Gizli Üye(36-45)+1 yılBencil ötesiymiş bence acilen biraz kibar ve öğrenmesi gereken şeyler var ve seninde his isteklerini benimseyip yerine getirmeli yoksa inan daha fazla yıpratır seni hayır sen afedersin robot değilsinki evlendiğinde nolacak abanacak sonra seni tatmin etmeyecek sırtını dönecek kavga gürültü sonra onca emek zaman herşey heba olacak ya düzelmeli eğitim bazı şeylerle doğrulmalı ya da üzgünüm ateşe atma kendini gerçi özel hal dışındaki tutumu nasıl normal durumlardada bencil kabalığı var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzel durumlar haricinde daha kibar...
Cevap sahibi+1 yılAma bu konudada duyarlı olup seni ve hislerini benimsemeli sonuçta tek taraflı olan bişey değilki aksi taktirde mutluluğun çökmesine zemin hazırlamış olur
Soran+1 yılZaten mutlu değilim. Bu evliliğin temel taşı, bu davranışlarla ben sürdüremem bir evliliği.
Cevap sahibi+1 yılKeşke düzelme imkanı olsa halbuki kendi eliyle yıkıyor zorlaştırıyor insan ve mutluluğu uzaklaştırıyor kendisi kaybeder hanımefendi çünkü siz yapacağınızı yapmış onu sevginizle yüceltmişsiniz
seks karşılıklı tatmini gerektirir. Tek taraflı seks seks değildir. Heleki zevk almıyor ve tatmin olamıyorsan yapmayacaksın. Sen ona yapıp ve tatmin ediyorsan oda yapmak zorunda yapmalı. Sevmiyorsa sende sevmiyorum bundan sonrada yapmayacağım de. El mahkum g*t gardiyan yapacak ya da kendini tatmin edecek yolları kendisi bulsun...
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki sende ona senin çirkin penisini yalamak zorunda değilim dermisin? Ya kuzum bak o kadar iyi insanlar var insanlık olarak bahsediyorum yumuşacık pamuk kalpli bir dediğini iki etmeyecek saygı sevgi dolu ilişki içinde bulunacağın neden böyle bir dağ ayısı. Bana kalırsa hayata bir kez geliyorsun ayrıl aşk acısı çekersin geçer gider bir ömür hayatının acısını çekmektense. Seninde en az onun kadar cinsel ihtiyaçların var. Ve o kullanıyor seni.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana soyleyeyim. İlk gece abanir canını yakar sonra kıçını döner uyur sonraki bütün geceler böyle geçer
. Beni yala dediginde sende ona şunu diyeceksin ben sevmiyorum sadece duduklenir uyurum kusura bakma.76 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor yoo belli yani
Soran+1 yılO kadar haklısın ki, uyurken bana sarılmıyor bile.
Cevap sahibi+1 yıl@soran demek ki sevmiyor bence seni
- +1 yıl
aynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Aldat onu😃
Şama maka nasıl dayanıyorsun bu adama ya birdr nişanlın yarın evlenince döverde bu manyak seni, göz göre göre mutsuz bir yolun içine ilerliyorsun.
Senden değerlimi vur tekmeyi gönder51 Yorumla
+1 yılKızım kaç git saçamlama. Seni her istediği için kullanacak bir kıronun teki. Bir kez yaşıyorsun, bu hayatta ne bu yaşlarını ne de geçen yaşlarını yaşamak için bir şansın daha olmayacak. Bu hayat sana bir lütuf ve onu başkası için yaşıyor olacaksın. Kaç, git, vazgeç.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSman aman kardeşim kaç kurtar kendini bencil adamdan ilişkiyi seks bile ayakta tutmuyorsa bir şey tutmaz kaç kurtar kendini seni sevecek istediğini yapacak senin için her şeyi yapacak bir adam bul
92 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir ara çok çektim yani dertli sayılır mıyım bilmiyorum ama görüşüm bu yönde
Acil ayrıl nerden bulursunuz böyle maloşş ları ya tövbe tövbe 🤮🤮
70 Yorumla
+1 yılZararin neresinden dönersen kârdır. Narsist asagiligin biriymis zaten. Ayrıl. Bu dunyada hic kimse kendini uzmeye degmez inan.
30 Yorumla
+1 yılGül gibi kadınsın. Yine solup gideceksin. Olmuyorsa zorlama bitir gitsin. Bir ömür tatmin olmadan nasıl yaşayacaksın
20 YorumlaTabikide senin isteklerinnde onemli her istedinde yapma sende
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Benimde sevgilim aynı, ben bu güne kadar her defasında istisnasız, her ilişkide yaptım, o bırak yapmayı, ben yaptıktan sonra dudaktan öpüşmeyi red ediyor, vajinamı ve kalçamı yalayacaksan yala ama yapınca dudaklarımı unut seni öpmem diyor.
00 Yorumla
+1 yılYani bu saate kadar niye duruyorsun onu anlamadım ben.. mazoşist misin? evlilik meraklısı mısın? nedir olay.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılhenüz evli değilsin.. yol yakınken ayrıl.. hemde 1 saniye bil düşünmeden..
22 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik tarihimiz bile alınmıştı ya...
- +1 yıl
ne farkeder ki? mutlu olacağına inanıyosan devam et.. ama inanmıyosan henüz yol yakın..
+1 yılnerden bulursunuz böyle keko erkek müsvettesi herifleri bunlara varya kadın yüzü göstermiceksin ömür boyu elini yapsın dursun
11 Yorumla- +1 yıl
bunla evlenirsen ömrünü sker senin yol yakınken at nişanı kurtul
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Konuşarak çözülmüyorsa ya onu böyle kabul edecen ya da yolu verecen.
20 Yorumla
+1 yılSevinmelisin erkenden görmussun sorunu artık nasıl çözeceğine karar vermelisiin
20 Yorumla
+1 yılŞimdi bu şekilde devam ediyorsa evliliği nasıl olur diye düşün yol yakınken ilişkinizi tekrar gözden geçir
00 Yorumla
+1 yılÇok aradinmi böyle bir partner peki. bencillik cinsel. iliskide kadını soğutur hep bana bana olmaz ki çok yanlış düşünce ama seviyorsan saygı duyarım tabi
10 YorumlaAyrıl ya ne işin var öyle bir malla. biz hatun zevk alsın diye herşeyi severek yaparız ama yinede zar zor buluruz. böyle krolara denk gelir böyle güzel kızlar
20 Yorumla
+1 yılNeden nişanlıyken her haltı yemek zorundasınız? Yok arkadaş evlenmemekte haklıyım ben
723 Yorumla
Soran+1 yılSanane? Neden yemeyelim o Hristiyan ben atesitim. Neye göre yememiz gerekiyor halt diye bahsettiğin bedenimizin güzelliklerini?
- +1 yıl
İyi aman be ne halt yerseniz yiyin
Soran+1 yılBundan sonra yorum yapmadan önce, insanların sizin inançlarınıza sahip olmayabileceği gerçeğini düşünerek değerlendirin ve yorumunuzu buna dikkat ederek yapmaya özen gösterin. Haddinizi aşmayın.
- +1 yıl
Haddimizi aşmayın diyeceğine inançlarını soruda paylaşsaydın eğer başka şekilde de görüş alabilirdin.
Soran+1 yılNeden belirtmek zorunda olayım? İnancımın yargıcı mı okuyucular? Neden paylaşmak zorunda olayım inancımı? Bu ülkede sadece Müslümanlar yaşamıyor, bu ülkede farklı din ve görüşlere mensup bir çoğunluk da var. Sanırım sen Türkiye’de değil, Tunus’ta falan yaşıyorsun?
Soran+1 yılHerkesi kendi zihin yapında değerlendirdiğine göre çok küçük bir dünyan var? Köyde falan mı yaşıyorsun? Üf, bıktık sizden.
- +1 yıl
Ay Allah’ım bacım valla seninle uğraşamicam. Git me halt yersen ye tamam
Soran+1 yılOlur, sen de git yediğin haltları uzaklarda gizli saklı yemeye devam et! Hadi bye bye bacicim!
- +1 yıl
Bana bak sende haddini aşma klavyenin arkasına sığınmış artist artist konuşuyorsun... git belanı Allah’tan bul be
- +1 yıl
Soran+1 yılKlavyenin arkasından artistlik yapan sensin. Gel de yüzümüzü kes bakalım o ahkamlarını. Ancak kem küm edip durursun oradan.
Soran+1 yılİnsanların inanç ve yaşam gibi mahremiyetlerine oturduğun yerden saldırabilirsin ancak, gizlide neler yaptığını Allah bilir. :)
- +1 yıl
Halen uzatıyorsunuz ya 😂 yedirememişsin ki demekki
Soran+1 yılSen uzatıyorsun, demek ki sen yediremedin gerçekleri yüzüne çarpmamı. :)
Soran+1 yılSakladığın gerçeklerini...😄
- +1 yıl
Sorudan kaç gün geçmiş halen tutup görüş paylaşan sensin ben değilim 😀
Soran+1 yılSorum güncelleniyor çünkü yazdığın yorumlardan dolayı 😄
Soran+1 yılHer zaman gelip yorum yaptığına göre baya alınmışsın, kıyamam 😂
Soran+1 yılAlın da zaten. Haha 🙃
- +1 yıl
Hahahah 😂 ayyy iyi güldürdün
Soran+1 yılSen daha çok güldürdün canım 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılnişanlı iken böyleyse hiç evlenip hayatını karartma
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. bunu sürekli yapan biriyle hala sevişmen ve nişanlı kalman senin hatan
böyle erkekleri çok arıyor musunuz acaba00 YorumlaTakma nasıl erkek önce senin mutlu olman bilmeli etmeli bayan tatmin etmeli yazık sana
00 Yorumlainstagramda evlilik ve ilişki danişmani diye bir hesap var arama kısmna iliskidanismanitr yazınca çıkar zaten oraya danış yardımcı olur sana bidr çok kişiye yardımcı oluyor kendisi
00 YorumlaKesin parasına tav oldun adamın. Yoksa bir açıklaması yok. Adamla değil parasıyla birliktesin işte
10 Yorumla
+1 yılNisanlinla mutlu değilsen yol yakınken ayrıl bence.
00 Yorumlaböyle de olmaz ki her şey onun istediği gibi olamaz yani ilişkide herkes eşit olmalı bence
10 Yorumla
+1 yılbence ayrıl. o seni tatmin edemiyor ömür boyu çekemezsin. ve bencil narsist biri
00 Yorumla
+1 yılyol yakınken parmağındaki yüzüğü çıkartmalısın, yoksa iş işten geçtikten sonra çok ağlayacağa benziyorsun. görünen köy kılavuz istemez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılparası varsa takıl işte, cinsel ihtiyaçlarını tamamlamak için fuckbuddy bulursun, ya da jigolo bulup hayatını gün edersin :)
00 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar tek tek dene hangisi kafana yatıyorsa onunla evlen
00 Yorumla
+1 yılÖmür geçmez. Ya şimdi ayrılırsın ya da aldatırsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyol yakınken dön derim ben :) bir de nişanlıyken yaşama her şeyi bene
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun evlensede zor bir hayatın zor bir daha düşün bence
00 Yorumla
+1 yılÇözümü basit bir durum konuya farkli bakman gerek ama burda yargilanmadan anlatabilecegimden emin değilim
00 Yorumla
+1 yılErkenden başlamış sorunlar
71 Yorumla- +1 yıl
Bu yorum niye bu kadar beğeni aldı xnxnxn
Ona oral veya elinle masaj yap ama sakin boşaltma ve öylece birak anlasin senin halini
00 YorumlaMe dicen ailene oral yapmadı diye ayrıldım mı 🤦♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayata bir kere geliyoruz oyle degil mi? Hayatini onunla ziyan etme
10 YorumlaYol yakınken vazgeç, senin istek ve arzularını karşılayacak birini bul
11 YorumlaSen bu adamdan uzak dur. Bu işin sonu iyi değil.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Sen o çocuğu bırak kardeşim yol yakınken nasıl birine düşmüşsün
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamadığım konu şu neden nişanlandın veya neden nişanlı kalmak zorundasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam gizli gizli boynuzu takmalık tip değil mi? Nasıl katlanıyorsunuz bunlara?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen neden oral yapıyosun ki kendini kullandırtma hem mide bulandırıcı bişey bu nasıl yemek yiyosun.
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ÖmerÖ41 o iğrenç şey ağza alınır mı ya
Cevap sahibi+1 yıl@ÖmerÖ41 zevk suyu ağza akmıyomu sonuçta
Cevap sahibi+1 yıl@ÖmerÖ41 ben almıyım arkadaşlar sağolun benim ağzım değerlidir bb.
+1 yılbak kendı agzınlan söylüyorsun kıro ne bılır seksı gıt doğru insanlan birliktelik yaşa
00 Yorumla
+1 yılSenin hakkını veremiyor ben olsam seni doyururdum her seferinde
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl şimdiden böyle şeyler olursa evlenince daha kötü olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yapınca ne hissediyorsun ki. Git başkasına yaptır orali
00 Yorumla
+1 yılOnunla cidden evlenicek misin
20 Yorumla
+1 yılYollar boyu beraber olacaksın evlilik basit değil uymuyorsa ayrıl
00 Yorumla
+1 yılÇok şanssız bir kadınsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl hiç devam edip kendini yıpratma.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu değilsen ayrılacaksın.
00 Yorumla Bencillik hat safhada olmaz öyle geçmez bir ömür
00 Yorumla
+1 yıle niye nişanlandın madem hödükse
21 Yorumla
Soran+1 yılBöyle değildi, nereden bilecektim?
Yapacağın şey konuşmak düzelmezse ayrılmak
20 Yorumla
+1 yılBunları cok mu arıyorsunuz arkadaş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. partnerini tatmin etmeli kişi
00 Yorumla
+1 yılböyle biriyle bir ömür geçmez..
10 YorumlaAyrılmakla haklısın ne deyim ki
00 Yorumla
+1 yılHaklısın tabıkıde yanı
00 Yorumlaayrıl bnce
30 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam