Nişanlım beni bosaltmiyor umrunda değil sanki. erken boşaliyor haliyle ben boşalamıyorum 2. Ye gecicez. Bu sefer de isteksiz, sertleşmiyor. uykum geldi dayanamıyorum çok uykum var diyip kaçıyor. Daha önce konuştum da yine yapmaya devam ediyor. Napıcam ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYanımda olmaliydin
Benim usul genelde şöyle
Himm, ben izlemem ama o gece beraber olduğum birisi varsa açarım ve üzerimi çıkarıp koltuğa otururum.
O esnada ister istemez , yanımda olan kesinlikle ilk şunu yapar. Penisimi eline alır ve sanki oynuyor gibi okşamaya başlar, bir iki dkka oynadıktan sonra toplarimi okşar o esnada küçük tatlı öpücükler bırakırım dudaklarına. Sonraki dakkalards ucundan ucundan izlediği video etkisiyle emmeye somurmaya başlar. İlerledikçe artık sadece kulakta ses , gerçekte ise aşağı yukarı yarım saat süren bir srvisme başlar.
Genelde aralarda aynı oturur vaziyette olmayı , dizime başını koydurmsyi severim. Çünkü bilirim partnerim olan gene okşamaya devam eder, oksarkrnde emesi gelir.
Bu şekilde 6 yi 7 yi bulduğum oluyor sabaha kadar10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. açıkcası her o istediginde degilde sen istediginde yapacaksa yapsın.. seni boşaltmıyor üstüne erken boşalıyor bencillik degil baska boyut bu... bu seks bile degil öyle oynasma
14 Yorumla
Soran+1 yılKırmadan konuşuyorum artık agir konuşucam yeter ya
Soran+1 yılCok nadir mutlu olursa keyfi yerinde olursa
Okey rötar kullanım geciktirici sprey kullanın yani çözüm yolu çok. Nişanlın seni düşünüyor olsaydı hiçbir şey kullanmadan kafayı çalıştırıp önüne geçebilirdi
10 Yorumla
+1 yılsen yarraaaa yedin haberin olsun. evlenmeden nişanlısına kaymaya üşenen evlenince arkasını dönüp uyur. sonra sende benim gibilerin eline düşersin wayy ya :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
69Cevap
+1 yılçok bencilmiş hiç mi onunla ya da başka bir erkekle sevişirken orgazm olmadın
73 Yorumla
Soran+1 yılOnunla oldum ama nadir işte
- +1 yıl
@enisyrnnm çığlık ne alaka
Madem konustun ise yaramiyo.. onun yaptiginin aynisini yap. O bosalmadan once sen bosalmis gibi taklit yap o yarim kalsin. Sonrada yat uyu. Sabahta dersin anladin mi simdi beni diye. En guzel tavsiye budur dene ve haber ver tatlim
34 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😚
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılherşey karşılıklı olmalı bence kendini değil biz doye bilmeli insan
18 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
ön sevişme uzun olduğu zaman kaç dakika sürüyor bir fikrin var mı 3 dk 5 dk 7 dk gibi..
Soran+1 yılOnun mu benim mi
- +1 yıl
onun tabiki de senin öyle bişeyin olmamis ki oraya kadar gelememişsiniz
Soran+1 yılOnun da bosalttigi oldu cok istejli olduğum zamanlarda. 7 , 10 dk falan
- +1 yıl
o zaman bak söyle yapmalısın olduğunca hareket etmelisin pozisyon değişimi tarzı yapmalısın ki penisin altındaki endorex ve pinteks damarı soğusun ve geç boşalmaya sebep olur busa senin acından iyi olur tabi
eğer posizyon değişimi yapamayız dersen de bu sefer de o değil sen hareket et ki ilişki çok değilse de orta yollu uzun olacaktır..
Soran+1 yılTeşekkür ederim artık soğuyorum ama deneyeceğim
- +1 yıl
soğuma olacak zaten ama bu senin için kötü olacaktır çünkü yaşanan durum insanı bir durumdur ve ihtiyaçtır bunu yasamak ve yapmak zorundayız her ne kadar soğusan bile ateşi karşılıklı harmanlamaniz lazım
O istedigi zaman da sen olmazsın canım istemiyor de o zaman
50 YorumlaAynı şeyi yap ona, ne sevimsiz bir durum olduğunu anlamaz ve sorununa bir çözüm bulmaya niyetlenmezse de baş kıçına tekmeyi.
30 Yorumla
+1 yılBeni doyuramiyorsun de... ne yapalim de cevabi o versin.. ya doyur ya birine doyurttur de bakalim ne diyecek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Uyumsuz bir çiftsiniz. Sonrasında da problem yaşayabilirsiniz. Zevk birlikte yaşanırsa güzeldir. Tek taraflı seks yoktur.
10 Yorumla
+1 yılProfesyonel destek almayı teklif et kabul etmiyor ise ve bu senin için Bir problem ise ilişkini gözden geçir bir ömür geçirmeden önce gözden geçir 👍
10 YorumlaBöyle biriyle evlilik düşünme. Çünkü seks evliliğin temelidir. Evlendiğinde seni doyuramayacaksa sorunlarla uğraşacaksın bu sefer.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHadi yaa sizin için çok üzücü bir durum evlilk de yürümez oyle
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlendiginizde bu durum ederse uzun sürmez biliyorsun dimi?
Soran+1 yılEvet farkındayım ayrılığı ima ederek konusucam artık
Cevap sahibi+1 yılSeninde isteklerin var seninde orgazm olman gerekiyor tek taraflı olmaz yani.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence henüz vakit varken bir daha düşün derim.. 😁 ona kadınların da boşaldığını seni de boşaltmadı gerektiğini söylemelisin.
10 Yorumla
+1 yılDemek ki fazlasıyla bencil birisi. Konuşarak çözemiyorsan bu yaklaşım tarzıyla bir ömür geçmez. Ayrılma seçeneğini de düşünmelisin.
10 Yorumla
+1 yılÖnce Elinle ve dilinle seni boşaltsın sonra makineyle ikiniz birden boşalırsınız
10 Yorumla
+1 yılpompanın ortasında kalk altından, alet elinde kalsın, anlar belki o zaman :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTıroıdlerıne baktır boyle kotu bırsey. bnde yasamıstır bn daha bısey anlamadan o bıtırıyr yoruluyr.
40 YorumlaÖn sevismenizi uzun tutun bu kadar basit biraz cilve yap yatakta
12 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum o ruhsuz
+1 yılOlsun evlen, olmadı boynuzlarsın. Ama boynuzdan önce yine ağla zırla yoksa olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllahan nısanlısınız yol yakınken don ondan sana hayır gelmez yatakta senı mutlu edemeyen erkek evlenınce nasıl mutlu edecek huzurun olmaz yazık edersın kendıne
10 Yorumla
+1 yılSende öyle hemen yelkenleri suya verme 😉
başlamadan önce uzun bir süre yalat malüm yeri10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle seni yeterince uyarması gerekir seni yeterince zevke getirdikten sonra birleşme olması lazım
10 Yorumla Ya ayrılıcan başkasını bulucan ya da vibratör alıcan
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. açıkça konuşup ikincide kaldır ve benimle ol beni doyur de
10 Yorumlagaliba biraz mallık var onda
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha baua
Soran+1 yılBaya
evlenmişsiniz artık oderece beraberseniz ama mal kendini düşünüyor
12 Yorumla
+1 yıldaha nişanlı iken böyle isee...
51 YorumlaOzaman yanlis kisiyle cinseellik yasiyon erkek adamm vurdummu titretmeli oluk. oluk. bosaltmali
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOoo daha simdiden böyleyseisin var acikca diyeyim sana ben senden etkilenmiyor olmasin bide yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe dan beri seks yapmak var ilişkide ve bu erken boşalma çözülür zamanla. Sen öncelik oral sekste kendine yaptır boşal sonra ona yap ve süreyi uzat elinde
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı durum geçmiş olsun
10 YorumlaYol yakınken değiştir
10 YorumlaOndan olmaz bence daha farklı yöntemler bulmalısın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılhiç uğraşma at nişanı gitsin
10 Yorumla
+1 yılNişanı at evlikte bu herif bir omur cekilmez 😃
10 Yorumla
+1 yılEvlenme haci bu jamille
10 Yorumlaİlk seks yaptığın kişi mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar suredır sevgılısınız ve her konudamı boyle ılgısız sana
02 Yorumla
Soran+1 yılHer konuda değil zaten o yuzden bitiremiyorum bu konuda bencil sadece ruhsuz
Cevap sahibi+1 yılpekı onun ıctenlıgıne ınanıyormusun
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Once ben de ozaman...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an yanıyorsundur sen
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Sen bu adamla sakın evlenme. Sakin
10 Yorumlao adamı acılen bırak omru boyunca bolye olacak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince de aynısı olacak
22 Yorumla- +1 yıl
Detaylı konuşalım istersen
- +1 yıl
Tam bir bencille evleneceksin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşaltacak birini bul.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Odak noktan ne o yöne gideceksin..
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme yapın önce seni boşaltsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılEvliligi. beklemedin mi
00 Yorumla
+1 yılEvlenince berbat bir cinsel hayatınız olacak
00 YorumlaNeden boşaltmıyor ki seni ilk önce o başlasın sana
10 YorumlaBen bosaltayim seni istersen lezlik var mı sende
42 Yorumla
+1 yılgülmekten yarıldım mahmut abi güzel hikaye @soran
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYrğı yemissin sen. Bir ömür nasıl geçecek
10 Yorumla
+1 yılSen birak onu onda iş yok
10 Yorumla
+1 yılBöyle. devam. ederse gözün dışarı çıkar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılSorun büyük
10 Yorumla Değiştir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılokey ultra hazı dene
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun evlilikte azgın azgın gezersin 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkaları seni boşalttı mı peki
00 YorumlaYok yakınken ayrıl sen ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. değiştir o malı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılViegra icir ona
60 Yorumla- Devamını Gör (17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası