1 yılİlk gece kanamasının olmaması bazı durumlarda normaldir ve bu, kadının bakire olmadığı anlamına gelmez. Her kadının vücudu farklıdır ve kızlık zarının yapısı kişiden kişiye değişiklik gösterir. Kızlık zarı esnek olabileceği gibi, günlük aktiviteler veya spor gibi nedenlerle de zarar görmeden esneyebilir. Bu nedenle bazı kadınlarda ilk gece kanama olmayabilir.
Eğer eşiniz bu durumu yanlış anlıyor veya sizi suçluyorsa, bu konuda açık bir iletişim kurmanız önemli. Eşinize, ilk gece kanamasının olmamasının her zaman bekaretle ilişkili olmadığını anlatmaya çalışabilirsiniz. Gerekirse bir uzmandan veya jinekologdan destek alarak bu konuda doğru bilgi edinmesi sağlanabilir. Hem sizin hem de eşinizin konu hakkında bilgilendirilmesi, yanlış anlaşılmaların önüne geçilmesine yardımcı olabilir. Ayrıca bu durumun güven ve anlayış temelinde ele alınması da ilişkiniz açısından önemlidir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılNormal. Kanama olmadı diye eşini geçmişte seks yapmışsın, bakire değilsin diye suçlayan erkek maldır, g. rizekalıdır, sığırdır, cahildir.
02 Yorumla- 1 yıl
İstisnasız her kadında ilk cinsel ilişkide kanama olacak diye bir kural yok.
- 1 yıl
Sana inanmıyorsa boşan. Böyle ömür geçmez.
Esin inanmıyorsa boşa o zaman ya böyle ömür mü geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCok zorlanmadikca genelde kanama olmaz. Doktora alip gotur inanmiyrosa
014 Yorumla
Soran1 yılÇok kirici
Cevap sahibi1 yılorada zar yok hymen adli ortasi delik bir doku var. Bu doku cok zorlanmazsa kanama olmaz. Maalesef bunu bilmeyen erkek cok. Ayrica bazende ilk iliskide kanamaz ikinci iliskide kanar , ya da camasira gelir iliski bitince veya hic gelmez cok olasilik var.
Soran1 yılErkek karısına güvenmeli ama ya
Cevap sahibi1 yılGuvenmeli ama devir cok kotu. Ikinizindr ilkiysr aslinda anlasilir da bunu erkeklerin bilmesi lazim
Soran1 yılInanmaliydi
Cevap sahibi1 yılSen aciklama yaptin mi ne dedin
Soran1 yılDedim ama inanmiyor
Cevap sahibi1 yılEvliligin temeli guvendir. Sen gercrekten dedigin gibi degil mi
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNasil cozmeyi dusunuyorsn
Soran1 yılRapor alıp bosanarak
Cevap sahibi1 yılSen mi terk ediyorsn
Soran1 yılSen inanır miydin
Cevap sahibi1 yılBen anlarim iliski yapmis mi yapmamis mi kanamayabilir bunu zaten biliyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal benim başıma geldin 2. veya 3. Gece kangölü götürdü
07 Yorumla
Soran1 yıl1 hafta oldu ama
Cevap sahibi1 yılDeneyin ya da jinokolağa gidin beraber
Soran1 yılBosanmam gerek
Cevap sahibi1 yılNeden
Soran1 yılBana inanmadi saygım ve sevgim bitti
Cevap sahibi1 yılİnanırım
Gizli Üye(36-45)1 yılNiye inanmıyor ki sana güveni yoksa daha bu evlilik zor yürür
00 YorumlaBazılarında olmuyor
Bunu eşine göster07 Yorumla
Soran1 yılCahil çıktı ya
Soran1 yılİnsan karisina güvenmeli
Soran1 yılNiye ben cahil olayim? Esnek zar diye bir şey var ama o inanmiyor işte
1 yılKanama olmayabilir esnektir
03 Yorumla
Soran1 yılEsin inanmiyor
- 1 yıl
Ahhh maalesef var böyle olaylar doktora gidelim deseydin
Soran1 yılÇok kirici
- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılNe aklınız var ne dengeniz
02 Yorumla
Soran1 yılNe
- 1 yıl
Bakirelik kan demek mi sence
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Saçmalık yani bu düsünce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin öyle mi büyük ihtimalle öyle
014 Yorumla
Soran1 yılSevgilim bile olmadi
Cevap sahibi1 yılSoru kimin için
Soran1 yılBen
Cevap sahibi1 yılİşde inanmamış dedim bende esnek olabilir hiç mi gelmedi kan
Soran1 yılHayir
Cevap sahibi1 yılBelki küçük bozamaz oda olabir
Soran1 yılÇok kirici
Cevap sahibi1 yılNe kırıcı önce kendisine baksın küçük belli ki ondan belkide
Soran1 yılBana inanmadi
Cevap sahibi1 yılO adamdan bı cacık olmaz zaten haberin olsun
Soran1 yılBosanmaliyim
Cevap sahibi1 yılNeden doğru seçim yapmadın
Soran1 yılSen inanır miydin karina
Cevap sahibi1 yılGüvenmeseydim evlenmedim zaten inanır dim kimsenin namusu yolda değil çünkü 😌
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılnormal bence?
044 Yorumla
Soran1 yılEsim inanmiyor
- 1 yıl
doktordan test alman gerekir?
Soran1 yılÇok kırıcı.
- 1 yıl
evet ama güvenmeyen ve seni kıran kişi kocan ben degilim?
- 1 yıl
evlenemden önce ne kadarlık bitliktelik yaşadın peki?
Soran1 yıl1 yil
- 1 yıl
5-6 sene olsaydı inanırdım ama 1 yıl kısa bence adamada hak ver?
Soran1 yılBosanicam
- 1 yıl
Ne kadarlık evlisinb
Soran1 yıl1 hafta
- 1 yıl
Karşılıklı alınan karar mı
Soran1 yılHayir ona saygım yok artik
- 1 yıl
En ufak sorunda bitirmek saçmalık bence
Soran1 yılAma insan karısına guvenmeli
- 1 yıl
Evet güvenmedi arkasında durmalı Sadık kalmalı Ama adam ol anlamak gerekiyor 1 yıllık İlişkiden sonra evleniyor Belki bu tarz durumları bilmiyordur ama bunu Öncelikle bir konuşmamız gerekiyor Belki beraber anlaşarak doktora gideceksiniz
Soran1 yılDoktora gidip bosanicam zengin ve güçlü adam istiyorum
- 1 yıl
Zengin olması şart mı veya neden bu kriteri istedin oi
Soran1 yılGüçlü olması için. Zayıf erkekle evlendiğimi anladım.
- 1 yıl
Anladım pişmanlık hat safada demek ki
Soran1 yılEvet bu adama nasıl saygı duyayım ki?
Soran1 yılAyrıca 1 yıl gayet uzun bir süre.
- 1 yıl
2 yıl olmuş olsaydı bence de uzun bir süre ama bence bir yıl çok da uzun bir süre değil saygı duyulamıyorum ama en azından bir mücadele edebilirsin bence
Soran1 yılAldatilmayi hak eden biri için mi?
Soran1 yılAyrıca 1 ay sonra kan gelen bile varmış. Ya da hiç gelmeyen de çok. Bunu bilmeyecek kadar cahil.
- 1 yıl
Her zaman kötülüğe kötülükle karşılık verilmesi gerektiği bence yanlış herkes kendine yakışanı ve kişiliğine karakterine uygun şekilde davranmalı bence sırf birisi seni aldattı diye sen de onu aldatarak öcünü alamazsın ondan ayrılarak kendini ondan yoksul bırakarak da hıncını çıkartabilirsin ondan eğer ki gerçekten moralim bozulduysa veya içindeki bu ateşin sönmeyeceğinden eminsen o zaman tabii ki de farklı yöntemler vardır
Soran1 yılBak kardeşim evlendigin insana güveneceksin. Ben bakire olmasam zaten bunun önlemini alırdım. Kandırmak istesem her türlü kandırırdim. Bu bile bakire olduğumu gösterir.
- 1 yıl
Tamam işte ben de sana aynısını söylüyorum bu şekilde yaptığınız farz edelim karşı tarafın haberi yok senin vicdanın rahat edebilecek mi senin kendini soruyorum ben olayları veya olayın akışını sormuyorum sen kendin nasıl rahat hissediyorsan veya kendini nasıl mutlu hissediyorsan o şekilde hareket etmen gerekiyor
Soran1 yılSen de güvenmedim dedin ondan cevap verdim. 1 yıl kısa diyorsun ama insan 1 yılda çok şey paylaşabilir. Güvenmiyorsan en baştan evlenmeyeceksin.
- 1 yıl
Dediklerin doğru ama bak benim sana söylemek istediğim konu şu 1 yıl uzun bir süre olsun kimi insanlar bir yıl değil 10 yıldır tanıdığı insanı tanıyamıyor ama kimisi de var bir saat önce tanıdığı insana bütün sırrını her şeyini söyleyebiliyor o kadar güven alabiliyor çünkü ondan şimdi benim sana söylemek istediğim konu tamamen şundan ibaret biz erkekler bir konu hakkında konuşmuyorsak ve bu konu hakkında eğer ki güveniyorsak en başta bunun için bir şey demeyiz güveniyorum denir ama zaman ilerledikçe bu istemsiz bir şekilde bizde değişkenlik gösterebilir örnek veriyorum mesela sen ben bakire değilim demiş olsaydın seninle bir şeyler yaşardı devamını getirirdi evlenirdi seninle ama evlendikten sonra bir yıl içerisinde bu sefer istersin acaba hala benim eşim beni aldatıyor mu diye düşünüp ondan sonra senden ayrılacaktı şimdi bunu bir kenara koyuyorum evet doğru bazı insanlarda kan gelmeyebiliyor esneklik payı var hatta bazılarınınki gerçekten aşırı derecede esnek evlendikten bir yıl sonra falan gelen insanlar da var veya hala kan gelmenin insanlar da var bunu anlayabiliyorum ama bunu ben anlayabiliyorum Ahmet Mehmet anlıyor ama Ali ya da Veli anlamıyor bilmiyor ya da onun ailesinin onu yetiştirme şekli esnek veya anlayışlı empati kurmak değildir ben sana tamamen bunu söylemeye çalıştım
Soran1 yılBakire de evlendikten sonra aldatabilir. Bakire olmayan eşine sadık kalabilir. Senin söylediklerin saçma geldi bana. Belki bakire kadın değişiklik isteyip aldatacak. Bu yüzden dedim güven önemli.
- 1 yıl
Hayır sen beni yanlış anladın tamamen tabii ki de bakirelik insanı namuslu ya da namussuz yapmaz insanın içindeki kişilik karakter önemli istediğin kadar bakire ol eğer ruhunda bir farklılık varsa sen zaten öyle bir insansın bunun 600'se zaten konuşulmaz tartışılmaz da ben bunu tamamen senin söylediğine açıklık getirmek için ben sana bunu söyledim tabii ki de bir ilişkide güven sevgi saygı ve sadakat çok çok önemli eğer ki bir ilişkide Güven sadakat yoksa o sistem zaten o ilişki zaten sökmeye ve tedirgin olmaya mahkum olacaktır ki eğer ki ben eşime sonuna kadar güvenemiyorsam her işe gittiğimde aklım evde kalıyorsa o evliliği sürdürmenin bir mantığı yoktu ama benim burada sana söylemek istediğim konu şu eşinin sana olan güveni yok veya ailesi onu bu şekilde yetiştirdiği için sana güvenmediğini ve sadakatinin olmadığını hissettirebiliyor sana
Soran1 yılBenim açıklama yapma sebebim 1 yıllık ilişkide ben de güvenmezdim demiş olman. Ben bakire bir kız olarak yıllarca sevgili olmak yanlış diye yetiştirildim. Beni niye kimse düşünmüyor?
- 1 yıl
Evet ben sana dedim ben de güvenmezdim diye ama eğer ki şayet böyle bir durumla karşılaşsaydın eşimin bana söyleyecekleri bana yapacağı açıklama veya benimle yapacak konuşmanın bunda etkisi vardır belki inanmayacaktım güvenmeyecektim ama eşim gelecekti bana durumu anlatacaktı sorduğum sorulara tatmin edici ve güvenilir cevaplar verdiği zaman inanmış olacaktım tamamen olayın akışını değiştirmek senin elinde
Soran1 yılİyi de zaten 1 yılda tanıdın güvendin karın yaptın. Bunlar zaten evlilik öncesi konuşulmalı.
- 1 yıl
Evlilik öncesi zaten ben sana bakire misin diye sorduğum zaman sen bana evet bakireyim diyorsun bunlarda problem yok ama sen de bilmiyorsun ben de bilmiyorum ilişki esnasında başına böyle bir durum geleceğini ilişkide bile kan gelmeyeceğini sen de bilmiyorsun bilseydin zaten bunu söylerdin evlenmeden önce bunu demeye çalışıyorum
Soran1 yılGuven çok önemli. Ben senin 1 yıllık ilişkiye güvenmem demene takıldım yoksa seninle bir sorunum yok.
- 1 yıl
Biliyorum biliyorum onu zaten ben sende gördüm senden anladım ben zaten onu ama sadece burada güven ve sadakatın bittiği zaman ilişkinin de bitmesi gerektiğini genel olarak bütün erkek grupları için geçerli olduğunu söylemeye çalışıyorum sana ve sen bu konuda haklısın sen söylediğin zaman eşinin sana inanmaması gerçekten çok onur kırıcı ve zedeleyici bir durum açıkçası bu durumu sana anlatırken sen böyle yaptın ben böyle yaptım diye birbirimize hitap ederek konuştuk ama akılda soru işareti kalmaması adına daha rahat anlaşılabilsin diyor o şekilde söyledik zaten ikimiz de
Soran1 yılTuvalette kanayanlar da var. Kadın kocasını tavulate mi çağıracak hemen. Güven önemli işte.
- 1 yıl
Yani beni yanlış anlama ama doğuştan olmayanları var ben onları bile biliyorum ama işte dediğim gibi erkek beyni birazcık farklı çalıştığı için ne kadar anlatırsan anlat veya inandırmaya çalıştıran çalış çok nadir kişilerin yanacağı bir durumdur bu
Soran1 yılAllah iyi insanlarla karşılaştırsın.
- 1 yıl
İyi insan anlayışlı empati kurabilen insanları herkesin hayatında olması gereken bir etkendir ama şu anda şu zamanda bence öncelik senin olmalı yoksa belki yuvanda yıkılabilir belki farklı bir aktivitede yapabilirsin o yüzden senin hayatında bir an önce bir değişiklik veya bir farklılık olması şart bence
Soran1 yılUmarım sen inanirsin esin 1 yıllık tanıdığın kişi olsa da
- 1 yıl
Bence beni karıştırma çünkü benim hayatım benim yaşadıklarım benim inancımı sadakatimi o kadar kırdı o kadar parçaladı ki yani bu konu için değil genel anlamda benim güven duygusu birazcık problemli hatta güven duygusu var mı diye bazen kendimden şüphe ediyorum
1 yılNormal
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar