Bazı insanların çok geç, zor orgazm olduğunu duymuştum.

Bazı insanların çok geç, zor orgazm olduğunu duymuştum.

Türkiye’de orgazm nedir bilmeyen çok kadın olduğunu gösteriyor araştırmalar. Tabularla korkularla yetiştiği ve kötü deneyimler de yaşadığı için orgazmı geçtim, cinsel haz alan bile olmayabiliyor.
Cinselliği korkusuz keşfetmiş, tabuları aşmış, iyi deneyimleri olan kadınlar gayet güzel orgazm olurlar. Haz noktalarını da bildiği için partnerini de yönlendirir zaten. Art arda dahi kolayca orgazma ulaşabilir iyi bir partnerle
Bu soruya iki farklı noktadan cevap verebilmek mümkündür.
Birincisi fizyolojik orgazm.
İkincisi ise mental orgasm
özellikle çok sık mastürbasyon yapmaya alışmış erkek veya kadın bireyler çok kısa sürelerde orgazma ulaşabilir. Diğer yandan bazı insanlar yine erkek veya kadın olarak ayrıştırmadan söylüyorum, aşırı derecede geç orgazm yaşayabiliyorlar. Bunun nedenini tıbbi olarak değerlendirdiğimizde ya genital bölgede normale göre çok daha az sayıda uyarıcı sinir ucu bulunuyor olması ya da cinsel uyarımla beraber genital Bölgedeki sinir uçlarının aktif hale geçmesini sağlayacak olan kan basıncının yeterli miktarda Olmamasından dolayı karşılaşılan bir durum olduğunu Söyleyebiliriz
Mental orgazm dediğimiz konuya gelirsek bu çok farklı bir olgu. Hatta bir çok insanın hayatında çok az defalar yaşayabildiği ya da hiç yaşamadığı bir beyin aktivitesi diyebiliriz. İki tarafın birbirine hem cinsel hem duygusal olarak aşırı derecede yükseldiği şehvetin Tavan yaptığı ve iki bedenin adeta bir müzikal eser gibi harika bir uyum içinde bütünleştiği durumlarda yaşanabilen ve fizyolojik orgazm var birlikte gerçekleşen bu olgu Bahsettiğim durumun çok nadir yaşanbilmesiden dolayı İnsanların çok az defalar yaşayabildiği bir durumdur.
Uzun cümleler kurdum ama umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
O benim kankam 😂
Evet o senin kankan kankan 😅
😂😂
Yine onore oldum saol gurbanım 😂
Ahhaah rica ederim kanksım
Kişiye göre değişir sanırım. Benim için kolay olmuyor
Oyy askım yaa zor kadınsın vesselam
Rica ederim askım🎈
Cevap
50Cevap
Orgazm ne onu bilmeyen insanlar var 🙄 zordur, zor olan her şey kadar güzeldir. Orgazm normal bir boşalmayla irdirgenemez
Afferin karıcım🙄
Karıcım mı 🙄🤦🏼♀️
Evet noldu rahatsıs mı oldun
Ya bence direk kolay bir işlem değil. Hani biz kadınlar kendimizden biliyoruz, o süreç biraz uzun oluyor😂 iyice uyarılmak lazım. Erkekler için daha kolay ama, hatta bakarak boşalanlar varmış, fena cjdjdj
Azgınlık derim😂
Hem kadınına hem de erkeğine göre değişir. Hatta aynı kadın aynı erkekle havaya giremediğinde zorlanırken havaya girdiğinde üst üste defalarca boşalabilir.
Vajinismus olduğunu iddia eden kadınlarla ilk defasında çoklu orgazmı görmüşlüğüm var.
Kadının ruhuna ve bedenine hitap eden özetle işini bilen bir erkek varsa olmam diyen bile olur. Bu bu işin çok ince çizgileri var lambur lumbur olmaz
Islanmak ayrı zevkle , aşkla, tutkulu isteyip orgazm olmak ayrı bi şey oda kolay gibi ama asıl ten uyumuyla kolay ve güzel sevdiğinle
Ben çok zor oluyorum her zamn öyleydi. Kolay kolay gelemem. Öyle bir transa gecmeliyimki öyle ancak. Bu larterimle alakalı daha çok eğer sevgilimi arzuliyorsam orgazm olma ve seks hayatım düzgün ilerliyor ancak o Arzu tutku bittiğinde her şey bitiyor orgazmın çok geç oluyor. Hatta duruyor. Ben sadece aşıkken orgazm olabilenlerdenim.
O neydi ki sjsjsj yaşadık mı pek hiç zannetmiyorum😂
Hiçmi
Koca ömrümde en fazla 2 kere
Cıdımısın
@emreee07 hayır muslumn toplumundaki kadınların çoğu orgazmı yaşamaz kolay kolay çok zordur. Bunun için devamlı denemeleri gerek. Kadın vücudu biraz karmaşık konuda. B bunun sbebei sadece bir ekrkele ömür boyu geçirmeleri ilk sectijleri adamla olmaya çalışmaları bizim gibi muslumn ulkelerde çok geri orgazm durumu hatta vajimus belası doye bir şey. Ar sadece muslumn ulkelerde oluyor. Bu bile aslında kadınların neye ihtiyacı olduğunu gösteriyor diğer kadınlar sağlıklı bir şekilde orgazm olurken bizimkiler tramvatikli. Kadınlar diğer ülkelerdeki kadınlar gibi rahat olmalı yoksa zevk almadan zaten omurlerimiz bitiyir.
Her insan kolay değildir, kimileri erken kimileri geç orgazm olur.
Erkek zevk verirse partnerine kolay 5 dk içine sırılsıklam yaptığımda oldu benden önce ilişkide kasılarak boşalanda oldu uzun süre yaptığım da geç gelende oldu süperdi
her zaman söyleyeğim
işçilik işçilik işçilik şayet ön sevişmeyi geçiştirirsen sonu hüsran ancak clitoris dahil
işte birde bulursan bu G noktası olay bomba olur
Orgazm olmak var orgazm olmak var
Elle kolla dille
Birde penatrasyonla :)
Adami iyi secen kadin sansli
Yoksa
Yatak da ve batak da esin kötüyse:) eline mahkumsun
Eşin iyi ise gir oyna çık oyna. Eşin kötü ise gir ağla çık ağla.
Erkekler için çok kolaydır ve genelinde kısa sürer. Kadınları anlamak, hazırlamak, orgazma ulaştırmaktır asıl başarı
Hani bilen için evet,
Kolayda değil bence,
Mükemmeli aynı anda
En kötü ihtimal kadın önce
Erkek önce TAM BİR FELAKET
Evet bazı kadınları saatlerce uğraşıp orgazma çok zor ulaştırırsın insanında ilişkiden tad almasına engel oluyo
Eğer her gün yaparsak gün geçtikçe daha da uzuyor evet 2 saati bile bulur😁
Kadınlar için zor bazı erkekler de kadınların konuşması yetiyor 😅
Herkes için bu değişkenlik gösterir. Uyarılmaya karşı fiziksel bir tepkidir çünkü
Partnere göre değişir odaklanmaya ve ten uyumuna göre değişir
Yok be zorlayıcı baya Halis’e doğru giden bizler için
Karşılıklı duyguları ve teni uyarabilmekte yatıyor olay
partnerine bagli isini bilen bir erkekse mis gibi de orgazm olursun
Bişey sorucam , kendimi geliştirmek için soruyorum hiç yapmadım ilişki , nasıl kendimi geliştirebilirim karşıdaki kişiyi iyi orgazm edebilirim +18 sitelerde öğretici video diye aradım ama bulamadım çoğu Role-play alakasız yani aradığım şey ile
@kircicegi111 afedersniz yaşınız doğrumu, evlimsniz?
Bu mesajı ben yazmadım bunlar ne aw... Kusura bakma hesabıma girmişler galiba 😤😤😤
Şifremi değiştirdim ben sapık yorumlar yapmıyorum bu bunu ben yazmadım , mert abe teşekkür ederim bi işe yaradın güzel kardeşim yapacan diye
Orgazm edemeyeceğim kadın yoktur sanırım :) (Bu yok uzun süre yaparım, yok şu pozisyonda yaparım falan olayı değil.) kadının orgazmı klitorisden başlamaz ;)
Kadınlar zor orgazm olur. Tabii tam performans göstermezse erkek yoksa uğraşmak gerek üzerinde. Biz erkekler kolay
Her kadın için kolay olmuyor
Geniş kapsamlı bir konu olsa da kısa cevapla doğru uyarım ve konsantrasyon ile kolay
mastürbasyon yapıyorsa o an ki hayal gücü önemli ilişkiye girerse partnerin gücü önemli
Partnerin iyiyse zor değil ama partnerin iyi değilse zor
Evet bazı kadınlar da oluyor 30 dk da anca ama çok acı çekiyorlar
Ben eşimi bikinili hayal etsem bile orgazm oluyorum :) kafada biten bişey
Partnerin nereye dokunacağını bilirse orgazm olmak o kadar da zor olmaz
Benimki baya zor
Bazı insanların gogsu ucu hassasmıs sınır ucları varmıs kadınım oraya tatlı bir dokunuş yaparsa bır sey ruj veya herhangi bır uyarıcı orgazm gercekleşebılır
Bazıları için çok zordur
Doğru insanla evet
At sahibine göre kişnermiş
Yorgunsam sorun, değilsem mesafe uzar 🤣
Ten uyumu varsa kolay akıp gidiyor.
Çok kolay hem de elle bile olunuyor 😅🙈
Erkegon kabılıyetıne gore degısır ve onemlıdır. ö
Yapabilene kolay
Orgazm
Ben ne dedim
Değişkenlik gösterir
7 oldu 🥳
Seriyi bozmuyoruz 😅
Kesinlikle djdjdjd
Konuştuğun kadınlar çok zor olduğunu söylüyor hiç yaşamamış olanlar bile var
Kisiiine göre ya bazıları çok deneyimsiz
Partnerin etkisine gore.
Kadın için değilmiş galiba
Yani kadınlarda zor olan çok.
Bunu karşındakinin, profesyonelliği belirler.
Kontrol edilebilir aslında...
Partner iyiyse kolay
Yapana bağlı
Değişiyor
Doğru insansa, olmamak için çabalarsın ☺️
ustasına bağlı
Bilen birisi için basit.
Every day iş national orgasm Day
İki kere olabiliyorum bir seferde
Kim icin
Kişiye göre değişir