sadece sürtünme yoluyla yasıyoruz ve her sevismemiz de icine girmek istiyorum diyor fakat su an korkuyorum acıkcası hem acı olarak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence bugüne kadar yaşamadınsa bundan sonra da garanti belgen olan nikah cüzdanı eline almadan da yaşamamalısın. Açık kapıdan giren çok olur ve gireninde içeriye pisletini olur. Bakire olmak değerlidir. Dün hayatında olmayanın yarında hayatında olacağının garantisi yoktur. Evlilik isteyen ve ciddi olan hiç bir erkek bakire kızla yatmak istemez.
010 Yorumla
Soran+1 yılaramızdaki uyum cinsel çekim var, bu bence sizin görüşünüz. biz zaten evleneceğiz çok seviyoruz duygusal olarak da ama cinsel çekim ve uyumumuz da cok iyi
- +1 yıl
O zaman neden soruyorsun ki ver gitsin. Senin elinde yarına ıkacağından ve s*ktikten sonra seni bırakmayacağından Allahtan garantin var demek ki.
Soran+1 yılbunlardan eminim zaten ama sadece icimde korku oluyor
- +1 yıl
Merak etme içine girince korkuyuda atarsın. Şu ertesi güne çıkmanın garantini Allahtan nasıl aldınsa banada söylesene
Soran+1 yıltamamen güven, sevgilimle uzun zamandır beraberiz ve şu güne kadar en ufak yanlış hareketi olmadı naif davrandı etti duygusal olarak da çok seviyor aynı şekilde bende
- +1 yıl
Yaşam kulun elinde değil ki ne güveninden bahsediyorsun? Trafik kazasında ölmeyeceği, deprem olmayacağı, yolda başına saksı düşmeyeceğini bilemezsin
Soran+1 yılo zaman bende onla beraber ol@rm
- +1 yıl
24 saat bitişikmi yaşıyorsun birlikte ölmek için
Soran+1 yılhayır ama ruhlarımız da bir bütün sonuç olarak onun her zaman fiziksel yanında olmuyorum ama ruhum yine onunla gerçek sevgi budur
- +1 yıl
İyi bakalım
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılbak bende nişanlıyken çok şeyler yaşadık inan bana nişanlıykenki heyecan zevk hiç bir dönem olmuyor eğerki sveiyorsan güveniyorsa her şeyi doya doya yaşa derim inan ilerde pişman olursun eşim hala o heyecanlı güzel günleri anar durur hep.
01 Yorumla
Soran+1 yılne zamandır beraberiz ve cidden cok seviyor beni aynı şekilde bende ve aşırı cinsel uyumumuz var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılAcıyı geçtim de bunu yaptıktan sonraki tavrının 90° değişeceğini biliyorsundur herhalde.
27 Yorumla
Soran+1 yılHayır neden değişsin? ne zamandır beraberiz ve cidden cok seviyor beni aynı şekilde bende ve aşırı cinsel uyumumuz var
- +1 yıl
Tamam güzelim, mutluluklar diliyorum. Yüz milyon tane aynı soruyu gördüm burada umarım içlerinde sen de olmazsın
Soran+1 yılben zaten ona güvendiğim için kendimi açtım ve hiçbirinde istemediğim bir hareketi yapmadı hep sordu etti
- +1 yıl
İnsanlar 30-35 yıllık eşlerine bile güvenemezken sen sevgiline %100 güvenebiliyor musun gerçekten
Soran+1 yılevet uzun süredir beraberizde kendisinin bu zamana kadar hiçbir yanlış hareketi olmadı güveni o sağladı zaten güven kolay bir şey değil ki, güvenmeyen insanlar neden eş oluyor asıl
- +1 yıl
Umarım olmaz da. Güvenerek evleniyorlar ama çoğu insan değişiyor evlenince. Bu kadar kesin ve net konuşman doğru değil ve kendini tamamen ona bırakma. Bir zevk uğruna sonra olur da bir şey olursa yine sen üzülürsün veya da üzülmezsin artık sana kalmış
Soran+1 yılteşekkürler güzel yorumunuz için
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/6SIyWpxuSP0Bu tam senlik
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGirdikten sonra seni istemiyorum diyebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılne zamandır beraberiz ve cidden cok seviyor beni aynı şekilde bende ve aşırı cinsel uyumumuz var öyle birisi değil.
- +1 yıl
O iş o zman belli olur zaten nişan zamanında bu yapılanlar bazen ters tepebilir bazen de keyif verir belki o anda beğenmeyip yaptıktan sonra ayrılmak isteyecek her şey olabilir dikkatli olmanı tavsiye ederim
Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. O aşamaya gelince kendini tutmak çok zor. Mekanizma bunun için tasarlanmış sonuçta 🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUyaramam sadece yaşa ama sonucu bir anda terk edilme olacak ✨
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle dandik bir ilişki yaşamıyoruz ciddi ilişki bu evleneceğiz sevgili ikende gayet iyiydik ve bana hiç yanlış hareketi olmadı bu konuda
Cevap sahibi+1 yılAşkım bunların kanından oyunculuk akıyor iki güzel söz iki güzel davranışa bu kadar çabuk kapılma. Çevremde çok var böyle övünen yapmaz diyen. Arkadaşımın sevgilisi örneğin çocuğun ciddi uzun ilişkisini öğrendi çocuk kızın ailesiyle bile tanıştı ertesi gün uzun ilişkisinin yanında soluk alıyordu arkadaşımlayım diyordu. düşün neler neler oluyor… kime nasıl güveniyorsun
Soran+1 yılarkadaşınıza karaktersizin teki denk gelmiş hayatım lokum gibi insanla birlikteyim nereye gittiğini ne yaptığını ben söylemeden söyler akılda soru işareti bırakmaz günümüz sıradan ilişkileri gibi değiliz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem acı hem terkedilme korkusu yapma evlenene kadar
00 Yorumlaİzin verirsen evlilik hayali biter
02 Yorumla
Soran+1 yılneden bitsin zaten içime girmesi dışında çoğu şeyi yapmışız ve aramızda cinsel uyum da harika duygusal anlamda da cok değer veriyor seviyor aynı şekilde bende
+1 yılNerden girmek istiyor öndenmi arkadanmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılacı ufak bir şey ya korkma
00 Yorumla
+1 yılYani şöyle ki sen içine girmesini istemiyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYani ne yapalım biz 🤔
00 Yorumla
+1 yılHayatım içine eder sonra
00 Yorumla
+1 yılGirmesin girmesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sonucta bunu yaşayacaksın. Yaşa gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHazir değilsen yapma asla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAcıdan mı korkuyorsun sadece?
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince olmayacak mı
00 Yorumla
+1 yılKac yaşında sın bence yapma evlilik sonrası yap
04 Yorumla
Soran+1 yıl21
- +1 yıl
Kac aylık nişanlı sın
Soran+1 yıl5 ay
- +1 yıl
Öncesinde sevgilin miydi peki
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılbekle bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNikahı bekle
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇıplak şekilde mi sürtünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüğüne ne kadar var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasin kac?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEe yani?
00 Yorumla