Cinsel sorunlardan müzdaripim. Sevgilim beni orgazm etmek icin cok cabalamaya baslamisti. Bu sefer seni mutlu edicem demisti. Penisi icimdeyken olmayinca parmagiyla klitorisimi oksamaya basladi. Bende sevgilime orgazm taklidi yaptim. Orgazm olduktan sonra gercekten oldun mu dedi evt dedim. Daha sonra bi pozisyon denedik o pozisyonda cok zevk aldim ama bu sefer orgazm taklidi yapmadim oda yoruldu ve birakti eger orgazm olmasaydin bu pozisyonda kesin olurdun dedi bende evt dedim guldum ama ben aslinda orgazm hic olmamistimki zaten yani o pozisyonda ise yaramicak ama o kafayi takmis bi sonrakine ilk bunu yapicam sen orgazm olduktan sonra bende bosalirm diyo sanirim taklit yaptigimi anlamamis ama isin kotu tarafi ondan sogumaya basladim kendimi yetersiz hissediyorum onu aldatmicam ama bu gidisle ayrilicam. Ayrilmak da istemiyorum bu sorunu o bilmeden cozmek istiyorum. Ne yapicam ben. Tavsiye verin lutfen. Bu orgazm yalanina daha fazla devam edemicem sizce ona soylemelimiyim yoksa gizlemelimiyim :(
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Birde kızlık zarını verdin yazık! güvenme bacım:(
Sevgilimle guvenlik bi durum yok kizlik zarida sadece basit bi et parcasi ben sadece tatmin olamiyorum sordugum soru bu ve soruma cevap bu degil
Nasil olamiyosunuz ki ben 2 dakika gecmeden olurum
Penisi cok buyuk benim vajinam dar icime girene kadar cok acı cekiyorum zaten bazen kanama bile oluyor bide sert sevisiyor sadece acı hissediyorum sevismede o yuzden olamiyorum hatta seks sonrasi vajinam yara oluyor 2 gun oturamiyorum
Soyle o zaman sert yapmasin daha kotu olur sonucu
45 dk önce boşalmam ort. 90 keremi orgazm olcan. Ölürsün gısssssss
Zevk alamıyorsan ayrıl
Söylemek daha mantıklı
Adam çabalıyormuş aslında kendini mi veremiyorsun
evet hic zevk almadigi pozisyonda sirf ben zevk aliyorum diye 30 Dk boyunca yapti yoruldu bende o haline uzuldm kendimi cok yetersiz hissettm ve orgazm olmus gibi yaptm yalan soyledigm icn bi haftadir icim icimi yiyo ve ona bunu soylersem de aramiz bozulucak diye korkuyorum ama bi kere bu taklidi yaptm devami gelicek mecbur ama istiyorumki taklit degil gercek olsn nasil yapicam bilmiyorm
Yani 30 dk iyi bir zaman neden orgazm olamıyorsun ki
bilmiyorum bende bilmiyorum bu duruma cok sinirlerim bozuldu penisi buyuk benim vajinamda dar ilk giris anında Hala elimle itiyorum onu zar zor giriyo ve cok canim aciyo bazen agliyorum her birliktelikte biraz kanama oluyo bu arada 4. birlikteligimizdi ve o gun eve zaten bu sefer sende orgazm olucaksn diyerek geldi hevesi kirilir benden sogur diye korktm orgazm olmam gerk diye kendime hep bunu dusundurdm hadi kizm hadi diye ic sesle kendimi gazladim ama yok gelmedi anasini satam cok yaklastk ama cikmiyor diyorum tamam gelicem hoopp geri gidiyo olamiyorum orgazm
bide zaten ugrasmasini istemiyorum yapsin ve ciksn istiyorum artk zaten ilk seximizde 8 posta son seximizde 6 posta atti bak 12 saat ben orgazm olamadim dusunebiliyomsn 12 saat
Hiç mi keyif alamadın
ve sanirm korkutgm basima geldi once seksten sonra sevgilmden sogudm bu sebeple ondan ayrilamamda cunku asigim oda asik cevremizdeki herkes biliyor iliskimiz guzel gidiyor sadece seks sorunu var oda benim sorunum onda hic bi problem yok o yuzdn artk mastürbasyon. asigi seks dusmani oldm beni sadece ben mutlu edebiliyorm esim isini halletsn ve yatsin uyusn artk boyle dusunuyorm cabalamicam
Bence konuşman lazım sert yaptığı için keyif almıyormuşsun
hayir keyif aliyorm hatta sevdigim pozisyonda orgazma cok yaklastm ama tam o esnada yaklastm dedigmde sevgilm hizlandi ve aci hissettm olamadim bunu ona soyleyemedim birakti ben birak boş ver diynce
sadece tek bi pozisyonda keyif aldm ama onda sevgilm almadi ve orgazm olmama yakin sevgilm sert yapti olurm diye dusunerek ama tam tersi aci hissettm ve olamadim bidaha da orgazm hissi gelmedi ve biraktik yani olay bu
ama sert isteyen benim zaten cunku sert seks hosuma gidiyor sertde daha cok zevk aliyorum orgazma yakinken alamadim sanirm vajina kaslarimi sktm ve oda o esnada sert yaptigi icn canim acidi aklima bu geliyor sadece
Tamam da onum ayarı olur full sert olmaz dozajı olur neyse kendin bilirsin ben konuş derim
kendini kotu hissetmez demi sogumaz benden siz partrenizden boyle bisey duysaniz sogurmuydunuz
Sen bir ömür böyle mi çekeceksin ayrılmayacağım da diyorsun
İyi biri lazım.
fazla iyi aslnda
Hayır o duyguyu yaşatacak biri😀
bence sorun bende cunku iliskide kanamamda oluyor ben sadece aci hissediyorm
Dediğin gibi şeyi büyük olduğu için acı çekiyorsun bu da zevk almana engel. Ya küçüktürecek ya da değiştireceksin😀
neyi kucultturucem neyi degistiricem
Sevgiline dedim.
Yani ona diyeceksin ki acıtmadan yap.
Bizene mk bizene