Nişanlımdan şüpheleniyorum, içim içimi yiyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar lütfen sonuna kadar okuyun, benim uzun zamandır sevdiğim adamla ilişkim var. Bundan 6 ay önce kendini avukat olarak tanıtan bir kadın nişanlıma dava açılacaktır diye arabuluculuk mesajı atmış, bende eskiden bu sektörde olduğum için bir tuhaflık var celp olmadan mesaj atmaz kimse dedim. Nişanlımdan numarayı ve mesajın görüntüsünü istemiştim atmıştı, kadına mesaj attım sizi şikayet edicem yasal değil yaptığınız dolandırıcımısınız dedim. Beyefendi reşit olmayan ergen bir erkek ile cinsel sohbetleri var, ailesi yakaladı çocuklarını dövdü şikayetçi olacaklarmış ben arabulucuyum para olarak anlaşma imasında bulundu. Tepemden aşağı kaynar sular dökülmüştü inanmadım, görüntüler var dedi kadın, aradım, whatsap da oynanmış gibi nişanlımın resimsiz telefon numarası ile bir yazışma, cinsel organ nişanlımın organı tanıdım ama seneler önceki ayrı iken kilolu haliydi, çocuk sormuş buna nesin diye, oda hetroyum demiş, yani diğer çocuk gay pasif, benimki ile yakınlaşmalı sohbet. eski oturduğu adres yazılıydı ilçesini söylediğinde, yaşı yanlıştı birde ismini ahmet olarak söylemiş, nişanlımın kardeşinin adı ahmet bu arada. Kadının avukat olmadığını öğrendim, araştırdım, dolandırıcı bir şebekeymiş, nişanlımın arkadaşlık sitesinden erkekler ile konuştuğunu iddia etmişti. Nişanlıma sordum böyle bir olay çıktı altından dedim yeminler etti küfürler etti kadına, dolandırıcı, seneler önce hangi kızla konuştuysam senden ayrı iken onlar dan birinin halt yemesi dolandırmak istiyor dedi, araştırdığımda öyle bir dava ve avukat ortada çıkmadı. Haberlerde bu şebekelerin birçok kişiye para koparmak için bunu yaptığını öğrendim. Nişanlıma inandım ama içim içimi yiyor, instagram da asla kadın yok onun, ama 2-3 tane adam eklenmiş mesela,1 tanesi ergen 23 yaşında resmi yok,42 takipçisi var çocuğun, anlamsızca kullanılan bir hesap ile ekleşmişler, hep bunlar kafamda soru işareti ve acabalar. Nişanlım ile 3 ay sonra evlenicez ve sahte hesap açtım o çocuğu ekledim küfür etti. Yani napıcam bilmiyorum açık açık konuşsam mı, napıcamm :((

Nişanlımdan şüpheleniyorum, içim içimi yiyor ne yapmalıyım?