1 yılBu iki kişinin arasındaki ten uyumuna bakar. Büyük penis kadınları daha kolay orgazma ulaştırır çünkü kadınları yükseltir ancak parmaklarını ve dilini iyi kullanan bir erkek te kadını orgazm eder. Kadının orgazm olmasındaki en önemli yol erkeğin seks esnasında kadını sürekli öpmesi gerekir. Böylece kadın daha kolay orgazm olur. Daha da önemlisi ön sevişmeyi uzun tutmaktır. Uzun ön sevişme, seks korkularını yok eder. Böylece erkek ereksiyon problemi yaşamaz ve erken boşalma sorunu çekmez.
Kısacası kadının orgazm olması aslında çok kolaydır ☺️20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eski bir soru ama yine de cevaplayayım. Eşin bencil davranmazsa ve sen de kendini ilişkiye verirsen zor değil. Ben önce sevgilimin orgazm olmasına odaklanıyorum. O olduktan sonra veya aynı anda ben de boşalıyorum. Birçok defa aynı anda boşaldık. Dediğim gibi uyum içinde hareket edersen ve karşındaki önce seni yani eşini düşünürse kadın biraz geç biraz erken ama neredeyse her defasında orgazm olur.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılçok zor bir şey değildir. kendi bedenini tanımak gerekiyor.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKendi bedenini yeteri kadar tanırsan ve doğru noktalara doğru dokunuşlar yaparsan ya da seni neyin etkilediğini bulursan hiç de zor değil. Ve de doğru insanla, ne istediğini açıkça belli ederek yaşadığın zaman da oldukça kolay. Fakat yanlış ya da eksik bir şeyler varsa ilişkide o zaman da imkansıza yakın bir hal alır evet.
22 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler..
- 1 yıl
rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
1 yılkadının orgazmı yaşaması biraz da erkeğe bağlı
erkek işini doğru yaparsa kadını birden fazla orgazma ulaştırabilir
kadın kendi kendini tatmin ediyorsa bu sefer de kadın kendini iyi tanımalı ki doğru noktaları uyarsın ve orgazm olabilsin
yani bu biraz tecrübe ile ilgilidir yapa yapa öğrenilir10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu soru detaysiz olmaz ablacım, diyeceksin bu güne kadar çok ilişkim oldu ama hiç yasayamadim ona göre cevap vericez , ya da hiç ilişkim olmadı ama merak ediyorum zor bişey mi diyebilirsin
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNeye göre cevap yazalım nasıl istersin
Cevap sahibi1 yılBı kadını orgazm etmek için öncelikle onun fantezilerine isteklerine önem vermeli sınırlarını bilmeli opmeli sevmeli değer gördüğünü hissettirmesi ardından uzun süreler oral yapılmalı klitorisini vulvasini mutlu etmeli ve onun sevdiği pozisyonları denemesine izin vermeli , kadınlar genelde ustteyken erkek sabit beklerse kadın kendini daha rahat orgazma ulaştırır, veya doggy de erkeğin sert hareketleriyle orgazma ulasir
Cevap sahibi1 yılBakire bı kadının en kolay orgazm olması yakalanma ihtimali olan bir noktada mesela apartman merdvenlerinde erkeğin elini çamaşırına sokarak klitorisini oksamasiyla daha kolay olur, onun dışında yatak odasında basbasalarsa 69 gibi pozisyonları uzun süre yaparak olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden zor olsun ki, önemli olan doğru yöntem ve doğru noktaları uyarmak...
10 Yorumla
1 yıldoğru partneri bulduğunda hiçte zor değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Partnerine bağlı sanalda da reelde de iyi bir partnerin oldu mu çok da güzel orgazm olursun
10 Yorumla
1 yılkendini tanımakytan geçiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılOrgazm kolay bir rahatlama yöntemi ya
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBu erkeğin becerisi ile alakalı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Çok kolay fakat şu an olmaz orucum 😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Öğrenilen ama zaman isteyen bir şey.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKarşındaki kişiye bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayir çok güzel bişey çığlık çığlığa inleyerek hemde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Kendini o hazza ulaştaramıyormusun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Asla değil en güzel durum keyifli ve rahatlatıcı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılPartnerin bilgili olması gerekli
10 Yorumla Evet zor
310 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılbazilari kolay oluyorr
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Basit
10 Yorumla
1 yılYaparız hallederiz
10 Yorumla
1 yılHayır degıl. Yardım ederız ucurum senı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır değil
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği