa sert yaparsa morarır 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Evet kafes dövüşüne çıkıp birbirinizi sopayla dövüyorsunuz 0 0 Yorumla
guidinggoddessagency Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% 10 ay Profesyoneller görünmeyen yerlerde bırakır o morlukları.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Kiminle seks yaptın sen boğa mı 4 2 Yorumla Soran 10 ay Yapmadımmm olur mu diye soruyorum emerse falan hani Yorumla Cevap sahibi 10 ay Olur Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 10 ay Odunla dovecekse olur 0 2 Yorumla Soran 10 ay Vakum gibi emerse de olur bence Yorumla GereksizYorumlar 10 ay Vak vak ummmmmm Yorumla
PERIII144 Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 10 ay Bunu neden anlatıyorsun bize 0 1 Yorumla Soran 10 ay Anlatmadım sordum Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Partnere bağlı ama ben ona dikkat ederim 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. siz güreşle karıştırıyorsunuz herhalde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Olur tabi ben 1 hafta çıkamadım 5 4 Yorumla AtaslıErkek 10 ay ne morluğu? Yorumla Soran 10 ay Emerek mi yaptı Yorumla Cemdendeniz 10 ay Hayır ıssırarak ve tokatlayarak olur sertçe kütür kütür yaparken Yorumla Cevap sahibi 10 ay Evet Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Morluk niye kanka 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olmamalı 0 0 Yorumla
AtaslıErkek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 10 ay ne morluğu? 0 3 Yorumla Soran 10 ay Emme morluğu Yorumla AtaslıErkek 10 ay o kadar oluyor mu ya Yorumla AtaslıErkek 10 ay sen kapalısın bence 😆🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bu partnerine bağlı. Ben 20 yılda hiç morartmadım. Alt tarafı sevişeceksiniz. Savaşmayacaksınız. Neden morarmış seni.
Ben morarmadım soruyorum boyun falan şey yapılırsa morarmaz mı
Tutup da koparır gibi somurursa morarır tabi de, ben de diyorum ki, neden böyle bir şey yapsın? Yapmazsa morarma.
İlk gecenin verdiği şevk tutku falan hani kadının canı acır erkeği sıkar morartırsa 😀
Bakıyorum pek heveslisin morartmaya. Ama daha çok erkekler kadınları morarmış. Özellikle derinin ince ve hassas olduğu bölgelerden.
Bak bak bak ilk geceyi atlatti birde morluk pesinde
Yaşamadım olur mu dedim
Yaşamadığın belli merak etme
Sevişecek misiniz yoksa birbirinizi mi döveceksiniz
Emerken olmaz mı
Olur olur, işin gırgırındayım ben 🙂
Karşındaki insanca yaklaşırsa olmaz morluk olacak seviyede canice davranandan zaten koca olmaz.
Canilikten değil emme vs tarzı şeylerde olur diye tahmin ettim
emmeyle yalamayla morarma olmaz ısırırsa olur
Seviştiğinizi kimse bilmeyecek mi sanki :D Ne var utanacak :D
Ama çok ayıp 🫢
🤣🤣🤣🤣
Boynunu emip vakumlamadığı sürece pek bir şey olmaz. 😌
Yok yahu sonraları olur ama fondöten kullanman gerekebilir
Emerse ısırırsa tokatlarsa sert yaparsa morarır
Evet kafes dövüşüne çıkıp birbirinizi sopayla dövüyorsunuz
Profesyoneller görünmeyen yerlerde bırakır o morlukları..
Kiminle seks yaptın sen boğa mı
Yapmadımmm olur mu diye soruyorum emerse falan hani
Olur
Odunla dovecekse olur
Vakum gibi emerse de olur bence
Vak vak ummmmmm
Bunu neden anlatıyorsun bize
Anlatmadım sordum
Partnere bağlı ama ben ona dikkat ederim
Ne alaka kavramı ediyorlar mk
siz güreşle karıştırıyorsunuz herhalde
Olur tabi ben 1 hafta çıkamadım