Orgazma ulaştırmanın en kolay yolu biraz ilişki yaptıktan sonra eşine uzun uzun oral yapmaktır oral yaparken işaret ve orta parmakla içini baş parmakla da klitorisi oynamak uyarmak daha iyi zevk almasını sağlar yalamanın yanında emmek somurmak acıtmadan ısırmak gibi random hareketler yapmakta lazım zaten bir süre sonra kadın belli eder ve geliyorum der tabi orala daha fazla devam edip squirt yapana kadar devam etmek lazım fışkırıp yüzüme gelir diye bırakmamak lazım Yüzüne fışkırması da ayrı bir zevk
Kadın ve erkek için de onlarca püf noktaları vardır. Ben de bile sayısız örneği mevcut. bir sevgilim kulak memelerinden çok haz alıyordu ilişki esnasında kulak memelerini emdiğimde kendinden geçiyprdu. Bir diğeri ise ense bölgrsine nefesimi verdiğimde çığlık çığlığa kalıyordu bunlar erkeği yormayacak biraz da şanslı kişiler için 🙂 böyle şeyleri yakalarsanız ilişki de işiniz iş. İşin bir de yprucu kısmı var. Erkeğin biraz işinin ehli olması, biraz erkek olmanın verdiği görevi yerne getirir gibi ilk kadınım boşalacak diyerek ilgiyi kadının üstüne vermeli.
Kadının kendi vücudunu tanıması, haz noktalarını ve nasıl, ne şekilde uyarılmaktan hoşlandığını biliyor olması orgazmı kolaylaştırır. Böylece partnerine de yol gösterebilir. Bir de cinsellik konusunda rahat olmalı, zevk almayı ve zevk vermeyi bilmeli. Yani bunun hem fiziksel, hem psikolojik boyutu var.
ben kegel egzersizlerini öneriyorum kegel kasları orgazmı kontrol eden kaslardır bu kasları geliştirerek orgazmlar kontrol edilebilir bir erkek bunu daha geç boşalmak için kullanabilirken ladınlar ise kolay ve çoklu kez orgazm olabilmek için kullanabilir
bence bu tamamen gevşemek ile ilgili ama kadına kendisini rahat hissettiren gevşeten erkektir, o nedenle erkeğin kadınla konuşması esnasında kurduğu kelimeler, ses tonu, elle, dudakla, vücüdu ile teması, nefes alışı, ortamın sesi, ışığı hepsi orgazmı etkileyen faktörler...
Anlayışlı, ön sevişmeyi seven, karşısındaki kadının arzu isteklerine açık, dinlemeyi bilen ve kadın bedenini sadece vajina ve meme değil bütün gören bir erkek ile yapılan ilşki kadını orgazma daha rahat götürür diye düşünüyorum.
Kız için erkek için farklı kavramlar eğer kız içinse birleşme olmadan uzun bi ilgi gerekir aşağdan kasılmalar başlamaya yakın birleşme olmalı o zaman bi kız erkeğinden vazgeçmez
Gevşemek bence uzun ön sevişme ile bence her kadın orgazm olur tabi sadece kadının elinde olan bir şey değil partnerinin de ona yardımcı olması sabırlı olması gerekiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadının tüm vücudu yalanmalıdır, kalın, güzel, standart, büyük boy, sünnetsiz penisle ilişki, orgazmini olamamada en büyük sebep sünnetli ile seks yapmanız, sünnetsizle orgazm daha kolaydır.