Darlıktan dolayı çok fazla acı çektim pek fazla zevk alamadım. Ama delik bir türlü genişlemiyor sanki git gide daha da fazla daralıyor gibi. (İçimde 5 saat de kalsa ve 5 saniye çıkarsa tekrar sokarken inanılmaz derecede canım yanıyor) normal mi bu durum. Her kadının ilk deneyiminde bu var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sanırsam ilk ilişkini yaşaması ve ilk ilişki diğer ilişkilerden biraz daha özel olması lazım Hani ön sevişmeye Mümkün oldukça uzun Tutması lazım Hani eğer birlikte olduğun erkeğin penisini Normalden daha kalınsa Hani senin kontrolünde daha fazla senin kontrolünde olması lazım Hani kalın olduğu için köküne kadar değil hani senin Alabildiğin kadarında yapıp yeterli olmayı bilmesi ve sabırlı olması gerekir senin ilk olduğun için yeterince iyi bir oralı yapıp iyice seni sulandırması lazım sanırsam biraz aceleci davranmış
02 Yorumla- 1 yıl
4 kere hani yazmışsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
1 yılUzun bir ön sevişme şart zamanla alışırsın sorun olmaz endişe etme. Ayrıca dar olduğu için yavaş olmak iyidir
05 Yorumla
Soran1 yılYavaş davranıyor ama içime girdikten bir müddet sonra hızlanmaya başlıyor max 1 2 dakika sürüyor boşalıyor
Soran1 yılUzun soluklu bir seks olmadı yani kısa oldu hep
- 1 yıl
Yani şimdi böyle bir şey diyemem biraz daha detaylı anlatman lazım her şeyi. Bu arada ben bir şey yaşamadım fakat bilgim çok 😹
Soran1 yılDetaylı anlatabileceğim bir şey yok aslında. İlk ilişkimi yaşadım canım çok acıdı acıdığı içinde kendimi geri attım ve o da sokmaya çalıştı. İnanılmaz derecede darım. Zaten ilk denediğimizde sadece ucu girdi canım çok acıyor diye bıraktık sonrasında biraz dinlenip öyle devam ettik. Devam ettiğimizde de dediğim gibi uzun sürmedi hemen boşaldı ben ne olduğunu hiç anlamadım.
- 1 yıl
Şimdi öncelikle uzun sevişme cidden uzun olmalı ve yavaşca girilmeli. Önce uç sonra biraz daha ve biraz daha olmalı. Girilmediği yerde zorlanmamalı yoksa canın acır zaten. Giremeyince sevişmeye devam edilmeli acelesi yok sonuçta bu işin sonra sen daha da rahatlayınca tekrar denenmeli. Veya parmak ile bir şeyler yapılmalı. Kısa boşalması normal olabilir ilk ilişki de zamanla oturacaktır fakat devamını getirebilirse iyi olur. Yoksa hiç zevk alamayabilirsin bunu da zamanla çözersiniz gerçi. İnternetten videolar da izleyebilirsiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılİlk ilişkide olur bu daha sonralarinkinde giderek acisi dine dine gider böylece sonunda acı yerine haz alır zevk alir
00 Yorumla Kayganlaştırıcı kullansanıza o zaman daha az canın acır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Fazla mı kasıyorsun kendini? Ön sevisme var mi? Hazırlanabiliyor musun fiziksel olarka
00 Yorumla
1 yılDeneyimsiz olunca böyle oluyor
00 Yorumla
1 yılZamanla alışır.
İlk başlarda böyle olur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır bende ilkinde bile aşırı acı olmadı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeklerin hayalı kocan çoşmuştur
08 Yorumla
Soran1 yılCidden mi? Tam anlamıyla kendini içimde tutamadı girmedi tam girdi dedik bu sefer ben kendimi geriye attım falan çok uğraştırdı. Onun açısından çok zevk almış mıdır?
Cevap sahibi1 yılSen alıs biraz bölme seksi hem dar da olursa zevkten ölür
Soran1 yılCanım acıdığından dolayı kendimi geriye atıyorum bu elimde olan bir şey değil. O da içime sokmaya uğraşıyor soktuktan max 1 2 dakika sonra boşalıyor. Bende açıkçası bu durumu dar olmasından kaynaklı zevk alışına bağladım ama ona hiç soramadım.
Cevap sahibi1 yılÇok erken boşalmış 1-2 dk ne
Cevap sahibi1 yılKaç kez yaptınız hiç alışamadın mı
Soran1 yılİşte bilmiyorum benim ilk ilişkim olduğu için normal mi bu durum bir bilgim yok. Darlığından kaynaklı mı yaşandı bu durum onu düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılÖzelden konuuşsak mı böyle biraz
Cevap sahibi1 yılorada mısın
Gizli Üye(30-35)1 yılbenimkide çok acıyor yalnız değilsin
00 Yorumla
1 yılSevgili eş?
08 Yorumla
Soran1 yılSevgili
- 1 yıl
Bakirelik sorun değil sanırım artık
Soran1 yılBirlikte bir gelecek düşündüğüm insanla yaşadım bir sakıncası mı var?
- 1 yıl
burada çok karşılaşıyorum ilerd pişman olan ilerde çok sevdiğim aşık olduğun kişi red edebilir kendisinden başka biriyle olduğun için
Soran1 yılSeven insan her halde her koşulda kabul eder. Etmeyen birine de aşık olmam
- 1 yıl
Seven kişi sevdiğini bir başkasıyla ilişki yaşadığını nasıl kabul etsin kendisinden önce biriyle zevk aldığını vs. Bu arada yargılamıyorum hayat senin hayatın sadece pişman olan çok görüyorum söylemek istedim gerçi sen farkındasın
Soran1 yılEmin ol devir değişti artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Ayrıca beni kabul etmeyen insan önce kendi (erkek haliyle) yediği haltlara baksın. Buna sende dahilsin. Beni yargılamak ya da vermiş olduğum kararı sorgulamak sana düşmez. Yaptım ve yaptığım içinde hiç pişman değilim. Yorumunuz için teşekkür eder iyi günler dilerim :)
- 1 yıl
Dediğim gibi yargılamıyorum onun içinde yazmadım zaten 🙄iyi günlerde demeden önce müsade varsa merak ettiklerimi sorsam?
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Islanmıyormu
00 Yorumla
1 yılAmbiyans vs de önemli ama
00 Yorumla
1 yılBir tanidigim açtırmısti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTrollsun bebis
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeninki beceriksiz ondan canım acıyo
00 Yorumla
1 yılHer erkeğin hayali
00 Yorumla