Cinsel Yaşam Nişanlım beni doyurmuyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Nişanlım beni doyurmuyor ne yapmalıyım Nişanlım beni doyurmuyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Akrep burcu kadını ektedir bir ömür doyaramşcaksa ayrıl ablağ 0 0 Yorumla
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Neden doyurmuyor ne yapmasını bekliyorsun mesela? 0 0 Yorumla
__NoAds__ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl anlat bunu nişanlına beni doyuramıyorsun farklı şeyler yapalım de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlenirsen bu yürümez ya nişanı at bence yok ille evlenicem diyorsan ileride aldatmak zorunda kalacaksın😈 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl vay be nişanlandın ha tebrik ederim kuzen benden kacmasaydın seni doyururdum yinede senizikmeyi düşünüyorum kırgın değilim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doğruyu söylemek gerekirse umudu kestim hesaplarına bakmıyorum unutucam seni haha Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aç kalıyorsan farklı yemekler yemelisin :) seni doyuracak cinsten olanını :) mesela ben :)) 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. aç kalma kıyamam sana :D 0 0 Yorumla
kmlaslnmkrlink Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben doyururum ama sen beni doyurabilirmisin 0 0 Yorumla
LiseliBeybii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. ayrıl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim de kocam doyurmuyor 1 1 Yorumla sonsuzlukalp +1 yıl Ben doyurmak isterim Yorumla
valenciagad Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ne anlamda 1 2 Yorumla masterlibidolu +1 yıl Yemek yemek maddi durumu iyi değilmiş Yorumla Mrt02323 +1 yıl Dışarı buluşmaya gittiklerinde uzun süre oturuyorlarmis sonrasında yemege götürmüyormus. Eve geldiğinde de ac geliyormuş 😊 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Doyuranı bul 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denk gelir.. buradan bile bulursun.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Akrep burcu kadını ektedir bir ömür doyaramşcaksa ayrıl ablağ
Neden doyurmuyor ne yapmasını bekliyorsun mesela?
anlat bunu nişanlına beni doyuramıyorsun farklı şeyler yapalım de
Evlenirsen bu yürümez ya nişanı at bence yok ille evlenicem diyorsan ileride aldatmak zorunda kalacaksın😈
vay be nişanlandın ha tebrik ederim kuzen benden kacmasaydın seni doyururdum yinede senizikmeyi düşünüyorum kırgın değilim
doğruyu söylemek gerekirse umudu kestim hesaplarına bakmıyorum unutucam seni haha
Aç kalıyorsan farklı yemekler yemelisin :) seni doyuracak cinsten olanını :) mesela ben :))
Doyuracak birisini bulabilirsin. Niye doyurmuyor peki
İletişim kurmalısın
aç kalma kıyamam sana :D
Küçük mü? Erken mi geliyor
Neye ihtiyacın var?
söyle iki işte birden çalışsın
Evlilikte ne yapacaksınız acaba aldatma başlar
Neden cokmu azginsin?
Bence hata ediyor
nişanı at sende
Ben doyururum ama sen beni doyurabilirmisin
Al bitane vibratör
ayrıl
Doyuranı bulacan
ben doyurayım ;)
Gel ben doyurayım😅
Doyurani bul
Seni tr doyuramaz
İşin zor o zaman
Sextng yap keyf alırsın
Benim de kocam doyurmuyor
Ben doyurmak isterim
At nişanı
Neden
Ne anlamda
Ayril
Doyurucu bul sende
Ne anlamda
Yemek yemek maddi durumu iyi değilmiş
Dışarı buluşmaya gittiklerinde uzun süre oturuyorlarmis sonrasında yemege götürmüyormus. Eve geldiğinde de ac geliyormuş 😊
Doyuranı bul
Fcb bul bi tane