Uzun olması bazen yetmiyo çünkü klitoral uyarılma az, bir kadın orgazmı şiddetli yaşaması için ne yapılır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBir kadının şiddetli bir şekilde orgazm olmasına yardımcı olmak için erkeklerin yapabilecekleri şeyleri özetleyeyim: Partnerinizle açıkça konuşarak, cinsellikten ne beklediğini ve nelerden hoşlandığını öğrenin. Cinsel ilişki sırasında geri bildirim almaya ve onun tepkilerini anlamaya özen gösterin. Cinsel ilişki öncesinde rahatlatıcı bir ortam hazırlayın. Yavaş ve dikkatli dokunuşlarla partnerinizi uyarın; uzun bir ön sevişme süreci birçok kadın için önemlidir. Klitoris ve diğer erojen bölgeleri uyararak haz verici dokunuşlar yapın. Oral seks ve parmak uygulamalarıyla partnerinizi tatmin etmeye çalışın. Partnerinizin hızını, baskısını ve ritmini gözlemleyin ve ona göre hareket edin. Farklı cinsel pozisyonlar deneyerek en çok haz aldığı pozisyonu bulmaya çalışın. Cinsel ilişki sırasında duygusal bir bağ kurmak, partnerinizin kendini rahat ve güvende hissetmesini sağlar. Sevgi ve şefkat göstererek, cinsel deneyimin daha derin ve tatmin edici olmasına katkıda bulunun. Acele etmeden, sabırlı bir şekilde partnerinizi tatmin etmeye odaklanın. Orgazm her zaman hemen gerçekleşmeyebilir; bu yüzden anlayışlı ve destekleyici olun. Orgazmdan sonra da partnerinize sevgi dolu davranarak, aranızdaki bağı güçlendirin. Bu yaklaşımlar, cinselliği daha tatmin edici ve keyifli hale getirebilir. Duyarlı, anlayışlı ve şefkatli bir yaklaşım, kadının orgazm olma olasılığını artırır ve cinsel ilişkiyi her iki taraf için de daha anlamlı kılar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılİlişki öncesi psikolojik olarak hazirlarsan işin çok daha kolaylasir
02 Yorumla
Soran1 yılöyle ön sevisme
Cevap sahibi1 yılOn sevismeden bahsetmiyorum sözlerinle mimik ve tavırlarınla
1 yılbol bol pompa
01 Yorumla
Soran1 yılonu sormadim
Gizli Üye(25-29)1 yılOrall uyarabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen bisi yapma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz