Orgazm olamama sorunu nasıl çözülür?

Cinsel sorunlardan müzdaripim. Sevgilim beni orgazm etmek icin cok cabalamaya baslamisti. Bu sefer seni mutlu edicem demisti. Penisi icimdeyken olmayinca parmagiyla klitorisimi oksamaya basladi. Bende sevgilime orgazm taklidi yaptim. Orgazm olduktan sonra gercekten oldun mu dedi evt dedim. Daha sonra bi pozisyon denedik o pozisyonda cok zevk aldim ama bu sefer orgazm taklidi yapmadim oda yoruldu ve birakti eger orgazm olmasaydin bu pozisyonda kesin olurdun dedi bende evt dedim guldum ama ben aslinda orgazm hic olmamistimki zaten yani o pozisyonda ise yaramicak ama o kafayi takmis bi sonrakine ilk bunu yapicam sen orgazm olduktan sonra bende bosalirm diyo sanirim taklit yaptigimi anlamamis ama isin kotu tarafi ondan sogumaya basladim kendimi yetersiz hissediyorum onu aldatmicam ama bu gidisle ayrilicam. Ayrilmak da istemiyorum bu sorunu o bilmeden cozmek istiyorum. Ne yapicam ben. Tavsiye verin lutfen. Bu orgazm yalanina daha fazla devam edemicem sizce ona soylemelimiyim yoksa gizlemelimiyim :(

Orgazm olamama sorunu nasıl çözülür?