nişanlım dindar birisi hiç birlikte olmadık ama ben nişanlanmadan önce önden arkadan hep verdim beğendiğim erkeklere açıyodum bi yerlerimi mememi falan anladınız siz düğünümüze az kaldı ve ben ona bakire olmadığımı söylemedim ne yapacağım kızlık zarımı diktirsem anlar mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeviyorsan onu geçmişe bir kalem çek ve diktir mutlu ol kardeşim ama geçmişinde kim oldu ise engelle ve mümkünse tel değiştir sosyal medya vesaire sıfırla neden abi dersen diktirmek bir çözüm ama geçmişinde yok edeceksin düşünsene geçmiş gitmiş ilişkilerinden biri eşinin yanında bir mesaj atsa eşin görse ne dersin nasıl cevap verirdin abi beni kimse aramaz sormaz deme erkek milleti arar üstelik evli olduğunu bilse bile o yüzden diktir ve geçmişinde yok et her türlü yok ol anlayacağın hiç bir iletişim olmasın eskin ile ben eşimi severim oda beni sever geçmişe bir kalem çektim oda biliyordum anlatı bana her şeyi eskiden fakat eski erkek arkadaşı mesaj atmıştı bilmeme rağmen sorun çıkardım ve çok kavga ettik bu yüzden o yüzden diktirmek yetmez geçmiş her türlü iletişimi yok et kardeşim seninki bilmeyecek ve bu daha büyük tehlike arz edecek o yüzden geçmişinde kim kimler olduysa bunları yok et aramazlar sormazlar beni bitti gitti deme bir mesaj mutlu giden ilişkini bitirir demedi deme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDiktirdiğinde, evlilik daha en başından bir yalan üzerine kurulmuş olacak, eşin bunu bilmese de. Bunu nasıl kendine yedireceksin? Ondan gerçeği saklama, bilmeye hakkı var, bu kadar da karaktersiz olamazsın, olmamalısın. Siz kadınların en iyi bildiği şey yalancılık, entrikacılık, düzenbazlık. Dürüst olmak mı zor, ömür boyu bir yalanla yaşamak mı? Ona doğruyu söyle, ayrılıp ayrılmama kararını verme hakkı olsun, bunu ondan esirgeme. İlişkiler güven, dürüstlük ve güveni kötüye kullanmama üzerine kurulmalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktirsen bile farklı hallerinden anlar büyük ihtimalle deneyimsizdir senin hal ve hareketlerinden sonra farklı şeylerden anlayabilir tabi bugüne kadar sormadı ise daha da sormaz sanırsam ama sorduğu takdirde yalan söylemişsen gerçekten yatacak yerin yok onu da söyleyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe ahlak yoksunusunuz herkes de normal bir şeymiş gibi yazmış tecavüz deseydin o ayrı ama zevkin için namusunu yerler altına alıp böyle yapman iğrenç yalan üzerine kurulu bir şeyden hayır gelmez anlar o zaten anlaşılır senin ne olduğun kafanı yorma insanları fazla hafife alıyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğrusunu söyle ona
01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz ayrılır benden
Yani bir şey deme bence yapınca da kan gelmeyince sen de şaşır aa nasıl gelmez bazı kızların gelmşyormuş zaten falan dersin 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılben diktiricem ya
Soran+1 yıldiktiricem karar verdim
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılYalan üzerine kurulu olmasın bir şeyler. Ayrılırsanız bile baştan söyle bence. Sonra daha kötü şeyler olmasın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ön kapıyı diktirerek kilitle adamda fazla ugrastırma belki nereye ne yapılacağını bilmiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBence şöyle düğün günü şok olmasin dersen ki anlamaz girse de sen bilir
00 Yorumla
+1 yılbunca zaman ilişkini yalan üzerine kurmuşsun devam etmekten başka çare var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDindarsa durum sıkıntı bakireliğe daha düşkündür. E hakkıdır da oda yatmamıştır onla bunla ama bilmem bu yalan bir terde patlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkmuyormusun ters bi tepki vermesinden gerdek gecesi peki
01 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlamaz çünkü hayatı boyunca görmemiştir dediğin gibiyse :)
01 Yorumla
Soran+1 yılaynı dediğim gibi aşırı dindar seks yapacak biri değil
+1 yılTez zamanda gelir bi ayrılık sizden knk
14 Yorumla
Soran+1 yılbok gelir
- +1 yıl
Görürsün knk
- +1 yıl
Beğenen. Öyle alsın kadınlar mal değildir seni seviyorsa kabul eder her hali ile içimden bir ses sana laf etmeyecek diyor bence diktirme bile ama sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoru troll gerçekse de muhtemelen adam katil olacak ilk geceden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBisi olmaz be anlamaz o korkma hic
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ya
- +1 yıl
Yok yok rahat ol sıkıntı olmaz
Soran+1 yılumarım tesekkur ederim
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 😅😅😅 ne güzel
00 YorumlaRegl günü seks günü ile aynı tut
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yanlış kişiyle evleniyorsun
00 Yorumla
+1 yılBence söyle için rahat ediyor mu böyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olmazsan yuvan bozulur zaten ileride
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDiktirmesende anlamaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn kısa zamanda ayrılırsınız ama hayırlısı
04 Yorumla
Soran+1 yılniye ayrılalım?
- +1 yıl
Niyesini sen daha iyi biliyorsun 👏👏
- +1 yıl
Doğru konuşş
- +1 yıl
Yalanlarınla mutlu olamazsın biliyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Niye evleniyosun ki o zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum onu
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendikten sonra da komşuna verir misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDiktir canım
00 Yorumla
+1 yılDiktircek paran var mı . yardimci olabiliri
00 Yorumla
+1 yılHangi yüzyılda yaşıyoruz yaaa
00 YorumlaYalan çözüm mü?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Yazık adama
00 YorumlaBırak sansın yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılya anlarsa
+1 yılEsnek dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnladı mı?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı